Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 2
G_I_O spune:
Ana weekendul asta il sarbatoriti pe Alex?
Lili sa inteleg ca Cosmin nu mai doarme din cauza ca nu mai sue degetul....cum ati reusit? sau nu mai vrea el sa-l suga? va fi mai greu cateva zile, adoarme mai greu, dar pe urma va fi ok.
ieri nu a dormit asa-i? uite ca azi a picat, desi nu cand vroiai tu.
Edi e innebunit dupa perna lui...e jale daca nu o luam cu noi prin deplasari....atata freaca la fata aia de perna de nu-i adevarat.
andiaroro spune:
Maine de la 2 incolo ne destrabalam. Am ales o formula, care le permite sa ramana acolo pana se inchide parcul. Nu il putem serba we viitor, fiindca incepe vacanta si pleaca toti la ski. Din cauza asta nu i-am facut anul trecut tambalau, ca-i pica ziua fix in vacanta si m-am trezit prea tarziu si asa am starns atatia copii acum, ca s-au adunat din toti anii.
Ca ai zis de pozele cu titirezi.... Televiziunea, care patroneaza parcul, are licenta pentru desenele cu titirezi pentru Fr si duminica organizeaza acolo campionate cu premii. Noi n-am fost niciodata, dar am vazut reclamele. Bine, ca nu a auzit Alex, ca asta imi mai lipsea...
Buna idee cu tarta cu spanac si branza..Am vazut ca mai mult femeile si copii se agita cu tartele.
Lili- pune lamaie peste avocado si-si pastreaza culoarea...La petreceri, eu evit salatile care risca sa se oxideze sau fleoshcaiasca, ca nu-mi mai place apoi cum arata masa pe parcurs.
teolinda spune:
Gio - s-a lasat singur de suptul degetului. Avea o mica zgarietura si il deranja cand il sugea... ca imi tot arata. I-am zis sa nu mai suga ca il doare si a zis "Bine".. Zis si facut. Da' adoarme foaaarte greu seara..nu iti zic cat se foieste pe toate partile pret de o ora si chiar mai bine. Desi a baut aseara vreo 350ml lapte..nu a reusit sa adoarma cu laptele.. si tot se frichinea. Ieri a adormit cu laptele "la pranz"... tot tarziu pe la 16:00. Si astazi am incercat sa ii dau lapte da' m-a "fentat". Pana la urma l-am gasit adormit pe-acolo..dupa ce eu am plecat din camera lui pt ca eu stateam lungita in pat iar el statea la marginea patului ..nu vroia sa stea langa mine.
Dar pe deget nu l-a mai bagat in gura desi nu mai are nimic la el. Eu nu pot sa fiu decat bucuroasa si sa sper ca va invata in curand sa adoarma mai repede.
Faza e ca de vreo luna am refuzat sa-i mai dau lapte la somnul de la pranz pe motiv ca nu-mi manca bine mancarea..si-atunci il lasasem cu lapte doar dimineata si seara. Dar cum vad ca azi nu a functionat treaba cu laptele am ajuns la concluzia ca adoarme cand nu mai poate sta treaz. Eu un pic cam ciudat ca seara adoarme tarziu... si il cam deranjeaza si pe Nicolas. Nicolas care desi doarme in camera lui , refuza de vreo cateva luni sa-i inchid usa la camera...nu stiu ce naiba mai viseaza..mai i se pare ca aude .
Eh.. una peste alta.. e bine si-asa
Si sa stii ca ai mei n-au facut niciodata pasiune pentru vreo jucarie/carpa . Desi copii unei prietene dorm amandoi cu niste plusuri... ba inca Eduard are acelasi plus decand s-a nascut si nu vrea sa renunte la el... de aproape 7 ani. Nu iti poti imagina in ce hal a ajuns bietul soarece pe care maica-sa i l-a botezat "Domnu' Urs". I-am tot zis ca-i soarece...da' ma rooog ..
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
andiaroro spune:
Inca una si ma duc...ca mi-a adus aminte Lili cu soarecele.
Mai tineti minte aniv lui Alex la Disney , cand a bocit de frica sobolanului, care i-a adus tortul. http://home-and-garden.webshots.com/photo/2947319070059518639YKntoD
Acum doarme cu un .......sobolan.( el care n-a dormit niciodata cu jucarii)
I l-a facut cadou profa de balet de Craciun. Le-a luat din banii ei bombonici si cate un sobolan la fiecare. Lui gri, ca asa are costumul, si fetelor alb. Chiar am gandit cand l-am vazut, ca putea sa le ia alt animal (imi era teama ca ii spune asta ca nu-i plac sobolanii). Culmea e, ca i-a placut ...Peste vreo 2 satamani am vazut un reportaj la TV si am inteles care era mesajul femeii. Copii care fac parte din corpul de balet al Operei sunt alintati "micii sobolani"( de la sobolanii care erau pe vremuri in subsolul cladirii)
ANASTASIA tot isi mai suge degetul spre disperarea lui taica-su. Se ascunde de el ca stie ca o cearta.
teolinda spune:
Anaaa mai mult de faza cu Anastasia. Da' si Alex ..tare cu solobanu'.. si frantuzii cu "sobolanii".
Sa stii ca si pe Cosmin il apostrofa acum o luna cand am fost la munte.. nasul nostru de cununie. Doar ii arata degetul si Cosmin deja stia.. cand vroia sa si-l duca la gura (sugea asa de-aiurea si peste zi nu doar le somn) isi spunea singur :"Lulu (asa ii zice lui nasu'), Nu, Nuuu"
teolinda spune:
Ana.. acum sincer... si mie mi-ar fi fost frica de soarecele ala cu tortul.. e cam "incruntat". brrr... so .. reactia copilului a fost cat se poate de normala. Normali n-au fost aia cand au facut asemenea mutra sobolanului. Ptiu... da' poate-s eu exagerata pt ca nu suport soarecii..
dia_tm spune:
Gio, suna super ok meniul! spor la pregatiri si sa ai musafiri care sa stie ssa aprecieze efortul!
Liliana, asa voiam sa spun si eu sa lasi copilul in pace si sa nu te stresezi prea mult ca la varsta asta nu poate rezista mult treaz si in final tot adoarme... e cevaq simplu,fiziologic...n-are rost sa-ti strici timpul si nervii doar pentru a grabi un pic ceva ce se va intampla oricum, inevitabil.
Ana, ... zi si tu ca-i soricel, nu sobolan...suna mai bine; la voi nu sunt desene cu Angelina Balerina? sa vezi acolo soricei draguti si simpatici ...
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
teolinda spune:
Dia - hai ca ai venit la timp... tocmai ma gandeam ce mai faci..cum mai esti? Bebelina e cuminte? Ai discutat ceva cu Adriana pt posibila vacanta alaturi de nasii ei?
Cat despre Cosmin eu stiu ca va adormi el ..pana la urma. Ce ma enerveaza e ca daca adoarme la 4 si se trezeste la 7 apoi nu mai adoarme sub nici o forma la 10 seara... De-asta ma apuca nervii.
Apropos.. ma duc s-ai dau trezirea ca vad ca baga somn acu'.. Eh daca nu a vrut sa doarma la timp... sa stea drepti acum
toanca spune:
Salutare si de la noi la ceas de seara; sper ca nu ne-ati dat disparuti.
Apropo de plusuri: si Matei are un catel care i l-a adus Victor cand l-am externat din spital (la nastere); de atunci e nelipsit de cutu; unde mergem noi (inclusiv in concedii trebuie sa mearga si cutu); nu vreti sa stiti cum arata
si nu ma lasa sa-l pun in bagajul de cala; trebuie sa-l ia cu el inclusiv in avion; daca nu il are pe cutu nu poate dormi.
GIO, suna delicios ce pregatiri faci
Teolinda, bine ca ati scapati de suptul degetului
Bai nenica...de cand a scapat cu bine Matei de enteroviroza mananca de rupe; ne certam efectiv cu el ca din 5 in 5 minute ar vrea sa manance; si nu vreau sa ii dau cam cat ar vrea el ca mi-e teama ca e prea mult si i se face rau; si uite asa ne certam; azi m-a sunat la servici sa-mi spuna ca mama il tine nemancat;
Si a mancat:
- lapte cu cereale;
- un covrig;
- sucul de la o portocala si 2 mandarine;
- supa cu galusti;
- 6 chiftele;
- o para;
- niste biscuiti;
- un actimel;
- o bucata de piza.
Ce parere aveti? Nu e cam prea mult?
Dar plange efectiv de foame.....
maraki spune:
Hello,
Toanca chiar ma gandeam ca poate ati ramas fara net din cauza timpului. Eu m-as bucura sa manance asa Angelo Crezi ca il tine mult pe Matei? A luat antibiotic? Angelo dupa antibiotic incepuse sa manance mai bine dar nu l-a tinut mai mult de o sapt.
Ana distractie placuta cu copiii
Giovalinda esti rupta de bucatarit eee?
Teolinda felicitari lui Cosmin pt dezvat
Si Angelo este dupa cum ati observat, invatat cu ursul Se mai duce plusul in jos si ramane capul gol, ma pune sa il scutur bine sa isi revina, doarme cu el, mai vb cu el in timpul zilei si foarte important: de cand a vazut-o pe Magdalena la gradi ca nu are putsulica, spune ca si ursul este fetita si m-a pus sa-i pun clame de fetite la urechi
revin, trebuie sa faca dus Angelo si sa se culce.
mi-am cumparat astazi otovowen ca nu m-au lasat urechile Simt intepaturi 15 euro au costat 30 ml