Asp. optimiste>20ani(758) Felicitari Gaitica78 !

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Nu m-am facut inteleasa...Ce am scris e izvorat din ce am trait, simt ca e bine asa cum gandesc si incercam sa ajut. Fireste ca fiecare face cum simte, cum crede ca ii e mai bine.

Ailed_dota, nu zic sa nu ne gandim la ce am pierdut, doar sa fim cu gandul catre viitor. Sa nu traim in trecut. Asta inseamna optimism pentru mine: sa dau sens sarcinilor pierdute, gasind o rezolvare, sa caut cauza in continuare si sa lupt.
Cum ziceam, motto-ul meu este: Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in traista.
Eu am trombofilie. Ce inseamna zoonoze? Te referi la toxoplasma, lysteria, etc?

Mya, poti face test si la 12-1, si la 6-7, sa incerci sa nu bei multa apa si sa nu faci pipi aproximativ 2 ore inainte de testare.

Maria, iarta-ma daca ti se pare ca am fost prea dura cu tine, vroiam doar sa te ajut, sa ridici capul si sa te gandesti la viitor!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

MeAlex sinechie partiala cred k a avut o colega de a mea,dar a mers la dr si i-a dezlipit de acolo ceva(nu stiu sa zic,poate vb prostii,dar asa mi-a zis ea ca de la prea multe avorturi nu mai ramanea k era ceva lipit pe acolo),ia dat si sotului niste Permen si intr-o luna-doua a ramas,iar acum are deja baiat mare(2ani jumate).

Mergi la inceput

SI EU TOT SARMALUTE FAC+CIORBA DE PERISOARE,DAR MAINE LA TARA LA SOT

Mergi la inceput

Ana, cred ca despre asta e vorba, se lipesc peretii si se intampla mai ales (nu stiu daca e singura cauza) din cauza chiuretajelor. Se rezolva cu histeroscopie sau laparaoscopie.
O sa vedem ce gasim pe acolo la histero.
Sa va bucurati de revedere!

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Da,da,e usor sa spui vorbele astea cand deja ai doi copii.Ce sa-ti mai doresti de la viata?Sa te tina Dzeu sanatos sa poti sa-i cresti frumos!
Dar hai sa ne mai si punem in pielea fetelor care incearca de ani buni sa conceapa un bebe(am vazut eu pe aici>9-10ani),e greu,daca nu chiar DUREROS!Nu te supara pe mine,dar cred k fetele ma vor sustine!
Are si MeAlex dreptate,s-a saturat si ea de cate sperante si-a pus in fiecare sarcina,eu o inteleg ca si eu am pierdut una anul trecut si a trebuit sa merg sa fac avort,a fost groaznic de dureros fizic.Pe mine psihic nu prea m-a afectat,caci eu nici macar nu am vazut embrionul,nici dr si tind sa cred k a fost sarcina fara embrion.
Deci?Sa inteleg eu ca iti mai doresti un copil de esti pe la aspirante?Pe bune!
Fetelor sa nu va suparati de atitudinea mea,dar uneori rabufnesc

Mergi la inceput

Miha sa inteleg ca nu te lasa la net???Dar de ce?
Doamne eu chiar nu-i inteleg pe unii barbati,fara suparare.Al meu ma lasa sa fac ce vreau,pot sa merg la disco singura daca vreau,sa ies in oras,etc.Asa suntem noi,mai libertini.Nu va ganditi ca am vreun babalac cu bani,sotul meu are 31ani
Cand intru la net stie ca vorbesc cu voi si uneori mai ma intreaba:"Ce mai zic fetele alea?"

Mergi la inceput

Ma refeream la Cami-Antonia 2 mesaje mai sus.

Mergi la inceput

Ana, vroia sa ne incurajeze Cami si sa explice melancolia fetelor. Inteleg ambele pareri...Imi pare rau ca am starnit discutii.

pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza fetelor!
am intrat putin sa va salut si sa va als o , k nu cumva sa ma dati la disparuti, eu in continuare racita bocna rau,. cu masca pe fata sa nu molipsim si "motanul mofturos" ! sper k in week-end-ul asta sa-mi mai revin si sa reusesc sa va din urma!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

am sa o felicit pe Gaitica, ca am vazut-o in titlu!

sarcina usoara si la termen!

ps:fetelor promit sa fiu iar pe metereze cat mai curand!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput