LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 !! (162)
Raspunsuri - Pagina 15
bpaula spune:
Sanatate multa Andrei, lui Aidan si celor ce mai sunt bolnaviori!
Eu am inceput ziua cu bagaje, pleaca mama mea si culmea a zis si Marius ca vrea sa plece cu ea cu trenul. Asta cred ca e deoarece am intensificat partea cu pregatirea pentru gradinita. Si a decis el ca nu ii place la gradinita ca "mi-i dor de mami". Si atunci pleaca la bicu si"stau mult a bicu". Sa vedem daca diseara chiar se urca in tren.
Ne-au sunat si de la gradinita ca au loc liber, ma bucur dar si sunt stresata cum o sa fie, tare mai e lipicios acum si nu mai vrea mai nimic fara mine, nici sa fac o baie nu pot ca vine peste mine.
Am vrut sa il duc de pe 15 martie dar cred ca astept 1 aprilie, mai ales daca el pleaca acum vreo 2 saptamani. Plus ca as prefera sa ii fac si vaccinul de 4 luni celui mic inainte sa imi aduca MArius tot felul de microbi.
Din fericire pentru mine, dupa o toamna mai furtunoasa, iarna a fost linistita din punct de vedere al racelilor, i-am si pazit mai tare dar n-am avut nici o problema si inca mai sper ca macar o luna sa o ducem asa. Nu muci, nu siropele, parca e ireal la cat de des imi facea Marius viroze. Dar probabil o sa imi iasa pe ochi dupa ce incepe gradinita
Eu m-am inscris sa particip la o actiune de colectare de fonduri pentru niste cazuri de copii bolnavi. Pe 7 martie mamicile duc sa vanda diverse produse alimentare si nealimentare facute de ele. Eu am zis ca duc ciocolata de casa si poate fac niste tortulete mici mici (la vreo 200 gr. bucata) sa duc. Depinde cum am timp. Mi-am anuntat si colegii ca ma gasesc acolo cu ciocolata si sper sa nu ramana nevanduta .
Si MArius de dimineata ma toaca "vine trenul? cand vine trenul? se face noapte sa vana trenul? cand plecam......etc"
O zi buna!
Porumbita spune:
bpaula nu e obligatoriu sa se imbolneveasca pitic dc Marius merge la gradinita; fetita nasilor are aproape 8 luni; fratele ei de 3 ani merge la gradinita de stat (40 copii/grupa) si odata la 2 zile cateva ore au in casa si verisorii (3 si 5 ani) si pitica a avut o sg data bronsolita. in rest super ok;
miere cum mai e aidan?
crisspy la voi?
Porumbita spune:
dc aveti idei de dentist pt pitici zice ti si voi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170631&nm=clinica-dentara-copil-3-ani
miereamara spune:
La noi s-a imbolnavit de doua ori in trei luni o data la 7 zile (o forma muuuult mai usoara ca noi) si acum (din pacate a luat si ea de la Aidan viroza, vad ca tuseste si stranuta dar clar e o forma mai usoara din nou).
www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia
Selene_Bunny spune:
Fetelor, mai intreb o data, poate n-ati vazut mesajul...
Pt. mamicile care mai au licurici care poarta pampi, nu aveti nevoie de 20 de chilotei Libero Up&Go, marimea 7? La 25 de lei toti? Mi-au ramas de cand am mers la Cj si nu am ce sa fac cu ei...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
cami_antonia spune:
fetele
am si eu o intrebare pt cele care ati avut copilasi cu convulsii febrile sau care ati auzit despre ele
ce trebuie avut in casa pt asa ceva?
la cta aud tot mai multa lume cu convulsii de la un virus ce da febra f mare
si vreau sa cumpar sa am in casa
ca finuta mea de aici tocmai ce a patit-o destul de nasol
cu bebica ei tot de 3 anisori
si mi-a intrat o frica in san
pt ca fata mai facuse febra mare
chiar si 41
da nu a avut nimic niciodata
si acu la febra mai mica
pac convulsiile
offfffffffffffff
Carmen_Marieta spune:
'Neata fetele,
Paula frumos gestul tau, iti doresc sa nu ramai "nevanduta"!
Cred ca Marius se va acomoda in timp, mai ales ca zici ca e mai lipicios.. iar in ceea ce priveste virozele, acum depinde de imunitatea lor. Stefan a facut forme usoare..iar Elena s-a molipsit de la el dar nu foarte grav.
Miere sanatate copiilor!
Porumbita pe ai mei ii vede nasa Elenei( este stomatolog), are cabinet in sectorul 3, dar nu lucreaza numai cu copii.
Naty cum mai e Nadia?
Fetelor(cele din Bucuresti) stiti unde il pot duce pe Stefan la gimnastica? a vazut un concurs si de atunci ma innebuneste ca vrea la gym, am tot cautat pe net dar nu prea am gasit.. ii propusesem dansuri dar mi-a zis"nu-mi pace".
El este si foarte activ, cand il iau de la gradi pana acasa alearga, iar in casa facem adevarate ture.
Porumbita spune:
carmen nu am vazut gimnastica cu copii asa mici; R face al gradinita dansuri miercurea si gimnastica vinerea cu cineva care vine acolo; pt energie il scot zilnic afara (cand erau gradele cu minius cam 40 de min, acum incerc sa stam o ora)
selene nu mai folosim papers din vara trecuta;
cami cred ca naty poate sa iti zica ref la convulsii
Naty spune:
porumbita eu merg cu Ioana la Dent Estet 4 Kids si sunt multumita.
cami, Desitin trebuie sa ai, vezi ca se da numai pe reteta. Eu am in casa tot timpul, inca de cand s-a nascut Ioana si uite ca mi-a prins bine ca l-am avut.
selene am vazut mesajul tau, Nadi mai poarta pampersi noaptea dar nr. 4+.
carmen si eu caut pentru Nadia un loc unde sa faca gimnastica, sa-mi zici daca gasesti ceva.
Nadi e OK, merci de intrebare, numai in ziua aia i-a fost rau.
Porumbita spune:
[red]naty [red] o sa incerc intai la astia http://www.waelskids.ro/contact/ ca sunt aprope de birou, pe langa strada polona dc am vazut bine; dc nu mi se pare ok o sa incer si dincolo