Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 3
toanca spune:
Maraki, nu stiu cat o sa-l tine pe Matei, insa e asa infometat de vreo 3 zile
A luat Sumetrolim; parerile sunt impartite: unii zic ca e antibiotic altii ca nu...
Deci ursul e fetita?
Sa vezi ca o sa te lase urechile de la Otovowen.
Sanatate!
dia_tm spune:
Iuliana, eu zic sa nu-ti faci griji ... dupa o perioada de nemancat, trebuie sa se compenseze cumva, nu? Cel mai probabil e doar o pasa trecatoare.
Maraki, super cu ursul vostru, devenit intre timp ursoaica . Au imaginatie copiii la varsta asta.
Liliana, noi cam tot pe-acolo, fara vreo schimbare semnificativa; sunt ok...tot in concediu medical; incerc sa stau cuminte dar nu prea imi iese intotdeauna .
Azi am fost la Adri la scoala - au avut o saptamana ceva curs de batut la tobe, si azi ne-au facut o demonstratie live
Bebelina e ok - aseara a facut si ea un gest frumos si i-a dat cateva ghionturi si la sora-sa (care de mult tot vrea sa simta cum se misca bebe si nu reusea...ca ea n-are rabdare sa astepte mai mult de cateva secunde si bebelina cum simte alta mana se calmeaza brusc o vreme). Asa ca aseara Adri era tare vesela si radea non-stop.
Teoretic tot cu risc de nastere prematura..dar deja ajungem la aproape 7 luni, si de-aici incolo ma gandesc ca si daca e sa fie prematura, o fi bine (mi se pare ca a cam trecut perioada in care ar fi avut sanse mici sa ii fie bine daca se grabea) ...si asta ma mai linisteste... (atat de tare incat uneori ma gandesc ca am sanse mari sa-mi faca figura ca si Adri si sa stea bine merci in burtica si dupa termen)...o sa vad cum o sa fie.
Noi o sa avem un week-end mai agitat, si nu stiu daca mai ajung pe net... asa ca:
LA MULTI ANI Denisa, Stefan si Ioana!
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
cosmi1975 spune:
neata si dau o cafea
ma pregatesc sa merg la cursuri si de asta-s matinala pe aici
asteptam si noi cu nerabdare petrecerea puiului si de asta cred ca incepem dse asta searane invitam prietenii cei mai dragi ca maine vine familionul si e clar ca nu mai avem loc.De gatit nu gatesc mai nik...o salata beof si ceva gratarasa ca m-am scapat.Azi musai sa facem cumparaturi.Maine la MC avem vreo 15 copii...tare mandru e papanul meuca ii vin prietenii.
Toanca lasa baiatul sa pape acu cat vrea ca sigur in cateva zile i se diminueaza pofta
Dia oauuu...7 luni' cum mai trece timpul asta
Maraki scumpe rau picaturile
Ana am oroare de sobolani sau soareci
lILI ce mai sufera tizul meu dupa deget...dragul de el
GIO e de tras cu streptococul ala ....ai pregatit o groaza de bunatati
revinnn
maraki spune:
Buna dimineata,
Dia acusica trece timpul si vei tine bebelina in brateTe cred ca nu prea poti sa stai fara sa faci ceva prin casa. Este greu daca nu ai pe cineva in permanenta sa te ajute Ce fetita avem Denisa?
Gio cred ca pregateste masa la ora asta Petrecere frumoasa Giovalinda
Toanca eu am fost foarte multumita de Sumetrolim. Asta-i dadeam lui Robert cand era bolnav si era cazul de antibiotic. Stiu de la pediatra lui ca este antibiotic. Chiar, sa imi fac si eu niste provizii cand ajunge Robert in Romania. Trebuie sa vina prin aprilie sa isi faca buletinul ca iar l-a pierdut si nu poate sa plece in Italia. Oricum s-a gandit sa mai stea si martie la sv pt ca inca nu s-au dat drumul la angajari unde se duce la italieni. M-a terminat copilul asta cat este de imprastiat! ba isi pierde cardul de asigurare medicala, ba buletinul Nu mai spun de aparatul meu foto. Sapt viitoare pe miercuri incolo, trebuie sa vina si Andreea la noi.
Cosmi, sant scumpe rau picaturile astea dar mi s-a facut rau ( vorba vine ) cand le.am gustat Scarboase raaauuuu....sat uleioase. Angelo nu cred ca le.a simtit gustul pt ca el lua 7-8 picaturi, eu iau 15 si nu stiu cum imi va fi pana diseara ca trebuiesc luate din ora in ora
fetelor help!!!! Alaltaseara i-a cazut lui Angelo dintisorul de jos care se misca ( al 4-lea ) Cel de sus nu am vazut si nu mi-a spus ca se misca ( al 2-lea) Dimineata cand a mancat, i-a cazut cel de sus. Este normal laun interval atat de mic sa inceapa sa-i cad atat de des dintisorii ???? Deci are 2 crescuti jos, doi cazuti jos, doi cazuti sus. Help cu info daca stiti
A mai venit si soacra-mea cu idei tampite. Cumnata-mea face curs de asistente medicale. A sunat-o ieri pe soacra-mea sa-i spuna ca au invatat ca daca pui copilului prea des supozitoare, ajunge sa nu se dezvolte la intelect Pai ce are ca le ia pe gura sau sub forma de supozitor? nu tot aceeasi compozitie de medicament este si ajunge in corp? asa ceva nu am auzit pana acum
merg sa dau cu aspiratorul...este geeeeeer aici Cand ma gandesc ca luni trebuie sa il duc iar pe Angelo la gradi....
cosmi1975 spune:
neata gagici...dau sisa serbam un PAPANNN!!
LA MULTI ANI, STEFAN !!! SA NE TRAIESTI ,SA AI O VIATA LUNGA SI LINISTITA ,TE IUBIM !!!!
LA MULTI ANI,IOANA NORA ,MEA DRAGA!!SA AI SANATATE SI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA...cuscra sa ne traiasca copiii
Am inceput sa petrecem de aseara cu amicii nostrii cu copiii lor si a fost emotionat ca n-a stiut ca avem tortsi ne-am strans cu totii la bucatarie si pe urma am intrat in sufragerie cantand multi ani traiasca.Am pregatit aperitive si fripturica ..am facut si o maioneza de iaurt cu usturoi de s-au lins pe degete musafirii
Am facut ieri cumparaturi si am intrat si Okaidi de unde i-am cumparat blugi si camasa...ff frumoase si super pret.Ma duc sa calc sa ne pregatim ca trebuie sa facm 2 drumuri cu copiii ca e un frig afara...
Maraki habar nu am cum e cu dintisorii ca lui Stefan nu i-a cazut niciunul dar stiu ca o sa sufere ca e cam fricos
pup fetele si va doresc o duminica placuta
maraki spune:
La multi ani Stefanel frumosule cumintel Sanatos sa fi mereu, fericit, norocos si cu multe bucurii si impliniri in viata, pana la adanci batraneti
Cosmi sa va traiasca baiatul si sa aiba parte numai de bine in viata Sa poarte sanatos hainutele Este bun sosul de usturoi cu iaurt Cand mai ai pofta, sa incerci usturoi frecat cu sare si ulei dupa care amesteci cu smantana groasa Reteta asta o am de la Bianca si este foarte bun sosul
Giovalinda cand bagi un ochi pe aici, spune-mi pls daca a trebuit sa iau homeopat cu antibiotic Ieri am luat din ora in ora picaturile si am avut dureri de cap si ameteli toata ziua.La antibiotic nu am renuntat si nu stiu ce sa fac: continui cu otovowen de 3/zi ori nu?
Ati auzit de Whitney Houston??? S-a mai dus o mare voce Oricum dupa Michael nu ma mai poate soca nimeni din tagma lor. Am pus ieri concertul de la Bucuresti si....bineinteles ca iar m-am umflat de plans
maraki spune:
La multi ani Ioana de mami Anymoni Sanatate, bucurii, noroc si numai bine sa ai in viata pana la adanci batraneti Anymoni, distractie placuta de ziua printesei Ce mai faceti voi?
G_I_O spune:
IOANA si STEFAN! Sa cresteti mari si sanatosi copii frumosi!
Any si Cosmi sa va traiasca spiridusii si numai bucurii sa va aduca!
si din banat!
La noi iar ninge, ieri la fel...incep s ao iau razna, ma enerveaza deja atata zapada.
