FIV Europa(52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Balanta, mie mi-a placut la An Der Wien. Atunci era 59 euro pe noapte. E aproape de clinica Wunsch, ca sa-ti adi seama de zona.E la capatul liniei de metro U4, Huteldorf (parca) Nu e foarte pretentios, ca zona, e micut, dar ff curat. Uita-te pe Booking. Bafta la eco. Vei vedea ca va fi bine.

Din nou progesteronul a iesit mic 2.5 (valori 5.3-86), fara duphaston. Am scris la Sibiu, sa vad ce zice.

sper, am sunat ieri la polisano, inca nu stiu cand vine. Au zis sa revin cu un telefon la sfarsitul saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Balanta aceeasi pb o am si eu cu cazarea .
Intamplator am gasit pe net o pensiune a unui roman undeva la 15 km de Viena, si ma gandesc sa-mi fac o rezervare pt prima vizita, sa vad ce conditii reale sunt, ca asa in reclama, toate-s bune si frumoase.
Se lauda ca au camere de la 39- 59 E cu parcare si mic dejun inclus. Ma gandesc ca pt doua nopti cat voi sta eu acolo, n-o fi foc daca nu-s conditii asa bune, am stat eu in Franta la 3 stele intr-o camera un pic mai mare decat bucataria mea, iar baia... daca erai claustrofob nici o sansa sa intrii in ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aadina, multumesc. Ma uitai pe booking si e 98 de euro cazarea pe noapte la hotelul asta al tau . Au innebunit de tot.
F ciudata faza cu progesteronul tau. Ai idee daca ai ovulat luna asta? (dupa PRG s-ar zice ca nu, doar sa nu fie o problema mai complexa decat lipsa ovulatiei). Tu astora de la Wunsch nu le mai poti scrie, ca si cum vei face FIV tot cu ei, ca sa isi dea o parere la problema asta?
ruxandrica, stiu si eu de pensiunea aia, dar ezit sa stau acolo. Nu stiu de ce, nu am o explicatie logica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Fetelor,

Balanta, in ce zona/comitat te intereseaza cazarea in Viena? Langa AKH, zona Währinger Gürtel (9.Alsergrund) sau in Hernals (17.), zona Alserstrasse, oricum sunt ambele pe U6..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

lara, in oricare zona (ca mergem cu masina), dar daca pot sa aleg, as alege langa AKH. Daca ai ceva sugestii, te rog. Merci

Mergi la inceput

Balanta sa fie oare pentru ca e populata in general de conationali ?
Adevarul e ca nici mie nu prea-mi place la "inghesuiala" dar suntem obisnuiti de la Paprika - Mosonmagyarovar. Ca mereu oprim acolo in drum spre casa, si majoritatea clientilor sunt romani.
Dar cum noi suntem plecati de ceva timp, ne simtim asa ca si cum am intra in atmosfera de acasa. Om fi noi mai nostalgici nu stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Voi scrie si la Wunsch sa vad ce zice si Ana.

Cat despre romanul respectiv, eu am incercat sa stau la el, nu avea locuri libere. Dar mi s-a parut serios. A raspuns imediat, a fost f amabil, s-a oferit sa-mi ofere alta cazare, la un hotel de langa aeroport, cred ca e tot al lui, si era tot ieftin. Nu m-am dus acolo era dificil transportul cu metroul pana la clinica. Poti sa-i trimiti un email si iti raspunde imediat.
Apoi, eram deja la Viena, si a trebuit sa stau mai mult . La hotelul in care stateam nu puteam prelungi pt. ca nu mai aveau camere.L-am sunat din nou, si imediat mi-a raspuns, din nou nu avea camere, intre timp am gasit la An der Wien, si dupa cateva ore m-a sunat ca mi-a gasit cazare. Mi-a fost rusine ca l-am refuzat din nou.

Mergi la inceput

Anyway si noi in seara asta vom da un search pt cazare, daca gasim ceva interesant anuntam. Din ce am vazut pe harta, Kinderw. e undeva pe langa biserica Votiva, sotul meu prin zona aia cauta ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Balanta, sigur, oricand

hm, exact in acea zona (17. Hernals), statia U6 Alserstrasse, este Hotel Geblergasse, pe straduta cu aceiasi nume (Geblergasse). Am stat acolo de 2 ori/2*3 nopti, eram doar "in fuga"
Hotelul (3*) are un raport bun calitate/pret, dar nu este pentru pretentiosi..
In primul rand, location, location, location, apoi, pret modic pentru Viena (60-70 Euro, functie de perioada) camere curate, baie ok, personal amabil si toate fetele de la receptie vorbesc romaneste, au garaj (contra cost 9 Euro/noapte) dar nu merita pt. ca parcarea in districtul Hernals e free, poti parca oriunde nu vezi semnul de parcare interzisa..mic dejun 5 Euro/pers/zi, optional (bufet suedez, proaspat, dar nu foarte variat)..
Camerele de la etajul 4, orientate chiar spre Geblergasse, sunt spatioase, au o terasa mare, vezi orasul in zare pana la Votivkirche, sunt cele mai dragute; important, nu este frigider in camere (enervant mai ales vara..)
puteti sa va faceti o idee uitandu-va la pozele de pe booking, asa e si in realitate..
e ideal pentru un City break, locatia e excelenta (central, direct la U6 si tramvai), cand nu prea stai in hotel; pentru o perioada mai lunga, care include si tratament, nu e potrivit..
l-am amintit doar pentru ca se incadreaza ca si pret si ca si zona..
(neaparat specificat camera la etaj, de preferat et. 4 cu view la straduta cu intrarea -Geblergasse, cele de la parter sunt minuscule, ca in Paris)
Balanta, spune-mi te rog hotelul preferat (sa-mi fac o idee) si o sa ma mai gandesc..

to be continued..

Mergi la inceput

Aadina sunt convinsa ca acel domn nu duce lipsa de clienti, avand in vedere fluxul de romani.
La mine cred ca-i psihologica treaba ca mi-i asa un dor de casa sotul meu zice ca m-as duce sa stau acolo, numa' sa aud vorbindu-se romaneste

Mergi la inceput