LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 !! (162)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Noi am depasit faza cu spalatul la cap, nu stiu, dar o data ce a implinit 3 ani zici ca am alt copil...muult mai mare! Acum imi cere singur sa-l spal la cap si a renuntat sa-si mai puna ochelarii la ochii. Deasemenea a renuntat la scutece de tot, dintr-o data, fara accidente. A invatat sa mearga si pe tricicleta...nu mai e lipit de mine ca inainte...Si toate astea dupa ce a implinit 3 ani

Crisspy, cum ati petrecut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Paula super simpatic Marius

Andra spor la bagaje, vacanta ...as vrea si eu.

Si la noi se mai lasa cu plansete cand e vorba de spalat pe cap. Cand era mai mic nu zicea nimic, asta si pt ca il spalam in fiecare zi pe cap, acum daca am mai rarit spalatul pe cap se mai supara. Insa stie tati cum sa-l ia .

Anna bravo lui Vladut. Sa stii ca si eu am observat la Razvi o schimbare brusca zilele astea.

Eu tot astept momentul sa scapam de pampers, dar nu vrea dom'le si pace. Sambata l-am "simtit" ca vrea sa faca kk si l-am pus pe olita. A stat vreo jum de ora si nimic. I-am pus pampersul si iar am observat ca vrea sa faca si l-am dus in baie pe reductor. Ne-am jucat cu toate periutele, am distrus hartia igienica, am citit vreo 3 carti si nimic. I-am pus din nou pampersul si iar vroia sa faca. L-am pus iar pe olita si nimic. Pana la urma mi-am pierdut rabdarea si i-am pus scutecul si a facut si bietul copil in sfarsit ce vroia de vreo 2 ore. Nu e pregatit deloc, dar deloc .

Am petrecut bine, Bucsa al nostru nu a iesit mai deloc pe placul meu (cam uratel), l-a recunoscut si Razvi dupa vreo 5 min . Insa nu a avut nici o obiectie sa-l taiem si sa-l mancam.

Duminica dimineata am fost cu Andra la Gomoiu pentru ca a inceput sa tuseasca foarte tare in noaptea de dinainte. Imi pregatisem bagaj, tot ce trebuie, credeam ca ne opresc acolo. Vorbise deja Irina cu dr de garda, aveam si rezerva, insa nu ne-au oprit. Diagnostic: rino-faringita acuta. Ne-a dat tratament Tantum verde, aerosoli cu dexa, niste picaturi, fara antibiotic, sa vedem cum functioneaza. Azi noapte a tusit din nou foarte tare, i-am dat lapticul cu siringa caci desi ii era foame / sete nu putea sa bea din biberon . A dormit pe noi caci se inneca de la tuse daca o puneam jos.

Imi vine sa mor cand o vad asa , ca e mica rau si bolnava. Si colac peste pupaza saptamana trecuta nu a luat nici un gram, zero, nimic-nimic...si a mancat. Nu stiu ce naiba sa mai fac si sa mai cred. Astept sa ii treaca raceala si vreau sa-i fac un set complet de analize pentru ca mi se pare dubios sa nu ia chiar deloc in greutate. 6kg la 6 luni e foarte putin.

O zi usoara tuturor si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Caterina cu o mica intarziere ca in weekend nu am intrat.

Crisspy,imi pare rau ca Andra e bolnavioara.Sanatate multa.
Sa stii ca l-am lasat si eu pe David fara pampers si se tine frate,nu gluma.A stat 4 ore si nu a facut nimic,nici pe el,dar nici pe olita/wc.Intr-o zi am patit si noi tot ca voi,zicea ca face kk,il durea burtica..la olita nu a facut nimic,pe wc nimic..a plans pe aci,intr-un final daca am vazut ca nu face nicaieri i-am pus pampersul,a facut imediat..Nu stiu cum sa-l mai iau,efectiv ma simt depasita,serios..L-am tinut o sapt intreaga,ii puneam doar la nani pampers si degeaba,nu a facut absolut deloc,se tinea de dim pana la pranz si apoi de dupa-amiaza pana seara la nani..plangea cu lacrimi de crocodil ca el vrea pampers nou,am ascuns pampersii,i-am zis ca nu mai avem..dar de facut nu a facut,nici pe el,nici la olita/wc.Eu nu mai stiu cum sa-l iau si ce sa-i zic,i-am explicat ca toti prietenii lui fac la olita,ca e baiat mare..dar asta cu baiatul mare a inteles-o fix pe dos :))) cum nu-i convine ceva si nu vrea sa faca ceva imi tranteste ca el e baiat mare,sa-l las in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Crisspy, sanatate Andrei! O sa creasca ea mare, ai sa vezi! Nici Alexia nu vrea sa renunte la pampers, desi la gradi merge la toaleta, nu face in pampers. Nu stiu de ce nu functioneaza si acasa.

Aseara a fost momentul spalarii pe cap si a plans rau de tot. Nici macar ciocolata nu a vrut-o. Sper sa treaca aceasta faza!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Ledi, Bee

Razvi face pe el daca il las fara pampers...nu poate sa se controleze / abtine. Adica se abtine numai pe olita sau pe toaleta .

O sa cumpar cearceafuri impermeabile si le pun in toate 3 camerele si o sa-l tin in chilotei normali sa vedem ce se intampla. Dar am tot amanat ca a tot fost bolnav si imi e sa nu raceasca daca tot se uda asa. Desi dupa ce face urla de zici ca l-ai taiat cu lama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello,

bee si Nadia a avut o perioada in care facea tare urat la spalatul pe cap. Pana la urma am pacalit-o (eu merg pe principiul ca unele miniciunele sunt nevinovate ) ca un anume prosopel pus la ochi va face sa nu ii intre de loc apa. De atunci face baie fara scandal dar numai cu prosopelul respectiv.

Cred ca a facut indigestie - dimineata a vomat, apoi a facut un scaun diareic. Nici eu nu ma simt prea bine, cred ca o iau pe urmele ei.

Sunt cam ingrijorata, la Ioana la scoala sunt 4 cazuri de scarlatina. Sper sa nu luam

Mergi la inceput

Naty sanatate Nadiei . Of si sper sa va ocoleasca scarlatina

Mergi la inceput

Crisspy, sanatate multa Andrei, o sa mearga tratamentul si scapa ea si de tuse. Legat de greutate nu stiu ce sa zic, incearca alta varianta de lapte praf poate o sa-i mearga mai bine... Putere multa! Poze de la ziua lui Razvi nu pui? Sa mai vad si eu frumosii
Naty, sanatate multa Nadiutei!

Mai, si eu incercasem cu Vladut toate modalitatile posibile ca sa scape de scutec si asa ma enerva ca stia cand ii vine si nu voia sa faca la wc. Si el facea la fel, daca ma suparam pe el ca faca kk in scutec de tinea si cate o zi si nu facea, de ii puneam scutecul eu si il rugam ca sa faca sa nu se constipe. Si cand a vrut el pur si simplu a facut la wc si pipi si kk fara probleme, de am ramas si eu uimita!!

Mergi la inceput

Incerc sa pun poze dar trebuie sa ma pitesc de Razvi care vrea si el la "cacatolul" (aka calculatorul) mic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Incerc sa pun poze dar trebuie sa ma pitesc de Razvi care vrea si el la "cacatolul" (aka calculatorul) mic

Crisspy, fericita de Razvi (16.02.2009) si Andra - Maria (26.08.2011)

cunosc

Mergi la inceput