Ieri dim am fost in oras pt ultimele cumparaturi si am pierdut o ora in parcarea din malll si pe drum....cand inainte il faceam in 5 minute...nu e posibil asa ceva.
Am terminat si cu invitatii, ultimii au plecat catre ora 1 si amandoi copiii au stat pana atunci. Edi era ca drogat, dar nu l-am putut culca. azi ne-am trezit la ora 9....Edi doarme acum, Marco e la petrecerea unui coleg. Diseara cred ca va fi zoombie ca sare peste somnul de pranz.
Mi-a ramas foarte multa mancare, nu ma asteptam sa nu treaca platoul cu peste...toti au sarit pe vinetele mele, chiftelutele, snitelele, bulele de branza de burduf....
Ma pun sa citesc din urma si revin.....
G_I_O spune:
Ati auzit ca a murit Whitney Houston?
asa......
Ana sper ca ati avut o petrecere frumoasa si s-a simtit bine sarbatoritul!
Si la noi au fost ceva concursuri cu bey-urile....dar nu avem noi foarte multi....vunul distrus, unul fara varf, 2 intregi. a mai primit ieri 2 de la vara-mea, ca i-a ramas datoare cu un cadou pt ziua lui.
Normal ca s-a speriat Alex de mascota sobolan...tare urata mai e...el era si mic....
Lili ce copil cuminte ai...auzi la ea...ii zice sa nu mai suga degetul si el e de acord. Dragul de el....sper sa se linisteasca curand si sa-si reia vechiul program de nani.
Dia si ai mei se uita la Angelina balerina. si mai sunt ceva desene cu soarecii detectivi parca....
probabil bebelina a auzit ce frumos bate la tobe Adri si din cauza asta a miscat sa simta si surioara.
Iuliana lasa mai copilul in pace...recupereaza zilele cand nu a putut manca. pe urma isi revine el...nu te speria ca nu se face obez.
sumetrolinul unii zic ca e antibiotic, altii nu....nici eu nu stiu ce sa cred. Edi a luat de 2 ori parca.
Maraki tare de tot Aggelos cu ursul devenit fetita.
Nu cred ca e probl. ca-i pica asa repede dintisorii. si noua 2 ni se misca, dar mai e pana sa-i pice.
sa te faci si tu bine, sa scapi de durerile urechilor. nu stiu ce gust au picaturile, nu am desigilat cutia....poate si expira si am cumparat-o degeaba.
Tare de tot cumnata ta....am ras de una singura azi noapte cand am citit....ce-o fi in capul ei de chiar crede porcariile astea?
eu stiu ca nu se ia antibiotic cu homeopate ca nu-si fac afectul. nu cred sa te doara capul din cauza lor....
Laura.carol sa va traiasca Denisa si numai bucurii sa va aduca!
Cosmi super surpriza cu tortul. sper ca ati petrecut frumos azi si a primit o groaza de cadouri papan.
va, o duminica frumoasa!
teolinda spune:
LA MULTI ANI IOANA!
LA MULTI ANI STEFAN!
Anymoni si Cosmina sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi, norocosi si sa va aduca numai bucurii! Petrecere frumoasa si multe cadouri!
Noi suntem bine.. si la noi ninge...
Ieri am fost intr-o vizita, astazi mai mergem la nasii lui Cosmin. Dupa aceea il duc pe Nicolas la mama si ramane acolo... nu stiu pana cand. Deocamdata vad ca tot acasa izolata impreuna cu Cosmin voi ramane iar Robert este nevoit sa circule doar cu masina mea. Sa speram ca nu se va inrautati starea vremii desi tot se anunta ninsori . Vai de cei care sufera acum din cauza zapezilor care au cazut pana acum.. Doamne... e groaznic.
Iuliana bravo lui Matei. Si Nicolas mananca de sparge..da' cand ma uit la el ..tot slabanog.
Pupici tuturor! Ma retrag ca trebuie sa ii fac bagajul lui Nicolas pt sapt viitoare si sa ma pregatesc pt vizita.
PS: Cosmin si-a revenit doarme mai usor. Cel putin si ieri si azi s-a culcat f repede.. i-am zis inca de dimineata "programul zilei'... mancam, iesim afara, mancam ciorbita, dormim si plecam in vizita... Cand aude de plecat... imediat se conformeaza "planului". Sa vad de maine "unde inventez ca plecam"
Byeeee!
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"