Clubul "babelor" FIV-oase 6
Raspunsuri - Pagina 12
Lara27 spune:
animalul e la cuptor, se rumeneshte..imediat e gata..
so, pe unde am ramas
sami, dap, vezi unde duce inactivitatea? i-am zis si lui hubby, ca de era vreun Gauguin, van Gogh, Goya aveam si io un tablou, de cand stau in aceiasi pozitie pe canapea..
Ingerash, eu sunt glumeata asa, dar umorul meu e mai "black", in caz ca ai interpretat ad-litteram, oki? deci no stress..
adrianaady, yup, ce-i din urma..fara turma..cafele, anytime, imediat vine momentul coffee & cake, azi fara cake, ca deh, silhouette
cris, sigur c-am retinut, da a zis Ioana ca reclama-i sufletul comertului
merg sa salvez animalu' de la incinerare si revin later cu o cafea cu lapte mare si buna si cetesc si din urma ce s-a mai scris..
tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF
Ingerash_Mic spune:
lara am citit in capitolul 4 cand te-ai prezentat ca ai un umor mai „black”
- nu ma stresez, mi-a ajuns stresul din ultima luna
am terminat capitolul 4.. mergem la scorii, cand revin citesc si ajung la zi
MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingerash_Mic daniela multa bafta maine! MTHFR 677 C>T heterozigot MTHFR 1298 A>C heterozigot PAI-1 675 4G homozigot www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end. |
multumesc, mult noroc si tie,sa stai cit mai putin la acest topic
daniela,
elenus26 spune:
Back home!
Cu riscul de a-mi lua un bulgare... mie azi chiar mi-a placut afara. Sincer, asa m-as fi tavalit nitel in zapada
Ady a fost super la circ! Nu au fost asa niste acrobatii iesite din comun, dar au facut un show fain. Simpatici saltinbancii astia, costume foarte colorate, vesele, au interactionat mult cu publicul, muzica live (rock, celtica...mai multe genuri), o echipa frumoasa si unita.
Era o imagine faina cand am iesit...un sir serpuit de oameni prin zapada
Ari felicitari pentru preparatul betiv!
Lara sa va fie de bine!
Eu sunt multumita. Mi-am atins scopul maret: un premiu la Cantarea Romaniei! A fost el locul III, dar din motive de detaliu si anume, pentru ca nu aveam fustele de aceeasi lungime
Apropos de haleala eu incerc sa fac niste papanasi fierti asta seara. Sa vad poate mai am nite dulceata de afine, ceva...
Samirutzo sper sa am motive intemeiate sa nu ajung la intalneala asta
Pup gasca de babute
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
elenus26 spune:
Daniela iti tin pumnii la punctie!
Ce daca sunt putini, de calitate sa fie!
samira33 spune:
hello.
sunt la mine in casa...unde e caldurica muuuuulta
daniela,nu am stiut de WH.
iti tin pumnii...multa bafta!!sa fie cu reusita.
elenusho,dau eu dulceata de afine daca nu mai ai.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
daniela74 spune:
Veveriti papanasi zici , a fost singurul desert pe care l-am mincat in Ro. cind am fost ultima data,ii enervam pe toti cind mergeam la restaurant .Fac si eu citeodata,dar sint mai buni cind ii face altcineva.Multa bafta si tie si sa dea Dumnezeu sa ratezi cafeleala din martie
Samira multumesc domnita draga. De ce nu pui tu o poza cu ochisorii aceea frumosi ai tai,ca mor de curiozitate
daniela,
Lara27 spune:
am venit sa vad ce vraji mai fac fetele?
daniela, bafta max maine la punctie..am citit chiar azi postarile tale de la fiv, ca sa vad ce mai faci
Ingerash, in lupta asta pentru bb tre' sa ai nervi de otel, rabdare ancestrala, putere supraomeneasca si umor ca sa n-o iei razna si sa ajungi sa zbori deasupra unui cuib de cuc, sau, cel putin la concluzia asta am ajuns eu meantime..
sami, faza cu blue eye-sii n-a fost doar asa, text, eu chiar i-am vazut, pret de-o clipa, anul trecut, la Buda
elenush, mey, ma termini cu deserturile alea
girls, am vazut c-a aparut un topic nou, "inseminare in vitro"..nush ce-i aia, da ma duc sa aflu, ca vreau si io inseminare, ca de fiv m-am saturat..revin cu news dupa ce ma pun la punct..
hugs
tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF
elenus26 spune:
Deci n-am avut in camara decat o dulceata de piersici, asa ca mi-a fost lene sa cobor la boxa dupa alta. Da a fost minunata si asta. Daniela, eu pe astia fierti i-am descoperit la Medias, acum vreo 6 ani si de atunci nu-mi mai trebuiesc dintr-aia prajiti.
Lara eu m-am documentat la topicul ala cu "inseminarea in vitro". Am incercat si eu da nu mi-a iesit. Vroiam sa va zic de ieri de el, da am zis sa tin numa pentru mine, da tu detectiv cum esti...