Asp. optimiste>20ani(758) Felicitari Gaitica78 !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Katy imi pare tare rau ca nici la tine nu a fost sa fie luna asta.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

mie mi-a zis o doctora, ca in ziua de azi ajungi sa "cumperi" un copil cu cati bani cheltuie o femeie... eu nu mai zic, la cate am facut... bine nu imi pare rau deloc, macar am eliminat cauzele :)
Miha, spor la sarmalute :)

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Unde sunteti fetelor, ati plecat in pauza si eu trebuie sa ma duc sa fac mancare dar nu am nici un chef, mama ce de-a bani trebuie sa dau pe analize deja ma doare capul, ma gandeam ca o sa imi mai iau si eu ceva de imbracat din banii de la fratele meu dar constat ca nu am cu ce face nici toate analizele.
Ma rezum la astea de sange si cu trimitere si restul cu plata, hormonale toate 3 turi, secretii si papa, verificarea trompelor si sper sa ajung si la fundeni pentru cele de coagulare dar cele imunologice si autoimune nu cred ca mai am de unde.
Nu credeam ca o sa fie asa de greu si scump sa faci un bebel.
Dati-mi voi un pic de chef ca sotul mi-a dat comanda de sarmale dar nu prea are cine sa le faca.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

KATY..imi pare rau ptr Z1...dar luptam si luna aceasta
Mihaela si eu tot sarmalute fac si supa de mazare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele! Scuze ca nu am intrat pana acum ,am fost la munca. Din pacate la mine Z1, mi-a venit pe la 3 noapte cu dureri de burtica. A fost o luna cat se poate de ciudata si de iesita din tipar. Totusi nu a fost sa fie, mergem mai departe ca nu avem ce face. Va multumesc din suflet pentru sustinere si vorbe frumoase.
Fetele noi, bine ati venit.

http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

Ufiii Katy imi pare rau

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Ok fetelor am facut un alt test de ovulatie si e clar pozitiv deci oficial azi sau in noaptea asta ovulez tinand cont ca cica o anticipeaza cu 12-36 ore ...nu ne ramane decat sa ne punem pe treaba

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Katy, imi pare rau pentru z1, stiu ca e demoralizant, dar gandeste pozitiv pentru luna viitoare. de molipsire

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele! Scuze ca nu am intrat pana acum ,am fost la munca. Din pacate la mine Z1, mi-a venit pe la 3 noapte cu dureri de burtica. A fost o luna cat se poate de ciudata si de iesita din tipar. Totusi nu a fost sa fie, mergem mai departe ca nu avem ce face. Va multumesc din suflet pentru sustinere si vorbe frumoase.
Fetele noi, bine ati venit.

http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!

Mergi la inceput

Gina, spor la si te asteptam cu vesti bune!!

Citat:
citat din mesajul lui gina85

Ok fetelor am facut un alt test de ovulatie si e clar pozitiv deci oficial azi sau in noaptea asta ovulez tinand cont ca cica o anticipeaza cu 12-36 ore ...nu ne ramane decat sa ne punem pe treaba

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

katy imbratisari multe draga mea
rabdare si nadejde
si totul va fi bine

fetelor care tot faceti analize de ce nu va ganditi sa faceti o laparo ca sa eliminati cauzele legate de ovare si trompe?
e usoara
va reveniti repede
eu dupa asa ceva am reusit sa am bebe
ca te si stimuleaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

gina....sa de-a DD sa prinda
Bafta la

Citat:
citat din mesajul lui gina85

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Cami_antonia, pentru ca pot fi si alte probleme care nu se vad la laparo. Evident, si ea e utila.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput