LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 !! (162)
Raspunsuri - Pagina 16
Selene_Bunny spune:
Naty, multumesc, am rezolvat, mi-a trimis Eseea PM.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
bpaula spune:
crisspy ce frumos!!!!
Marius a ajuns la ai mei, e asa liniste in casa. Am facut de dimineata niste eclere sa le umplu crema sarata, am facut si un blat sa testez pt tortulete, fiert si supa .
Carmen ciocolata deja s-a rezervat mai bine de jumatate din ce-am propus, peFB la subiectul evenimentului...raman fara marfa pentru altii de la targ curand.
crisspy spune:
FABI sa cresti mare si sanatos.
Paula ce bine ca ajuns Marius cu bine, o sa se simta nemaipomenit acolo. Si tu o sa ai timp sa te desfasori.
Stai linistita cu gradinita ca o sa acomodeze el pana la urma. Conteaza foarte mult educatoarea, Razvi plange in fiecare seara ca vrea la Miss Adina si abia il pot lua acasa. Pana sa o aiba pe Miss asta era tare incantat ca merge acasa.
Acum i s-a pus pata ca vrea la tataie Goghita (Gheorghita) si maine se duce cu Adi la tara sa-l vada pe tataie. Eu in sinea mea plang ca tati nu mai e sa se bucure si el de Razvi, de mami nici nu mai zic ca i se rupe sufletul cand il aude pe Razvi ca vrea la tataie.
Andra e tot asa, cu secretii gramada in gat, varsa, lapte nu mai vrea sa bea din biberon si daca il accepta o face numai in somn dar bea foarte putin, maxim 60ml. Ii mai dau cu siringa ca sa mai bea si ea niste laptic, dar nici asa nu bea mult. A scazut deja 100gr in 2 zile de cand e bolnava, nici nu e de mirare.
Cred ca amanam vaccinul de 6 luni ca pana luni nu cred ca o sa-si revina complet. Dupa care vreau sa-i fac analize complete sa vedem care e motivul pentru care nu ia in greutate.
Dupa ce termin cu ea, vreau sa ma ocup si pe Razvi ca am tot neglijat hernia lui si trebuie sa-l duc sa-l mai vada doctorul si sa stabilim operatia.
Va las si niste poze din ultima perioada.
fetele, o zi usoara sa aveti
anna-mama spune:
[b[Criss[/b], sunt super frumosi puii tai, si Andra si Razvi Iti vine sa-i pupi intr-una si au niste ochi Sanatate multa!
flowerbee spune:
Buna si de la noi,
Crisspy, sanatate copilasilor! Andra sa se faca bine repejor iar operatia lui Razvi sa fie usurica.
Cami, si eu tot desitin am in casa pentru convulsii.
Azi pleaca mama acasa si de maine o las pe Ale sa doarma la gradi. Ieri mi-a spus ca vrea sa doarma la gradi cu colegii ei, chiar si-a ales si o pernuta cu Hello Kitty pe care sa o ducem la gradi. Am emotii pentru ca fetita stie ca dupa ce papa, vine buni sa o ia. Sper ca acum sa nu se simta abandonata. M-as duce maine sa stau cu ea cat doarme, sa fiu acolo, dar nu stiu daca pot sa ma invoiesc.Daca nu zice nimic, o las si in continuare, daca plange, o iau tot la 13:00.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
anna-mama spune:
Eva a implinit ieri luni. Marti i-am facut vaccinul, a masurat-o (60 cm) si a cantarit-o (5 kg)
Daca vreti sa o vedeti va las o poza cu ea https://picasaweb.google.com/103416078086658174782/23Februarie2012?authkey=Gv1sRgCJ6ntPf_3ebQMw#5712272318385990658
Am si eu o intrebare: daca de ieri are mucisori si cand ii scot sunt vascosi si colorati inseamna ca are o raceala pe trecute? Mie mi s-a parut cam de luni la ea ca o ia o raceala, dar nu am sesizat mucii aposi. marti cand am fost la doctor mi-a zis sa stau linistita ca nu e racita. Apoi miercuri a inceput sa o simt infundata si de cate ori i-am curatat nasul i-am scos mucisori asa cum v-am zis...
crisspy spune:
Anna nu vreau sa te sperii dar mucii colorati (galben, verzui) si vascosi nu indica faptul ca raceala e pe trecute, ci dimpotriva. Eu zic ca cel mai bine sa suni la pediatru si sa-i spui exact simptomele.
si sanatate multa si pentru Eva
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Daca vreti sa o vedeti va las o poza cu ea https://picasaweb.google.com/103416078086658174782/23Februarie2012?authkey=Gv1sRgCJ6ntPf_3ebQMw#5712272318385990658 |
Vai, ce seamana cu Vladut la falcute!
Eu stiu ca mucii colorati sunt indicatie de infectie bacteriana. Suna dr. si vezi ce zice.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.