Clubul "babelor" FIV-oase 6

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

meeeyyyy, voi observati "ironia vietii"?????
vroiam sa ma-ndrept spre bucatarie, sa inventez un lunch, dar m-am intors..
adikatelea, vine new entry nr.2 in miez de noapte, a doua zi il primesc cu paine si sare, ii zic, ii explic, imi musc limba aia plina de sarcasm, ca deh, se sperie puiul..apoi stau cu inima stransa 24h ca a disparut in neant, ma simt ca un grinch, ma jur ca nu mai fac pe gazda, ca tot nu-mi iese si apoi..ca o floare, ca un crin, musafirul disparut, reapare..si ce sa vezi, o iubeste pe aristica, sami, qiao, in fact pe toata lumea minus io..si deja exista si un top si io n-am prins nici macar podiumul..
Ingerash, du-te citeste in continuare, ca de la cap. 4 apar si io, da? si astept sa vii cu aprecieri, ca altfel te dau copil de suflet, da? vezi ca ai..
glumesc, evidently, dar stii tu cum e cu gluma si cu picatura de adevar...

balanta, eu cetesc orice scrii tu cu placere, asa ca nu te cenzura, da-i drumu' la condei..

hai ca ma duc sa bucataresc, o sa-mi vars nervii pe-un piept de curcan si pe-o portie de spanac..
revin
little ingrerash, I'm watching you..

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

aristica astept si io sa intru in raza de actiune a radarului tau .. ca vaz c-a reusit deja si new entry bis..sper sa nu fie totusi intr-o actiune de luat ban..
hai, ca-mi lesina consortul de foame si merg sa fac echipa..

later: veve, adrianady cum nici voi n-ati prins top-ul lui little angel, astept sa facem o coalitie..

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

lara,nu ai toate tiglele pe casa,doamna draga.

aristico,e ziua sotului tau???ce-i cumperi???

mai stau o ora pe aici si ma indrept cu gratie catre casa.
pana Miercuri,cand vine soata acasa, nu mai intru prin bucatarie

fetelor...in saptamana 1-8 Martie o punem si noi de-o cafeleala,da???

am baut 2 ceaiuri babane si deja ma strang pantalonii.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lara relax soro ca usor, usor urcam si noi in topuri.... M-ai innebunit cu cafelele tale si eu sunt mare amatoare...
Aristico maine arat poze la prima ora dar sa stii ca nu a prins aparatul pozitia din genunchi Cu ce ocazie cumperi cadou sotului?
Samira tare faza la masina, multumim lui Dzeu pentru prieteni,nu? Ce ai cumparat azi?
Cocoa fost minunat ieri, azi it"s sucks, ma dor toate....
Elenusa ma bucur ca am si eu o bucatica, cum a fost la circ? asteptam impresii
Balanta cum e vremea pe la voi?
O zi frumoasa dragelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

Lara da, stiu cum e cu gluma si cu picatura de adevar
- multumesc de informatii

simt nevoia sa si spun cate ceva pe parcurs ce citesc din urma.. am ajuns la mesajul lui Qiao care m-a facut sa lacrimez..
Qiao multa putere iti doresc.. din suflet.. sper sa gasesti taria sa mergi mai departe orice ar fi..

MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.

Mergi la inceput

am trimis mesajul anterior inainte sa mai scriu ceva

aristica si sotul meu a baut carnil fiole recomadate de Mihalca pe langa alte vitamine si vitaminute a si slabit si la un moment dat avea si normospermie (de la OATZS severa)

PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Lara dear, pai nu ma declarai eu "fana" ta? Lasa New Entry-urile sa se adapteze... nu speria copiii

Bey fete ... m-ati starnit rau cu cap 4... Fix pe asta-l ratasem de cand cu consemnarea la pat din cauze motivabile de "bolnaveala"...

Pup pe toate ... harnice "care sunteti"!

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Cris nu-s chiar new entry adica mai am habar de ce se petrece pe subforumurile DC-ului încerc doar sa ma pun la curent cu ultimele noutati

PAI-1 675 4G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Mai vreti sa emigrati in Canada? Pai eu pina in aprilie nici nu ma gindesc sa las paltoane,geci si fulare,dar creierasul meu e deja invatat cu asta,asa ca nu ma stresez deloc,desi saptamina trecuta am fost si eu sa-mi cumpar cizme,nu mi-au placut,dar mi-am luat 2 perechi de sandale ,reinnoiesc garderopa de vara pentru o escapada la mare in scurt timp ,daca nu cumva ma gravidesc si imi da dr.interzis
fetelor,eu miine fac punctia,aveam 3 foliculi si un endometru de 14 la ultima eco,deci nu foarte bine.
va pup si sa aveti o seara frumoasa

daniela,

Mergi la inceput

daniela multa bafta maine!

PAI-1 675 4G homozigot

Mergi la inceput