Clubul "babelor" FIV-oase 6
Raspunsuri - Pagina 17
QiaoBing spune:
ce frumoooooos ninge afara ! ca in povesti. linistit, e cald, nu mai bate vantul ! Mi-am facut un drum in pauza pana la colt numai ca sa ma bucur de ninsoare.
m-ati innebunit cu melodia aia, acum trebuie sa o ascult si eu
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Ingerash_Mic spune:
Qiao ce papi bun?
------------------------------------------------------------------------------------------
MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.
maria81 spune:
ma bag si eu la dantuiala cu voi
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite
aristica spune:
eheee - voi dantuiti, eu tre' sa fug acasa de la munca, ca s-a inchis singurul drum spre capatul lumii, adica spre casa mea.
ingeras eu sunt fenomenul din bucatarie, dar nu ma las: in fiecare saptamana am cate-o tentativa - coastele nu le pot declara nici o mare reusita, nici un esec total: e vorba despre un hybrid. In seara asta scot artileria grea din congelator: sarmale de la mama, carnati de la socrela, slana de la colegul de birou - ca am citit ca ne trebuie multa energie pe viforul asta
va pup, am sa ma lupt cu nametii
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
Ingerash_Mic spune:
asa maria
aristica drum bun spre casa, ai grija cum mergi asteptam sa te dantuiesti cu noi cand ajungi, asa sa te incalzesti dupa ce traversezi nametii
- sa stii ca nici eu nu gatesc.. noi locuim cu ai mei si de regula gateste mama si cand nu sunt ai mei acasa gateste sotul ca doar e bucatar asa ca nu ma stresez prea tare pe tema gatitului
------------------------------------------------------------------------------------------
MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.
angelica28 spune:
DECI DE O ORA EU NUMAI MEL ASTA O ASCULT...............SOTUL MA DECLARAT OBSEDATA DE ACEASTA MELODIE ...........
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
elenus26 spune:
Am revenit...deci unde ramasesem? Doi pasi la stanga, top in spate, top in fata...
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
elenus26 spune:
nooo, ca nu ne mai facem bine...
Va iubesc pe toate
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
angelica28 spune:
Vai ce am facut am latit pagina ,mi de scuze fetelor ,este din cauza melodiei................apropo spuneti-mi si mie daca am trimis mesajul si imediat as vrea sa rectific ceva la el cum fac sa il pot rescrie ,se poate ?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
QiaoBing spune:
Mi-am luat niste alune si le-am rontait cu gandul la Veve
Si acum dau pe gat ultimele picaturi de "ambrozie" - productie de azi dimineata: goji, rodie, miere, lime, ghimbir, apa - brum, brum la blender si gata. Ar fi trebuit sa o strecor, dar cine a mai avut timp de fineturi. Am turnat-o in sticluta si am fugit la servici.
Gata, inapoi la treaba
angi trebuie sa fi logata si vezi ca ai deasura mesajului butonel de Edit, foaia de hartie cu creion. modifici ce vrei si pe urma apesi "trimite modificarile" si gata
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)