FIV Europa(52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Sper, e bine atunci ca te-ai gandit la HSC si chiar daca e cazul sa fie aderente, ceea ce nu poti sti de acum, faptul ca faci repede fivul dupa, nu ar trebui sa le permita sa se reformeze asa repede, oricum, nu-ti bate capul si cu asta, ca oricum nu poti influenta. E bine sa faciHSC sa stii daca mai sunt chestii aiurea pe acolo.
si iar cu antibioticele inainte... nu te ajuta ingrijorarea, si totusi influentele nu-s chiar asa de mari, ca daca ar fi, ar pune reguli clare la fiv doctorii... pp si eu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Ruxandrica dar cu analiza Vit B12 cum stai? E clar ca organismul tau nu poate asimila acidul folic sintetic, degeaba il suplimentezi si posibil ca nici B12 sa nu-l poti asimila pt ca ai MTHFR. Eu as opta pt metafolin mai mult adica 800mcg , propune-i asta d-nei dr Uscatescu, spune-i ca ai gasit si Taxofit folsaure metafolin (i-am scris si eu de el si mi-a spus ca e bun). Atentie, dc adaugi Magne B6 la Medyn o sa-ti rezulte o doza prea mare de B6.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
(2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Ruxandrica, la dozarea de Buri nu stiu daca vei obtine raspunsuri foarte elucidante... daca o faci sub tratament cu ele, probabil vor fi depasite limitele (eu asa am patit) si nu e relevant...

Mergi la inceput

Ralu sunt atatea studii in care spun cum afecteaza antibioticele gigeii incat ma gandesc ca si ovocitele pot fi afectate dar astea nu se pot vede la microscop.
La fiv-ul de anul trecut mi-a iesit streptococ agalatae, rezultatul mi-a venit f tarziu si incepusem stimularea. M-am simtit rau de la antibiotic (nu mai stiu ce mi-a dat) , aveam un gust metalic in gura . Mi s-a spus ca nu afecteaza, ca e ok daca iau antiob pana la punctie . Nu stiu daca asta a fost cauza dar din 7 foliculi am avut doar 2 ovocite si unul a fost imatur.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Multumesc fetelor pt sfaturi
Sper referitor la "surplusul de B6" ... cand am descoperit thalasemia am fost la dna U la Fundeni in persoana - asta prin 2009, si atunci mi-a dat reteta pt acifol 5mg/1 zi si B6 250 mg/3 zi , in conditiile in care ii spusesem ca "muncesc la un bebe" asta pe cand mai aveam sanse pe natural.
Sunt convinsa ca este un medic bun, dovada ca multe fete au reusit cu ajutorul dansei sa-si tina bebelusii la piept, dar in cazul meu n-a prea nimerit-o, sau cel putin n-a fost constanta in indicatii.
Nu stiu ce sa zic... eu am fost la ea si vara trecuta cand ma pregateam pt FIV 2 si daca pe mail imi scrisese ca trebuie sa fac Clexane de 0,4, cand am ajuns la ea, mi-a dat reteta de 0,2, si am petrecut o jumatate de ora povestindu-mi cate paciente are care fac FIV cu Kovacs si ca o sa-mi trimita pe mail o schema de tratament pt sot sa "sporim productia la hectar".
Acum... ce treaba avea spermograma sotului cu trombofilia si thalasemia mea, n-am inteles, dar de trimis indicatiile pt sot, le-a trimis .

Mergi la inceput

Ruxandrica
ai un PM

LE: nu ai PM, activeaza-l

Sper... sa devin mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Balanta, cu siguranta va fi bine la eco. Cand o faci?

La nici un fiv de-al meu nu am avut transferul ala fals inainte, si nici ghidaj ecografic la ET. Nu am simtit nimic, sau poate eram eu prea relaxata din cauza acupuncturii.

Sper, histeroscopia o faci tot la Sibiu?

Mergi la inceput

Aadina da . Mi-am zis ca trebuie sa mi-o faca dr cu care fac FIV, sa vada el ce e acolo. Pretul nici acum nu-l stiu sigur, in jur de 600-700 ron cu trimitere de la med de fam.

Sper... sa devin mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira mie mi se pare in regula sa faca testul inaintea stimulari, mi-e greu sa cred ca in 2 saptamini se intimpla ceva care ar schimba situatia la et; in schimb daca se constata ceva pur si simplu nu incepi stimularea (si faci histero daca e cazul sau orice e necesar); pt mine ar fi o "mare problema" sa descopere in ziua et probleme si sa imi inghete embrioni, nu as aprecia deloc asa o practica Asa e ok inaintea stimularii pt mine Stiu persoane la care dupa test s-a decis transfer sub anestezie generala, ce ar fi insemnat sa isi dea seama de asta in momentul transferului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Sper n-am primit niciun PM

Mergi la inceput