Clubul "babelor" FIV-oase 6

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Elenusha ce m-ai lovit exact in inima Chiar acolo mincam si eu papanasi,e orasul meu natal
Lara big hug si tie,nu ma satur sa te citesc,ca toate fetele de aici esti o minunata ,in sensul bun al cuvintului bineinteles

daniela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

daniela,ai PM.

elenusho,moooaaaa...ai si boxa si papanashi!!!sunt invidioasa....pe boxa ca papanashii nu-mi plac.

lara...ahaaa...d-asta imi esti...lucrezi sub acoperire.
si de unde stii ca eram io???

eu incerc sa ma urnesc sa arunc in masina de paine faina integrala,tarate,drojdie si apa sa-mi fac paine.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Samira

daniela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Daniela ce mica e lumea...eu iubesc mult zona. Mergem in fiecare an la Medias. Avem prieteni tare dragi acolo.

Sami daca vrei iti inchiriez juma de boxa. Da sa nu te sperii de Mos Craciun, ca il tin inchis acolo pe timp de vara. Asa ma pacalea tata cand eram mica si faceam o boacana...ca il prinde pe Mosu si-l inchide la boxa si nu o sa mai vina... si eu il credeam. Dehhh...mica si credula mai eram

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Elenuso m-ai zapacit fetita cu dulciurile tale si io is la dieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ee...erai doar copil...iar copiii sunt cele mai pure si frumoase fiinte de pe lumea asta.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Va pupez si mac sa-mi inghit bulinele si cred ca o sa adorm ca abia imi mai tin ochii deschisi.
Somn usor...si poate ma lasa turcii in noaptea asta...sa dorm!!

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

daniela, multa, multa bafta!
adriana, ninge si aici si e frig...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

am revenit

Citat:
citat din mesajul lui daniela74

Citat:
citat din mesajul lui Ingerash_Mic

daniela multa bafta maine!

MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.

multumesc, mult noroc si tie,sa stai cit mai putin la acest topic

daniela,

multumesc, sa dea Domnul la toate fetele de aici

Lara asa este, ai mare dreptate.. eu la capitolul rabdare stau de la foarte bine in sus.. DAR sunt om, am sentimente, si e inevitabil sa mai pic din cand in cand. important este ca-mi revin si merg mai departe. si asta..cu ajutorul umorului
- hai cu vestile de la topicul cu inseminarea in vitro

MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Sami, da-mi voie sa ma prezint, mrs. Lara Fletcher, detectiv si rezolvitor de mistere..am metode, am metode, rar dau gres..eh, da vine el momentul cand o sa ma prezint in toata splendoarea..eu ti-am zis ca insist sa cred in second chances, bine, ar trebui sa trec deja la nivelul urmator si sa cred in third chances, ca altfel n-ar avea rost sa fac fiv-ul urmator
Ingerash, am eu asa un feeling ca dincolo de numele asta plin de inocenta si candoare, zace ditamai dracusorul..eu nu prea sunt asa, cu sugarcoding, dar.. hai, ceteste si cap. 5, poate prinzi drag si de mine

bey, asta cu inseminarea in vitro e in felul urmator:
intai m-am bucurat sa cetesc ca nu-i o chestie care implica trompe, apoi am realizat ca se face doar in Italia, apoi mi-a venit inima la loc ca s-ar putea face si altundeva prin Europa, dar pana la urma, lucrurile sunt totusi la inceput, deci not evidence based, vb lui PK asa ca astept sa mai progreseze treaba..oricum va tin la curent
night, night

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput