Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvi frumoase cadouri ai primit Si mie imi place parfumul JPG, il am pe cel clasic( primit de la Robert de ziua mea ) Cred ca geanta a costat o gramada de bani Sa o porti sanatoasa si cu portofelul plin
Ana nu ne-ai spus de ce trebuia sa inchizi ochii Ce supriza era? Cu Anastasia a fost faza de cascadorii rasului: te si vedeam nerabdatoare cu ochii inchisi si...dintr-odata tipatul copilului, fuga in dormitor.... La tv nu pot urmari dansul contemporan, nu am rabdare.Sant sigura ca live este cu totul altceva, intri in atmosfera, te capteaza Este gata costumul lui Alex?Cum arata? Din acela gen combinezon mulat de sus pana jos? Asa stiu ca se imbraca dansatorii de contemporan.
Teolinda, nu am stat cu ochii pe pdch ca slava Domnului, nu am gasit Il controlez in fiecare zi pe Angelo, iti dai seama ca as innebuni ( vorba vine ) sa vad ceva Hai ca mi-ai adus aminte de birou pt scoala. Avem unul clasic dar ma gandeam sa cumparam si noi din acela care se inclina, o fi bun? Eu nu cred ca pot sa scriu pe birou inclinat, sant obisnuita cu cel standard.
Giova nici eu nu am spatiu pt birou, ar trebui sa renunt la asta care-l avem si sa punem caricatura aia inclinata ( nu imi plac deloc dar cica sant bune pt copii )
Bumbi iar ai disparut?
Cosmi???
Ieri a avut si Angelo carnaval la gradi. A fost imbracat in politist iar doua din educatoare in salopete scurte si stramte politiste si incaltate cu cizme cu toooocuri frateeee :))))) Cealalta era in... cowboy parca mi.a spus Angelo!? Tare incantat era Giorgos cand spunea cum arata educatoarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

ALEXANDRE! sa cresti mare si sanatos puiule!
Ana sa va traiasca minunea de baiat si numai bucurii sa va aduca alaturi de cocheta Anastasia!

Haideti la o cafea fetele!
eu printre bagaje...m-au sunat mamicile ca ai nostri copii nu sunt pe listele d ela inspectorat, fiind gradi privata si neacreditata inca.
Azi e ultima zi de inscrieri, de sapt viitoare incep evaluarile...asa ca am intrat in agitatie.
Numai bine ca amers dir. gradinitei acolo si i-a inscris el pe toti copiii. asta trebuia sa faca de ceva vreme, bine e si acum...ne-a scutit pe noi de un drum.

sapt viitoare trebuie sa-mi fac si mutatie in zona scolii...cu toata spaga data e mai sigur asa...sa intram in prima etapa a inscrierilor.....ma dispera....dar n-am incotro.

Maraki cu Bumbi am vb de ziua mea...era acasa cu copiii, inzapeziti asa ca si-a luat concediu medical si a zis ca sta cu ei acasa. Toate bune si frumoase!

pupici si pe mai tarziu!

Mergi la inceput

Doamnelor, cand aveti chef si timp, faceti testul de memorie

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170504

Toanca ce faceti?

Mergi la inceput

Giova cum faci mutatia daca nu stai in zona?

Mergi la inceput

Fetelor, mi s-a regenerat parul dupa mastile facute. Acum zici ca am breton pt ca mi-au iesit fire noi in fatza si pana cresc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Maraki am editata mesajul d emai sus...am scris de Bumbita.

Mutatia? se rezolva rapid daca ai o cunostinta...acum sa vedem ca are clau o arhitecta, colaboratoare acolo, sper sa fie de acord.....

, fug la bagaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Multumim pentru urari. Promit sa le transmit. El stie ca are multi prieteni pe forum. (nu stiu exact, daca intelege despre ci vorba, dar ii are in catastif)

Aseara era trist ca papa e la serviciu, copii au urat deja, asa ca nu va avea cu cine sa sufle astazi in lumanari. Nu stie, ca am vb cu vecinii sa vina aici dupa gradi, vine si Cristi mai devreme, asa ca am mai pus de-un chef.

Surpriza de la inchis ochii:flori , muuuulte ciocolati de la diferite firme(stie ca impart cu tot poporul, dar de data asta a cumparat pentru tot blocul si in + a luat si o cutie "monstruoasa" de la un ciocolatier belgian) si..inca 2 esarfe de matase italieneasca, ca alea de la Craciun.
Barbatul meu e tare consecvent de felul lui.....Acum e in perioada esarfelor.
Nu pot sa zic decat: bine, ca a iesit din cea a ceasurilor sau a prfumurilor ca lasau gaura mult pre mare la buget, ca el nu se multumeste doar cu un exemplar.
Piesa de rezistanta a cadoului: un ceai numit Anastasia- http://www.kusmitea.com/vente-the/the-en-ligne/anastasia.html

Eu i-am luat un film cu varianta clasica si 3D (il avea deja) si i-am facut crema de zahar ars. (tot citind-o pe Maraki mi-am adus aminte ca aveam o cerere depusa de vreo 2 sapt)

Poze de la carnaval cu o rochitza ce are 30 + (despre ani vorbesc )

http://community.webshots.com/slideshow/582351098sRCKtz?mediaPosition=1

Maraki- Alex chiar are suflet bun si e tare sensibil. Nu stiu cum e costumul ca abia i-a luat masurile si al sf lui martie e spectacolul. Profa de balet, ar fi vrut sa ramana numai cu baletul, dar cum cea de dans contemporant e sefa, i-a pastrat si la contemporan si pe el si pe fetita cealalta. Oricum, e mai simplu ca la balet ca iese mereu in plina forma de acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Ne-am pus la drum de 10 minute.

Acum am vazut ca am ramas logata cu bebeianfeb. scuzati, cam greu sa editez de pe telefon.

ANA lasa ca veti chefui diseara in familie. Transmite-i urarile noastre de LMA.

A rezolvat Clau cu colaboratoarea lui, ma 'mut' la ea pana la sf anului. Acum sa ajung pe la pol sa vad ce acte trebuie si in cat timp e gata.

Directorul gradinitei a depus cererile pt copii la inspectorat. Sa vedem acum unde si cand ii evalueaza.

COSMI ai aflat in ce consta evaluarea? Cica ceva labirinturi sa daca, sa bata mingea pr motricitate......eu ma asteptam la ceva mai greu sincer.

Mergi la inceput

Wow ce papusica dulce in rochita roz am vazut Foarte bine-i statea lui Alex costumat in clown Aveti doi copii frumosiAna sa porti sanatoasa esarfele Sant in voga
M-am innoit si eu ieri din Mango Am zis ca daca nu cumpar acum cu cei 60 euro de la socrii, o sa-i cheltuiesc pe altceva. Am reusit sa mai gasesc ceva, ceva la reduceri. Un sacou din stofa gri care se petrece si se leaga cu cordon din piele neagra si doua bluze cu maneca lungaUna neagra si una bej cu alb in patratele Mi-a stat gandul la un pardesiu fruumoooos jaguar dar nu aveau decat S si XS Doamne cat imi plac astea jaguar, dau o nota de eleganta

Mergi la inceput

Giorgos a fost ieri cu Angelo sa-i mai cumpere un joc pt Nintendo Si-a ales mario party care mi se pare o aiureala. Eu sant de vina. Angelo initial a vrut Mario cart dar pt ca il are pe Wii, i l-am pus pe party in youtube sa vada daca-i place. Cam ciudat jocul asta, cand ti.e lumea mai draga il auzi pe Angelo " looos, kooom " mai sant faze cand trebuie sa sufle cu putere in monitorul jocului Acum s-a smecherit, intra singur pe youtube si cauta levelurile pe care nu le poate trece. Se uita cum joaca altii si incearca si el sa reuseasca sa ajunga la next level.

Mergi la inceput