Clubul "babelor" FIV-oase 6

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

aristica Multi ani fericiti! in continuare

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

fetelor sa stiti ca sunt cam nevorbita, sunt sg acasa de sambata si o sa fiu pana duminica, deci ca niste bune prietene ce sunteti treb sa ma suportati si sa nu dati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hopefull spune:

'Morning!
Ce fac fetele????
Veve draga te puuuup de nu te vezi...cum stiu eu! :)))))
Mai fetelor, eu bantui de ceva vreme pe forumuri.....mai pe ici...mai pe dincolo...ca deh...nevoia de informatii! Breeee, da' fete ca aici n-am gasit "nicari" - Babe, babe....da intelepte rau! Si cu un umor atat de fiiin...m-am indragostit atat de subit si iremediabil incat abia astept viitoarea intalneala! Sper sa nu o ratez!
Offff...mi-e atat de ciuda! De ce??? Una - pentru ca n-am timp sa intru pe forum cat de des as vrea eu (acum profit de nameti!), si a doua - si daca as avea timp, nu prea am ce spune! Intru, citesc si ma mananca deshtele "sa spun" doua vorbe ca mi-e drag de voi si de stilul asta super-cool al vostru de a pune punctul pe I, dar......io vorbesc discutii! Batranetea asta...vedeti voi, daca nu mai sunt in focuri mi s-au sters informatiile, si nu mai sunt "on topic"!
In "concluziune" am scris o gramada da' n-am spus mai nimic... :))
Love u sweet BABE-s!
Kisses & Hugs

Gabi

Mergi la inceput

hopefull esti de-a mea
si mie imi este f drag de fetele de aici, de toate, dar uneori nu prea ma bag inseama ca na....ma depasesc anumite chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza girls,
Vin iar zapezile peste noi
Maria pai daca esti nevorbita, spune zana aici tot ce ai pe sufletel, gasim noi motive de vorba multa, multa
Elenuso ce mancare ai facut pina la urma? Azi ce desert faci?
Aristico ma batea si pe mine gandul sa merg la cumparaturi, dar cu asa vreme nu imi vine sa ma urnesc. Dar de urgenta iau un vin rosu bunut, ciocolata si ... Multumesc mult pt comanda
Samira si eu vreau la intilnire, eu ma intorc de la bulgari sambata pe 3 martie.
In alta ordine de idei sunt in cautari de un serial bun, cum cele cu vampiri le-am terminat ( si tare greu imi este fara ele), asa ca dragelor astept sugestii
O zi frumoasa tuturor babutelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Deci plecai ca sa ma intorc, ca nu mai vine nimeni la birou.

Gabitzo ce te bat io pe tine! Cat mai pot...

Ady pai o sa fie mazare resuscitata cu ceva carnita beata, ca mi-a dat idei Aristica Desert...inca o portie de papanasi pentru azi si poate-mi ies niste briose cu portocale ...asa pentru cafea cu lapte dimineata

Gabitzoo vezi ce chestii serioase se discuta aici, da? Sambata cand i-am revazut pe mosulicii din Muppets, cei doi care croncaneau la balcon, ma gandeam ca doar ei pot sa ne-ntreaca la vorbarie

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Hello , fetele mele dragi
Eu sunt cam racita , bag paracetamol , teraflu ..... joi vreau sa ma duc sa imi fac analizele .
Iarna asta ,.....vad ca nu mai trece , offf , turcaletii astia nu mai imi raspund ...offf ,dar nu ma las eu asa usor .
Va pup pe toate si o zi buna !!!

Mergi la inceput

elenush ce gospodina esti tu

eu nu am nici un chef de munca astazi, saptamana asta imi programasem plimbari fiind sg acasa, dar pe vremea asta nici masina nu am mai luat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

`neatza si de la mine

aristica La cat mai multi ani fericiti in continuare! si sa va ajute Dumnezeu la anul pe timpul asta sa fiti macar gravizi

o saptamana usoara va doresc

MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hopefull spune:

Da de ce sa ma bati, Elenusho??? Esti agresiva de la frig???? Veve rea! :p :)))
Daca n-am nik de spus....stii doar ca io-s praf la capitolul scris....da' la vorba "live" nu ma-ntrece "niminea"! Ca doar ma antrenez intens la munca! Cu "vorbitul in scris" nu prea le am....pierd sirul gandurilor.....nu ma pot desfasura!
Da' sa stii ca si daca ma bati eu tot te iubesc si te pup! Sac!! :p

Gabi

Mergi la inceput