FIV Europa(52)
Raspunsuri - Pagina 6
sper spune:
Balanta poti te rog sa-mi spui ce analize hormonale ai avut (valoari min si max la FSH+E2) in lunile precedente FIV-lui ? Cati antrali ai avut , AMH si varsta?
Te intreb deoarece eu ma pot considera tot cu un ovar dc cel cu chistul nu mai produce .
Multumesc
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
(2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)
adijo spune:
Balanta, Ana mi-a prezentat cele doua variante :fie pusi imediat fie sa-i tinem pana la blasto si sa-i punem atunci; ma gandesc ca poate nu mai stia ca am doar doi embrioni. evident am sa cer sa mi-i puna imediat dupa dezghet.
adijo spune:
M-a surprins insa cu propunerea de a-i tine pana la blasto ; dupa ce , acum un an, m-am rugat de ea sa-i tina pana in ziua 5 si nu a vrut nici cum..
balanta_tm spune:
sper, cel mai mare FSH a fost 11.8, iar E2 = 89 pg/ml. Foliculi antrali: intre 6 si 8, niciodata mai mult de 8; chiar in luna cu FIV2, i-am numarat in Austria si proful a gasit 6-8; se mai vedeau si unii mici mici, dar nu i-a numarat, cica aia nu conteaza. Totusi, la FIV am avut 13 ovo, din care 12 mature.
AMH in 2009, am avut 1.1. In Oct 2010, scazuse la 0.6 iar in 2011 n-am mai avut curaj sa il fac.
In luna cu FIV2, am avut FSH 8.5 si E2 55.
sper spune:
Balanta multumesc Tu cred ca esti mai tinerica daca ai un FSH asa bun. TSH cum a fost?
Marti am programare la endocrinolog, abia astept sa vad ce-mi zice.
LE: Balanta foliculii aia mici-mici cat aveau de nu i-a luat in seama si ce dimensiuni aveau cei pe care i-a considerat buni? La mine in zi 2 erau asa 7mm, 5, 5, 5, 2, 2, 2,
balanta_tm spune:
Sunt nascuta in '75.
In timpul inhibarii, TSHul era 1.5. Nu stiu dimensiunile foliculilor, imi pare rau; nu am retinut. Dar mi-a zis clar ca ne bazam pe 6-8 foliculi.
Cu placere!
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm Sunt nascuta in '75. In timpul inhibarii, TSHul era 1.5. Nu stiu dimensiunile foliculilor, imi pare rau; nu am retinut. Dar mi-a zis clar ca ne bazam pe 6-8 foliculi. Cu placere! |
Multi inainte, sunt mai mare cu 5 ani decat tine. Off, poate-mi scade si mie FSH odata ce aduc TSH-ul cat mai aproape de 1.
Azi m-a luminat o teorie asa din senin, stand in sala de asteptare la med de fam Dc la FIV se cere un TSH cat mai aproape de 1 ca sa ai un raspuns bun la stimulare atunci luat invers un TSH mare ar arata un raspuns prost al ovarelor, deci un FSH mare. Quod erat demonstrandum Numai ca o endocrinoloaga imi darama teoria, cica TSH nu influenteaza FSH
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaady Sper de ce crezi tu ca tsh influenteaza fsh? Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
Am scris mai sus de ce cred Balanta mi-a mai spus ca ea crede ca-l influenteaza si sa nu fac analizele dc TSH e mare dar am avut o curiozitate iar acum ma perpelesc si sper-sper-sper sa fie influentat
Sper... sa devin mamica