Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salu'

Vad ca vorbiti de sigilare. Daca tot am fost ieri la stomatolog am intrebat si eu de procedura. Mi-a zis ca este bine sa ii sigileze pt ca santzurile maselelor (molarii ) se pot caria si ca se pune o substanta sa se umple santurile. Nu se ia din smalt decat daca dintii (molarii=maselele) sunt afectati deja.
Gio a doua maseluta se schimba la 9 ani. Molarul de 12 ani e cea de-a patra masea. Chiar s-a uitat la o masea de-a Mariei si m-a intrebat cati ani are (7) si ca va trebui sa ii scoata un colt care i-a mai ramas dintr-o masea ca i-a facut abces dar ca maseaua trebuie sa dea cam pe la 9 ani insa pt ca o vor scoate mai repede(in urmatoarele 3-4 luni) posibil sa iasa mai repede.

Eee.. e complicat cu dintii astia. Acum ca m-am lamurit cu sigilarea prin substanta asta care umple santurile maselelor sunt tentata sa imi iau masuri de precautie. Oricum voi mai cere si alte pareri avizate. Insa ce am inteles de la Maraki ..trebuie sa asteptam sa iasa toti molarii de 6 ani ca sa-i sigilam, nooo?

Nicolas a stat f. cuminte..i-a mai umblat pe canale. Eu sunt stupefiata cat de cooperant este. Mi-aduc aminte ca si eu am avut probleme cu dintii de lapte si ca URLAM ca din gura de sarpe cand mergeam la dentist.

MARAKI - ce dragut din partea socrilor ca ti-au adus asemenea cadou. Da' si crema de la G . Te-ai scos!
Fii cu ochii pe paduchi... .

GIO - eu te cred ca nu-i complicat da' eu am un blat fff mic si f putin spatiu de desfasurare in bucatarie ( am mai zis ca am bucataria mica pt ca am proiectat casa ca fiind de vacanta..basca pe vremea aia nu aveam copii si habar nu aveam ca voi avea nevoie de spatii mai mari).

SILVI - da' chiar de ce esti secretoasa si nu ne spui ce cadou ai primit?

Piua ca am niste trebi...

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Vai fetelor ce figuri sunteti sa stiti ca merge tare greu forumul dar am asteptata sa se incarce sa nu ziceti ca fac pe secretoasa. Deci am fost chiar impresionata pt ca am primit lenjeria asta pe roz http://www.so-sensuelle.fr/product/soutien+gorge+corbeille+coque+envolee+-+lejaby.aspx o geanta superba neagra de la marca mea preferata si un parfum Clasique de la Jean Paul Gaultier, care e parfumul meu preferat la categoria parfumuri sexy trebui sa va pun poza si cu ce champanie faina am luat eu sa nu ziceti ca eu am stat pe tusa si mentionez inca o data ca mi-am spovedit sotul inainte de Valentine's day dar l-am iertat complet.
Maraki super cadouri si aniversare ce conteaza daca numele nu e chiar identic Pentru paduchi este un spray repulsiv la farmacie care pute de iti uta nasul stiu ca i-am luat panicata pt Alain dar dupa 2 zile m-am lasat pagubasa ca prea tare mirosea.
Lili ce sot romantic super faina faza cu tortul. Eu ce sa zic ca nu am facut nimic dulce ca nu am avut timp dar ma bazam ca cei de la scoala de la patiserie au vanzari zilnici si tocmai in 14 nu au avut asta e am mancat cicoclata ca eu am intrat pe la 18,30 in casa moarta de obo.
Gio super nasol cu streptococul sanatate multa si lasa ca trece cu antib nu te necajii . Nu am fost pe faza ai zic ce cadouri ai primit ca tu ai fost chiar sarbatorita .
Dincolo de cadori doamnelor ati avut o sear romantica sau nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

eu merg la munca mai tarziu aza , asa ca dau cafeaua

n am facut febra musculara ,dar am dormit foarte bine.Iesirea romantica a fost okdar a fost pana la urma in gasca cu amicii....foarte bine.

Maine plecam la tara ca deja G este cu fundul in sus..este asa legat de locurile de bastina si daca trece luna si numerge intra in depresieacu are aproape 2 luni asa ca inchiputi-va.N e ducem singuri pentru ca Bianca are meditatii su papan cam tuseste.Fetelor sunt asa multumita de colega mea care face pregatire cu Bianca la romana este super profesionista si se inteleg minunat , iar roadele se vad ca are fata numai 10 pana acum.Profesoara de la scoala mi- a zis...,, doamna nu stiu cu cine face pregatire,dar ati luat cea mai buna alegere ,,...v-am zis ca are meditatoarea 78 de ani????

paduchi?? cum naiba ? inseamna ca nu s-au curatat de prima oara bine ca altfel nu se explica.Noi avem copii la internat si nu am avut probleme

sigilare i-am facut Biancai cand avea 7 ani si bine am facuto sa merg si cu stefan.

l-am programat de papan la evaluare..marti la 16.30sa vedem ce si cum

SILVIi super frumos cadouare gust sotul
LILI bravo lui R...si eu am o foame ..abia astept sa vina primavara sa mancam si altceva
Maraki i primit cadouri ff frumoase
Gio nu te mai necaji cu streptococul...ii dai tu de cap
ANA off draga de papusa sa aiba ea vanataie

pup toate fetele si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

noi ieri am fost sa-i vedem pe nenii astia http://www.youtube.com/watch?v=MN7mNmyDMzs
http://www.youtube.com/watch?v=9uIlCKBW2Fs&feature=related
si s-a lasat cu dansuri printre randuri. Alex a fost incantat ca am stat in randul 2, nas in nas cu nenea tobosarul, iar Anastasia i-a aplaudat , le-a facut bezele , a dat din gene, etc..(stiti voi......)
astazi avem carnaval la cresa si sunt obligata sa-l iau si pe Alex, ca altfel n-am cum sa-l recuperez de la gradi. a decis sa se imbrace in clown sa-i distreze pe bebei.
Valentinul nostru a debutat cu un moment de un romantism profund (ca tot zicea Silvia de petrecut romantic). Intra barbatul pe usa, imi zice sa inchid ochii, ma execut si.... auzim un racnet. Anastasia!!!Lasam romantism, cadouri si ne ducem s avedem ce are copilul. Isi urcase o jucarie in pat si se catarase pe ea. Din fericire, doar sperietura a fost mare si are doar o julitura la tampla.( am mai adauga un semn de buna purtare, Cosmi)
Norocul nostru, ca s-a culcat si ne-am revenit si noi si ne-am avzut de cele programate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

IARINA si MARIA! Sa cresteti mari si sanatoase fete frumoase!
Ali si Tudor sa va traiasca spiridusele si numai bucurii sa va aduca!

Neatza!
vin si eu la cafeluta Cosminei. mersi iubita!

La noi a nins de dim. asa mai viscolit...noroc ca e cald afara si cum s-au miscat masinile de pe sosea a disparut zapada. pe stradutele astea dintre blocuri e problema mare....

Maine la pranz vrem sa plecam si noi la Alba, sper sa fie ok drumul.
Ne-au sunat prietenii ca sambata seara fac o iesire cu gagicile in contul zilei indragostitilor.
clau m-a si intrebat pana la cat e cheful finutei? nu cred sa tina mult, doar pitica trebuie culcata....asa ca lasam copiii la mama si noi ne facem de cap. de abia astept!

Lili m-am incurcat....si lui Marco i-a scos un premiolar...ce a mai ramas din el...ca s-a tot cariat/plombat/picat plomba....acum vrem sa-i punem o maseluta falsa, legata de vecini...doar sa-i tina locul gol pentru cand va pica si celalalt premolar, sa iasa molarul de 9 ani sau 12? ca m-am incurcat de tot acum.
Mariei ce solutie i-a zis? ii lasa locul gol?care i l-a scos ei?
Cum se numesc injectiile pe care le-ai facut in gingie? te-am mai intrebat si in celalat mesaj.....
Dr. nostru mi-a zis ca trebuie sa fie iesiti molarii de sus/jos de pe o parte. ca prin sigilare sa se vada clar muscatura, sa nu o modifice. daca se sigileaza doar unul, s-ar putea modifica muscatura ca nu se vede cum calca pe ambii.
Lasa ca va puteti face modificari la casa...mari bucataria, mutati dormitoarele copiilor sus...cumparata alta mobila de bucatarie cu blat mai mare....doar chef sa ai.
Silvia frumos cadou ai primit.
eu cadou nu am primit de ziua mea inca...numai o orhidee. Vreau o geanta si nu l-am lasat pe sot sa o cumpere, sunt dificila si de abia ma decid eu care imi place....asa ca stau cu banii in geanta si astept sa se mai topeasca zapada sa bat magazinele.
Cosmi asadar plecati la tara....ce tare e G al tau. si copiii raman la Bucuresti cu bunicii.
ma bucur ca nu ai febra musculara...si ca ati petrecut frumos.
Ana interesant spectacol, bine ca le-a placut copiilor. Anastasia e o adevarata domnisoara...mor cand aud ce figuri face. Bine ca nu a fost mai rau cu cazatura, pacat ca v-a stricat voua momentul romantic.
distractie faina azi la carnaval!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

LA MULTI ANI IARINA si MARIA !!!
Eu abia acum (ieri) am citit despre AndreeaC ... e atat de trist ca inca se mai intampla astfel de accidente ...e un dus foarte rece care te face sa constientizezi ca viata e o minune extrem de fragila, asupra careia nu avem nici un control, si niciodata nu stii ce te poate astepta maine.

Tati nostru s-a virusat - de ieri dimineata se simte ingrozitor; aseara era si Adri complet lipsita de energie ...si cu febra spre 38. I-am dat repede un paracetamol si nani... azi-dimineata avea 38.8 - asa ca sta cu mine acasa, nici vorba de gradi... tocmai azi, cand aveau party de carnaval si era incantata ca va fi costumata ca si Minnie, inclusiv cu botic negru si cu mutacioare...
Nu-i nimic... am costumat-o si pe acasa si o sa treaca...

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

La multi ani MARIA ! Sa cresti sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!
Tati - Tudor sa te bucuri de printesa ta.. poate ne mai dai si noua vesti despre ea, daca citesti pe-aici.

La multi ani IARINA! Multe bucurii, noroc, sanatate si sa-i bucuri pe parintii tai!

Dia draga, tie numai povestea Andreei iti trebuia sa o citesti..taman acum. Stai linistita si asteapta-ti bebelina fara sa-ti faci prea multe ganduri negre .

Noi abia am venit de la sanius, am facut oameni de zapada cu copilasii acum merg repede sa asez masa ca-i gata mamaliguta.. cu branza, smantana si ou.

Pe curand.. Pupici!

Mergi la inceput

Silvia - zici ca l-ai spovedit pe sot?!? Foarte generos si insirat a fost in alegerea cadoului.

ANA - Anastasia face ea ce face si mai comite ceva... o vanataie, o julituri, o raceala, o -otita

GIO - nu cheful e problema mea actuala..ci banu'. Si-apoi pot face diverse chestii pe-aici insa bucataria chiar n-am cum sa o maresc decat daca intru cu ea in living si fac cum am vazut eu la italieni. Si-acum am bucataria deschisa oarecum insa e un fel de bar care o desparte de living si nu se vede chiar toata nebunia care-i in bucatarie. Cat despre dormitoarele copiilor..ai tu un fix sa-i mut sus da' eu nu vreau pt ca visul meu a fost sa stau la mansarda. Din pacate n-am resurse financiare sa mi-o "impopotonez" cum as vrea eu. Crede-ma ca am si idei si chef. Asteptam vremuri mai bune si ceva businessuri de tip BUM/TUN.
Mai "urgent" ar fi sa-mi reamenajez livingul ...
Insa obligatoriu pentru anul asta este sa-i reamenajez camera lui Nicolas pentru scoala. Birou..vreau sa ii pun alte rafturi probabil si un dulap pentru umerase ca doar va avea uniforma si singurul dulap cu umerase e la Cosmin in camera si n-am cum sa-l mut la Nicolas pentru ca o camera are mobila bleu (de bebe) iar cealalta rosie (cu Cars).

Cosmina - distractie placuta la tara.

Maraki ce faci? Ai exterminat paduchii de la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Dia exact la acelasi lucru m-am gandit...taman de Andreea trebuia sa citersti acum. sper ca nu-ti faci fel de fel de ganduri ca vin si te .
Lili de injectii tot nu mi-ai zis nimic.
Banii, problema multora dintre noi. Bum/tun nu cred ca va mai fii in imobiliare, prea s-a exagerat cu preturile in ultimii ani.
birou eu nu cred ca voi lua...nu am loc la ei in camera, ori il duc pe asta mic pe care sta compu, ori face lectiile la masa din living.
nu prea-mi vine sa fac nimic...sper si eu la un BUM/Tun la clau, dar nu prea se arata nimic....daca el nu are ce proiecta, al tau nu prea are ce vinde. Tot facem planul casutei, si tot speram sa demaram proiectul...dar cine stie cand va fii asta.
Mamaliguta si eu le-am facut acum seara. Fain ca i-ai distrat pe pitici la zapada.

ma bag la bagaje, asa ca va las pe sxeara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani Alexandre de France, sa cresti mare, sanatos, norocos si cu multe, multe impliniri si realizari in viata Distractie placuta balerinule si viitor mare altruist

De pe acum isi arata Alex altruismul Mi-am dat seama cand a spus ca se imbraca in clown ca sa distreze copiii mai micuti

Mergi la inceput