Clubul "babelor" FIV-oase 6

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Buna dimineata la pranz va zic si io.
Era dimineata cand m-am apucat sa va prind din urma si pana acum am citit si am ras de m-a stricat
Am inceput asa:
Lara draga, m-ai spart cu postul de cerere a like-ului de la new entry!!! Desi nu stiu ce-ti mai trebe ca esti in top la numarul de fani. Mai ales de cand te-am declarat

Samirutzo, asta e scenariu de film ce zici tu. Comedie in toata regula. Mi te imaginam foarte real cum faceai tu tzurtzuri pe obraji . ...si mi-a placut si expresia cu "tzigla pe casa " :-))

dupa asta imi facui o pofta cu papanashii lui Elenush.... eu pana pe la 25 de ani nu am stiut ce-s aia papanashi prajiti, ca la noi la Cluj, mama numa fierti ii facea...mama si mi-e o pofta...

Qiao- esti un amor . Imi pare rau pentru experientele tale urate...dar e bine ca ai reusit sa te intaresti si sa treci peste ele asa frumos.
M-ai spart cu cuculetele tau....ii faci si baie????
Spor la

artisticutzo...parca tu erai aia despre care zicea samira ca e mai bine sa stea afara din bucatarie, nu? Sa inteleg ca te-a provocat rau :-)

Adina, mi-era dor de tine dear.

Pup pe toate fetele si sper sa trecem cu bine de nebunia asta de iarna. Io ma ingrozesc la pasul 2 - marele dezghetz!
Eu stau in casa ca la birou nu am cum sa ajung si ma uit cum imi ploua pe hornul meu mascat, ca nu am avut bani de semineu, si acum vad ca acolo s-a facut o pata neagra mica si picura apa ..

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Fetelor eu cum scap de "maneaua" asta portugheja? Imi rasuna non stop in creierasi
mac sa o mai ascult o data si apoi

http://www.trilulilu.ro/video-muzica/michel-tel-ai-se-eu-te-pego-oficial-assim-voc-me-m

"Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai se eu te pego, ai ai se eu te pego"

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Elenusa eu o dansez la zumba , deci mi se pare amuzanta

Mergi la inceput

Pai si mie imi place...da ma obsedeaza...si nici la zumba n-am mai ajuns sa ma descarc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Nu stiu de ce povestea cu maneaua mi-a adus aminte de discutia mea cu Adinutza, dar am uitat sa iti raspund: La Lars von Trier nu conta pe mine. Ar putea fi digerabil daca nu ar fi in imagini ca pe mine ma zdruncina rau. La Antichrist nu m-am putut uita la mai mult de jumatate de film...

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

elenus si mie-mi place melodia

MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

ELENUS SI EU ADOR MELODIA ASTA O AM SI LA TELEFON ,ASA MA OBSEDA SI PE MINE AM ASCULTAT-O VREO 2 ZILE SI MA LINISTISEM, ACUM M-AI INTARITAT RAU IAR ............OFFFFFFFFFFFFFFFF !
Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai se eu te pego

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

so, so...deci suntem mai multe
ingeras, angelica

Mergi la inceput

haideti fetelor

PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.

Mergi la inceput

sigur mai sunt fete carora le place melodia asta dar or avea treaba, nu stau ele de dantuiala la ora asta

------------------------------------------------------------------------------------------
PAI-1 675 4G homozigot

Mergi la inceput