Clubul "babelor" FIV-oase 6

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

samira nu sunt din Bucuresti.. sunt din Constanta (mai exact de langa ) dar daca ajung la Bucuresti cand mai faceti voi intalniri, vin cu drag.. cand v-ati intalnit voi eu eram acolo la inseminare.. doar ca nu va citeam atunci.. mai intram offline pe la povesti de la nastere si le citeam si ma amuzam/plangeam impreuna cu mamicicle care le scriau.. de cateva zile am aflat de noul topic si am decis sa va prind din urma

MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Cris, da, ai dreptate, exista si asta cu 844:http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19929406 dar se pare ca Synevo nu o face. Sau poate nu stim noi sa o cautam.
Eu am facut doar 4G/5G la Synevo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Samira draga, jur ca nu m-as fi gandit ca o sa ajunga babaciunea din tine sa "planga de frig" ... nu ca n-ai fi avut motiv ... dar eu nu ma pot opri din ras!!!! Incerc sa-mi imaginez "moaca" prietenului

Lara, la dr. Avram am fost ... si ea m-a asigurat ca nu am acea mutatie ... Am primit intr-adevar scrisoarea medicala ... da asa... oarecum "obligat-fortata" de insistentele mele. Insist cu PAI-ul ... pt ca daca ar ramane doar MTHFR hetero, nush daca ar avea rost sa fac clexane ... de fapt asta e "stresul" meu nr.1. PK mi-a spus clar ca dpldv pt MTHFR ajunge acid-folic, dar daca era si PAI-ul, m-a trimis direct la hematolog... si a zis ca ele de acord cu tot ce zice ...

FIV tot cu PK o sa fac ... mi drag... si-mi trebuie "plozi" cu ochi albastri ... daca se poate o fetita+un baietel... Fetita sa semene cu sotulache, iat baietu cu PK Clexane n-am facut pana acum, ca abia ce am descoperit ca-s "mutanta"!

Acum, cu PAI sunt tot in plop, iar plopu'n aer ... pt ca la Synevo nu este, la GeneticCenter nu, la MedLife deja am facut ... altundeva in Cj nu stiu unde as putea merge cu incredere

PAI-ul -675 4G/5G care il fac la Synevo mi-e ok ... nu mai dau banii pe el...

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

fetelor.. ce mi-e dat sa citesc la capitolul 4.. mi-a zis ea Lara dar am crezut ca nu-i chiar asa.. eu mai scriu pe un forum si sunt si acolo neintelegeri (nu mereu dar sunt).. ma gandeam ca pe aici sunt apele mai limpezi important este sa depasim momentele nu?

am tot citit ca faceti analize la synevo.. eu una nu mai sunt multumita de cum lucreaza ei, sincer.. nu stiu cum se lucreaza in laboratoarele din Bucuresti, dar in Constanta au dat foarte multe erori.. au inceput cu spermogramele care culmea toate ieseau proaste, acum sunt faimosi ca nu lucreaza bine urocultura.. din ce am inteles eu nu mai folosesc reactivi lucru care nu prea e ok la un asemenea laborator cu asa renume..

MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

cris,e adevarat..pentru MTHFR e suficient Acid folic de 5mg.
mutatia respectiva asta si inseamna-deficit de acid folic.
cat depre PAI-uri nu stiu ce sa spun...eu nu le-am mai facut.
din moment ce am FVL si am Clexane pentru el,fac antiFxa si cu asta basta.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

sami, ma regasesc fara probleme in istorioara descrisa de tine..ideea e ca, te-ai descurcat ca o lady si s-a terminat cu happy end nu, n-am zis, ca eu sunt o delicata, dar ma aflu si eu in a doua parte a frumosului deceniu trei..

bombi, da, da, I wish, in visele mele cele mai wild am mai vazut "Midnight in Paris", interesanta ideea de transcendenta (din filozofia lui Kant), amprenta clasica a lui Woody Allen, dar nu-mi place Owen Wilson si pace..azi am in meniu "The Tree of life", sa vad daca o sa fiu in the mood..
hugs

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

lara, nu, nu e vorba ca doar trombofila ma scoate de sub patura, doar ca n-am avut nimic interesant de zis in ultima vreme.
samira, si eu sunt f friguroasa in general (chiar si vara cand e extrem de cald afara, port sosete in casa ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

@Cris 25

Am fost si eu si la Simona Avram si la Mariela Militaru.
Din semnatura poti observa ce mutatii am; atat doctorul din Debrecen cat si d-na Avram mi-a recomandat Clexane de 0,4 din momentul punctiei.
D-na Militaru a zis ca e suficient Aspenter pana in saptamana 12 de sarcina si apoi sa merg la ea. M-am decis sa merg mai repede, avand in vedere ca iau Clexane si nu as vrea sa stric ceva. Ma dispera medicii astia, ca nu sunt 2 care sa zica la fel. Saptamana viitoare merg si la d-na Avram si la d-na Militaru. Sunt curioasa ce va zice fiecare.

_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18 si asteptam...
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Am uitat sa specific unde lucreaza d-na Mariela Militaru:
http://www.romedic.ro/blue-life-medical-center/medici/Mariela_Militaru

_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18 si asteptam...
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

adrianoooo cum aratai tu, soro, in pantalonii cei noi, inflorati, in genunchi, pe coama munteleui? Vreau poze luni, la prima ora!

lylysor am facut pentru prima data coaste la cuptor, care mi se cam inegreau. Asa ca am pus vin rosu de tara, pana le-am acoperit. Si le tot puneam. Si-s comestibile. Bine, mancam seara, ca sa nu urcam la volan

Many mie tot imi place zona aceea. Ca vorbea mai sus ingeras de radicali - Matei Basarab n-ar trebui sa dea gres, ca isi iau radicalii de la firma de-i gard in gard cu ei. Si cica asta e si motivul pentru care au preturile asa de bune. Eu am zis ca de acum la ei recoltez. Au si un sistem foarte bine pus la punct: lasi datele, mail-ul (pentru a descarca rezultatele), pleci c-o fisa la 2 pasi in stanga, la casierie, platesti si in fix 1,4 secunde te preia o asistenta pentru recoltat. Cred ca au un soft special care centralizeaza rapid toate informatiile astea introduse intr-o baza de date. Oricum: n-am stat la coada.

samiruta mie-mi place Bucurestiul pentru ca te pierzi in multime. Si in momentele in care-mi curgeau si mie lacrimi pe strada, intotdeauna aparea cineva cunoscut. Cum mama ma-sii?

Fug sa-i cumpar cadou sotului, nu inainte de a saluta toata gasca

P.S. - mie-mi place rau de tot cum ninge afara

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput