FIV Europa(52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Salutare fetelor,
Noi am trimis aseara pe mail austriecilor formularele completate si analizele facute pana in acest moment (hormonale si serologice la amandoi) urmand ca saptamana viitoare sa facem si restul Paps-ul, culturile cervicale si spermograma si spermocultura. Si ne-au programat pe 26 martie la ora 2 la dr Strohmer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Ruxandrica, bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Ruxandrica, sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Multumesc fetelor,
Pe 26 o sa fie prima intalnire, asa ca pp ca mai mult vom discuta si sper eu sa primim si tratamentul. Procedura in sine o s-o demaram undeva in mai-iunie, pana atunci sa mai strangem niste banutzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Fetelor, ma intreb ce se intampla cu topicul asta de are activitate asa slaba.
Oare nu mai face nimeni FIV in Europa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

FIV Sibiu are o activitate si mai slaba de aceea mai scriu pe aici, sper sa nu va suparati. Oricum Sb e tot in Europa

Balanta ma intereseaza si pe mine situatia aceea care o ai cu antralii si AMH-ul , dc poti trimite-mi-o pe sper_din_nou @ yahoo.ro (fara spatii inainte si dupa @ ) Merci

In ceea ce priveste tiroida mea, ma simt din ce in ce mai bine, episoadele de "gheara in gat" s-au rarit foarte mult. Marti am programare la o endocrinoloaga buna cu care am corespondat putin pe mail si stia ca se cere un TSH cat mai aproape de 1 la FIV.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
(2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Balanta, probabil ca nu prea mai sunt fete care sa fac fiv in Austria , sau alta tara (mai putin Ungaria) in aceasta perioada.
La mine fivul se amana, pana cand ministerul deblocheaza dosarele, si cred ca mai dureaza cel putin 2 luni. Intre timp vreau sa ma duc la Strohmer, cand va veni la Bucresti,incerc sa-mi pregatesc terenul pt Viena, in caz ca nu reusec cu Sibiul.
Mi-am dozat din nou progesteronul, astept rezultatul. Mi-am recoltat sangele la mine in oras, ei trimit la Synevo, dar au zis ca abia miercuri au rezultatul. Nu inteleg de ce sa dureze atat, plus ca si pretul era mai mare decat daca ma duceam direct la Synevo, dar nu am putut pleca de la scoala si sa ajung la Iasi.

Tie Balanta cum iti este? Sper ca sarcina decurge normal

Sper, din curiozitate intreaba-l pe doctorul I, care e parerea lui despre tsh, cat ar tr sa fie in opinia lui. Mie mi-a zis ca tr intre 2-2.5, ceea ce contrazice ce stiam

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Balanta probabil e de vina sezonul, eu cred ca se va remedia situatia la primavara .
Eu astazi am fost pana la vecini in Germania si mi-am luat o cutie de Medyn Forte (ai avut dreptate referitor la doze) si am cautat si acel Taxofit Folsaure Metafolin de care am mai citit pe Trombofilia ... (pe care l-am gasit intr-un DM nicidecum intr-o farmacie - aparent este un supliment alimentar). Dar intr-adevar cea mai mare doza de acid folic o contine Medyn-ul 2,5 mg.

Mergi la inceput

Aadina i-am scris mail in care i-am scris ca banuiesc ca am FSH mare din cauza dereglarii tiroidei, nu a crezut ca asta e cauza pt ca tot insista ca eu cu FSH-ul ala am sanse f f mici. Nu mi-a spus ca tb sa scad neaparat TSH ca sa fac FIV. Sa nu te superi ca nu-l mai intreb ce m-ai rugat, l-am stresat prea rau in ultimul timp cu intrebarile mele si din ce am observat nu se baga pe alte "taramuri" cum ar fi hematologie si endocrinologie.
Un TSH mare (in interval) nu-i o problema in a ramane insarcinata pt ca sunt multe fete care raman natural si nu stiu ce TSH au. TSH aproape de 1 se cere ca sa ai un raspuns bun la stimulare iar asta e un aspect foarte important la FIV.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxandrica

Buna fetelor,
Balanta probabil e de vina sezonul, eu cred ca se va remedia situatia la primavara .
Eu astazi am fost pana la vecini in Germania si mi-am luat o cutie de Medyn Forte (ai avut dreptate referitor la doze) si am cautat si acel Taxofit Folsaure Metafolin de care am mai citit pe Trombofilia ... (pe care l-am gasit intr-un DM nicidecum intr-o farmacie - aparent este un supliment alimentar). Dar intr-adevar cea mai mare doza de acid folic o contine Medyn-ul 2,5 mg.

Ruxandrica Taxofit Folsaure Metafolin e bun deoarece are metafolin, un acid folic direct asimilabil. Acidul folic sintetic trebuie sa treaca prin mai multe faze dupa ce il inghitim pana ajunge in forma aceea asimilabila si fetele cu MTHFR nu prea pot sintetiza acest acid folic sintetic. Eu mi-am luat Taxofit Folsaure Metafolin si il iau impreuna cu Elevit in loc de Femibion. Mai caut Metylcobalamina (B12 natular, forma direct asimilabila)dar nu gasesc de la o firma buna in Ro.

Sper... sa devin mamica

Mergi la inceput