LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 !! (162)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aidan e si el bolnav de doua zile, cu febra 39-40, scade cu antitermic apoi creste. Muci si tuse. Sper sa nu ia si pitica, mi-e tare teama.

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Sanatate multa lui Aidan, sa treaca repede si sa nu ia si Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Crisspy, sanatate multa, sper sa nu ia si Andra! Sa stii ca si Vladut face la fel cand avem cate vreun eveniment el e marait si nemultumit. SI de ziua lui acum la fel, toata dimineata a fost cu fundu-n sus, nu voia sa fie ziua lui, voia sa doarma , cred ca era stresat si nu stia la ce sa se astepte, ca dupa ce am adus tortul si-a revenit si a avut energie pana noaptea, nu a mai dormit in ziua respectiva
Irina, sanatate multa, aveti grija de voi si sper ca pe Nadia sa o ocoleasca virusii!

La multi ani, Paul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Paul!

Sanatate puiutilor bolnavi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

La Multi Ani sarbatoritilor!
Si sanatate la cei bolnaviori
Si noi in radul lor, momentan mai incetut asa
Miere, mersic multNu le-am prins prima data. Da tot nu am vazut freza nouaTu mai citesti si ym?

licuricii si mamicile lor

Mergi la inceput

nu am primit nimic pe ym, sau poate nu am vazut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

La multi ani Paul!! (cu intarziere).

Azinoapte cand dormeau piticii si astazi dupa amiaza am mesterit la vestitorii primaverii ( https://picasaweb.google.com/106883286244141611098/DeAleBucatariei#5710843906791743602)
Si l-am intrebat pe Marius daca ii plac. Mi-a zis :"Da, imi plac" si mangaindu-ma pe mana a adaugat "Bravo pui". Mi-au dat lacrimile de emotie la cat de dulce a fost.

Si tot din ciclul, se poate si mai bine. Azi noapte a dormit 12.5 ore de la 22 la 10.30..probabil l-a ajuns oboseala de la atatea zile fara somn la pranz si noaptea adormit in jur de 12, tot mai des dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI Tudor, Andrei, Andreea, Razvan, Paul, Maya, Mara, Caterina

Multa sanatate la toti bolnaviorii, sa se vindece repede si sa nu dea "mai departe" la fratiori sau surioare

Bee, sa stii ca si jupan a trecut printr-o faza din asta cu baia, dupa ce o perioada ii facea enorm de multa placere sa fie spalat pe cap, mai nou e suparare mare - balaceala ii convine, dar cand e vorba de spalat pletuta aoleu, nu cumva sa-i ajunga apa la ochi, nu cumva sa-l dam cu capul pe spate, a trebuit sa fim tare inventivi (inclusiv aducand water-pistols ale lu' tati in baie ) ca sa trecem peste perioada aia.

Eu ma agit rau cu cumparaturile de vacanta, plecam peste 2 saptamani in Canare pentru 7 zile, si cu programul meu zapacit rau trebuie sa ma ocup si de asta. Si de asemenea trebuie sa iau si biletele pentru Romania pentru mai, sper ca maine sa rezolv si cu astea (mai asteptam OK-ul din partea serviciului lu' tati) ca deja preturile au urcat mult. Nici nu-mi vine sa cred ce trece vremea, e abia februarie (ma rog, la noi vine primavara se pare, avem deja branduse, viorele etc sper sa nu se razgandeasca) si deja trebuie sa ma ocup de planurile pentru la vara.

Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Si noi suntem la perioada cu refuz la spalat pe cap, mereu ne zice sa il spalam maine..si maine nu mai vine la el.
L-am mai spalat cu un castronel cu care il spalam si pe Bogdan, l-am spalat eu (mereu il spala taica su), l-am invatat cum sa stea cu capul aplecat pe spate...si na, uneori urla, alteori nu.

Mergi la inceput

Si la noi urla Aidan de parca il taiem cu cutitul cand trebuie sa-l spal pe cap. De aia l-am si tuns, ca sa nu trebuiasca sa-l spalam prea des.

Mergi la inceput