FIV Europa(52)
Raspunsuri - Pagina 12
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxandrica Sper n-am primit niciun PM |
Trimit acum
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
(2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)
sper spune:
Un articol despre FSH marit la o tiroida inactiva.
http://www.jansen.com.au/Answer4.html
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)
adijo spune:
Aadina Ana mie mi-a facut "cateter test". Nu mai tin minte daca mi-a aratat ea sau am vazut eu din cauza pozitiei favorabile a monitorului , dar 100% a facut. Poate si tie ti-a facut dar nu ti-a spus.
Medyn -ul nu se gaseste si in Austria? Am rugat niste prieteni caare veneau din Aut si mi-au spus ca nu au gasit. Din Germania mi-e cam greu sa iau....
balanta_tm spune:
adijo, eu nu am gasit in Austria Medyn. Poti comanda de aici:http://www.farmaexpress.ro/
Sunt f seriosi si prompti - au comandat si eu ceva prin ei.
ralu, eu am luat Medyn inainte de fiecare FIV (3 luni) si din Z1 de inhibare am trecut pe Femibion. Dar este o fata aici, elena74 care a facut FET la Innsbruck si toata sarcina a mers doar cu Medyn forte.
aadina, la inceputul lui Martie merg la eco.
Ralu_mv spune:
Multumesc, balanta
si pentru linkul farmaciei, ca ma gandeam sa iau online de prin Germania si nu gaseam de pe unde, si e mult mai comod asa daca sunt in tara.
M-am convins de beneficiile b12 si ma tot chinuiam sa vad de unde fac rost de o doza mai mare (in afara de injectii :) )
sper spune:
Stie cineva daca dr Strohmer te primeste sa faci fiv cu TSH mare? Te trimite acasa sa tratezi tiroida ?
Sper... sa devin mamica
sper spune:
Aadina ai reusit sa te programezi la dr Strohmer?
Azi am fost la endocrinolog, mi-a placut foarte mult de ea, mi-a pus o gramada de intrebari iar eu cum sunt fata strangatoare de analize m-am dus cu dosaroiul Aveam analize de tiroida de prin 2005, mi-a bagat toate analizele in calculator, m-a intrebat de mama, tata, matusi, bunici, ... Nici un dr nu m-a puricat asa mult I s-a parut si ei FSH-ul acela prea mare pt istoricul meu si a ramas sa revin dupa ce refac analizele. Crede ca este o eroare de laborator sau poate chiar am avut blocata tiroida la momentul respectiv din cauza ca oprisem euthyroxul si eram pe femibion. Mi-a dat trimitere pt analize compensate dar f greu se reuseste aici sa te programezi
aadina spune:
Nu am mai sunat la Polisano, dar voi suna, pe site nu scrie nimic inca.
E bine ca ai gasit un medic bun, caci medicii buni sunt din ce in ce mai rari.
balanta_tm spune:
Fetelor, va rog dati-mi o idee de cazare la Viena cu un pret sub 100 euro, ca hotelul meu preferat iar a sarit de 100 euro in perioada asta
sper, nu stiu daca Prof Strohmer tine cont de TSH inainte de a incepe FIV. In 2009 cand am fost la Kiderwunsch, am avut consult cu Prof Obruca si el tinea cont, vroia sa fie <2.
La FIVul din 2011, aveam TSHul in jur de 1, asa ca nu am avut ocazia sa imi dau seama daca se mai tine cont la ei. Dar de ce ai vrea sa incepi FIVul cu un TSH>2?
sper spune:
Balanta nu vreau sa incep FIV cu TSH>2, voiam sa stiu dc dr Strohmer e pt TSH cat mai aproape de 1 pt ca dr de la Polisano niciodata nu mi-au spus sa-mi testez TSH si sa-l reglez dc e mare. Cum dr Strohmer i-a "instruit" eram mai mult ca sigura ca nu recomanda tratam pt scaderea TSH-lui.
Nu stiu dc reusesc sa-mi reglez tiroida pana in mai
Aadina pune mana pe tel si suna pt programare, poate nu afiseaza pe site cand vine.