Asp. optimiste>20ani(758) Felicitari Gaitica78 !

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Cami antonia si eu m-am gandit la laparo dar cred ca pana la urma aleg histerosalpingografia ca nu necesita anestezie totala, totusi imi e frica de ea.
Gina spor la treaba daca tot esti la ovulatie.
Eu am terminat de facut sarmalele, de acum maine dimineata le fierb si papam alaturi de aripioare la cuptor si un tort diplomat daca imi vine cheful maine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor de acum ajunge sotul acasa asa ca eu nu stiu cand mai intru pana luni, intru sa va citesc dar sa vad daca si pot scrie.
Alex chiar te rog cand ai tu timp si poti sa te uiti pe analizele care le-ai facut si sa imi spui daca mai e ceva, sau alte fete care aveti recomandari de la medici.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Buna seara fetele,

Sunt si eu pe aici prin zona. Putin cam trista astazi pentru ca astazi e o saptamana de cand am pierdut sarcina si nu m-am putut abtine sa nu ma gandesc la asta. Saptamana asta m-am concentrat sa-mi tin mintea ocupata si am reusit. Astazi insa am ajuns la soacra-mea si a venit vorba de chestia asta. Offf, rau tare am gresit ca le-am spus asa repede dar atat ne-am bucurat...

z8 astazi, ma apropii incet incet de ovulatie. Sangerarea s-a oprit de acum doua zile deci teoretic suntem apti de incercari noi. Doar ca nu stiu ce sa fac...m-as duce la dr sa fac secretiile si papa, poate o ecografie. Dr parea convinsa ca toate sunt bune si la locul lor. M-as duce la la endocrinolog desi controlul ar fi trebuit facut abia la inceputul lui martie. Sunt putin dezorientata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Mrenescu...imi pare rau , hai incearca sa iti revi si nu te mai gandi la ce a fost
Suntem alaturi de tine

Am terminat sarmalutele...vine cineva la masa?eu va astept...daca reusiti sa ajungeti(sunt din Buzau..si ingropati in zapada pana in gat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Fetelor, lasati calculatul...cate zile au trecut, ca ar fi trebuit sa nasteti...eu nici nu mai stiu...cand am aflat ca-s gravida la fiecare, cand am aflat ca am pierdut, cand am facut fiecare chiuretaj si cand ar fi trebuit sa nasc...Nu ajuta la nimic! Trebuie sa priviti si sa mergeti inainte! Evident ca nu se pot uita experientele astea dar nici nu trebuie retraite la nesfarsit...De asta nu imi place cand raman gravida sa mi se spuna "mamico", ca "sigur va fi bine", si tot asa...Am mai trait lucrurile astea si mi s-au mai spus. Poate sunt rece si dura, dar eu prefer sa spun ca sunt rationala.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

MEALEX crede-ma ca stiu ca pot exista si alte cauze
ca am trecut 5 ani prin cautare de cauze
nu vorbesc in necunostinta
doar intrebam si eu daca v-ati gandit la o laparo

mihaela mie mi-a fost frica sa imi verific trompele
stiam ca am ceva la ovare
si asa le-am cuprins pe amandoua
si e adevarat ca am facut anestezie totala
dar decat sa ma chinui pe viu
a durat cam 40 de minute
cu tot cu curatatul ovarelor
bineinteles
asta ramane si la latitudinea medicului
daca e necesara aceasta interventie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mealex intr-o lume atat de dificila
si in lupta asta pt a fi mamica
eu cred ca e bine sa si calculezi
si sa iti faci sperante
sa fii optimist
ca atunci pt ce mai lupti?
daca stii de la inceput ca pierzi batalia
e adevarat ca e bine sa nici nu ne imbatam cu apa
dar totusi eu vad partea plina a paharului
si cred ca poti zambi si daca vezi o pasarica ciripind
si daca vezi un bebe gangurind
viata e grea
dar sa nu incercam noi sa ne-o facem si mai grea
plus ca toate fetele de aici aveti nevoie de bucurie
veselie si calcule peste calcule
ca de aia va aflati in acest forum
altfel
nu ati vorbi deloc despre aceste subiecte
si ati trai ca in secolele trecute in bezna necredintei si a nestiintei si mai ales a ignorantei
pe mine acest forum m-a deschis mult
mi-a dat informatii multe
si mi-a dovedit ca e un mijloc foarte bun de a depasi momentele grele din viata
tocmai prin optimismul fetelor
prin felul lor de a privi viata
prin faptul ca ele intelegeau
si traiau aceleasi clipe grele ca si mine
dar le depaseau alaturi de mine zambind
sper ca m-ati inteles
si ca nu aruncati cu rosii
dar mi-e tare drag de voi
multe imbratisari calde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

buna fetele,
azi sunt z 13. imi pare rau ca nu am inceput cu testele de ov de luna asta, asa stiam si eu cum stau, ca habar n-am cand ovulez. ieri dimineata am avut un firisor subtire de mucus din acela care se intinde si dureri de burta destul de intense, pt ovulatie, zic eu... voiam sa intreb, testele de ov se pot folosi si intre 1 si 2 la pranz? ca eu atunci am pauza si as putea sa fac si apoi seara la 6-7 cand ajung acasa... se poate si la orele astea???

mami de ( iulie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Cami, sigur ca trebuie sa avem speranta, de asta si zic ca nu trebuie sa ne tot intoarcem in trecut. Psihologii recomanda doar sa mergi inainte si sa inveti din trecut, sa nu rememorezi negativul.
Primul pas catre laparo ar fi histerosalpingrafia si histeroscopia, nu? Planul de bataie depinde de istoric, daca ramai - mergi pe o varianta, daca nu ramai - mergi pe alta.
Si mie mi-e facut si imi face foarte bine forumul, am invatat foarte multe de aici.
Principiul meu care poate explica ce amscris in postarile anterioare este: Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in traista!". De asta zic ca nu doar ma rog sa am un copil, ci mai fac si ceva pentru asta.

P.S.: Sper ca nu ti s-a parut ca arunc cu rosii.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

buna, daca as fi stiut de voi as fi scris si eu la aspirante
fetelor, cele care ati pierdut sarcini cereti sa faceti analizele complete de trombofilie si zonozele si cereti glicemia provocata in luna 4-a. Va scuteste de multe suferintze dupa!
Si parerea mea de mamica de fluturas de martie -aprilie 2011 e sa va rugati la Doamne-Doamne si sa nu va pierdeti sperantza, si da,
mealex, parca, toti copii pierduti sunt ingerasi acolo sus, chiar daca aveau 6 saptamani de sarcina sau 37 ca al meu si un gand spre ei nu e de blamat!

Mergi la inceput