LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 !! (162)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Daca doriti sa-l vedeti pe Razvi cantand la trompeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Crisspy are talent baiatul!! in ton cu reclama sau emisiunea ce era..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

crisspy ce frumos!!!!

Marius a ajuns la ai mei, e asa liniste in casa. Am facut de dimineata niste eclere sa le umplu crema sarata, am facut si un blat sa testez pt tortulete, fiert si supa .

Carmen ciocolata deja s-a rezervat mai bine de jumatate din ce-am propus, peFB la subiectul evenimentului...raman fara marfa pentru altii de la targ curand.

Mergi la inceput

FABI sa cresti mare si sanatos.

Paula ce bine ca ajuns Marius cu bine, o sa se simta nemaipomenit acolo. Si tu o sa ai timp sa te desfasori.

Stai linistita cu gradinita ca o sa acomodeze el pana la urma. Conteaza foarte mult educatoarea, Razvi plange in fiecare seara ca vrea la Miss Adina si abia il pot lua acasa. Pana sa o aiba pe Miss asta era tare incantat ca merge acasa.

Acum i s-a pus pata ca vrea la tataie Goghita (Gheorghita) si maine se duce cu Adi la tara sa-l vada pe tataie. Eu in sinea mea plang ca tati nu mai e sa se bucure si el de Razvi, de mami nici nu mai zic ca i se rupe sufletul cand il aude pe Razvi ca vrea la tataie.

Andra e tot asa, cu secretii gramada in gat, varsa, lapte nu mai vrea sa bea din biberon si daca il accepta o face numai in somn dar bea foarte putin, maxim 60ml. Ii mai dau cu siringa ca sa mai bea si ea niste laptic, dar nici asa nu bea mult. A scazut deja 100gr in 2 zile de cand e bolnava, nici nu e de mirare.

Cred ca amanam vaccinul de 6 luni ca pana luni nu cred ca o sa-si revina complet. Dupa care vreau sa-i fac analize complete sa vedem care e motivul pentru care nu ia in greutate.

Dupa ce termin cu ea, vreau sa ma ocup si pe Razvi ca am tot neglijat hernia lui si trebuie sa-l duc sa-l mai vada doctorul si sa stabilim operatia.

Va las si niste poze din ultima perioada.

fetele, o zi usoara sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

[b[Criss[/b], sunt super frumosi puii tai, si Andra si Razvi Iti vine sa-i pupi intr-una si au niste ochi Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna si de la noi,

Crisspy, sanatate copilasilor! Andra sa se faca bine repejor iar operatia lui Razvi sa fie usurica.

Cami
, si eu tot desitin am in casa pentru convulsii.

Azi pleaca mama acasa si de maine o las pe Ale sa doarma la gradi. Ieri mi-a spus ca vrea sa doarma la gradi cu colegii ei, chiar si-a ales si o pernuta cu Hello Kitty pe care sa o ducem la gradi. Am emotii pentru ca fetita stie ca dupa ce papa, vine buni sa o ia. Sper ca acum sa nu se simta abandonata. M-as duce maine sa stau cu ea cat doarme, sa fiu acolo, dar nu stiu daca pot sa ma invoiesc.Daca nu zice nimic, o las si in continuare, daca plange, o iau tot la 13:00.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Eva a implinit ieri luni. Marti i-am facut vaccinul, a masurat-o (60 cm) si a cantarit-o (5 kg)
Daca vreti sa o vedeti va las o poza cu ea https://picasaweb.google.com/103416078086658174782/23Februarie2012?authkey=Gv1sRgCJ6ntPf_3ebQMw#5712272318385990658

Am si eu o intrebare: daca de ieri are mucisori si cand ii scot sunt vascosi si colorati inseamna ca are o raceala pe trecute? Mie mi s-a parut cam de luni la ea ca o ia o raceala, dar nu am sesizat mucii aposi. marti cand am fost la doctor mi-a zis sa stau linistita ca nu e racita. Apoi miercuri a inceput sa o simt infundata si de cate ori i-am curatat nasul i-am scos mucisori asa cum v-am zis...

Mergi la inceput

Anna nu vreau sa te sperii dar mucii colorati (galben, verzui) si vascosi nu indica faptul ca raceala e pe trecute, ci dimpotriva. Eu zic ca cel mai bine sa suni la pediatru si sa-i spui exact simptomele.

si sanatate multa si pentru Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama
Daca vreti sa o vedeti va las o poza cu ea https://picasaweb.google.com/103416078086658174782/23Februarie2012?authkey=Gv1sRgCJ6ntPf_3ebQMw#5712272318385990658

Vai, ce seamana cu Vladut la falcute!

Eu stiu ca mucii colorati sunt indicatie de infectie bacteriana. Suna dr. si vezi ce zice.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.

Mergi la inceput