Asp. optimiste>20ani(758) Felicitari Gaitica78 !
Raspunsuri - Pagina 14
valicutza spune:
caty eu zic ca poti face si azi testul , daca esti a 10-a zi de intarziere ar trebui sa iasa lejer a doua liniuta .. asa ca hai, prinde curaj si fa un test, ce o fi o fi, dar macar stii cum sta treaba . te asteptam cu vesti
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
gaitica78 spune:
Un ceai la doamne?
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xdidi gina spotting ar fi una, dar eu am sangerari din ziua 13, in conditiile in care am avut menstra de 7 zile deci fa un calcul, cat sange am donat...bine ca sangerarile aste nu sunt asa abundente, dar sunt si sangele este rosu de fiecare data, deci nu semne sa se coaguleze...o sa mia consult inca un dr, faza e ca dupa menstra am descoperit ca am slabit, ce n-am reusit cu dieta , am facut cu sangerarile....am 5 kg date jos oficial dieta+sangerari...de asta nu ma plangca mai am de dat inca 8kg si ajunt la silueta mea obisnuita...poate intru si in blugii mei preferati pe care i-am pastrat din facultate oricum fetelor eu zic ca si geru asta e devina, cat am stat la doc la urgente a mai venit o tipa cu hemoragie si cheaguri si credea tot ca e gravi si a pierdut, asa ca asa ma linistesc la neuron zic ca e de la vreme asa ca la urmatorul val de geruri nu mai facem teste de sarcina ca ies pozitive si bebe lipsa mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
Eu nu cred ca e de la ger ca eu am stat mai mult in casa atunci cu testele, acum am mai iesit.
Fetelor sunt bucuroasa ca parca vad ca merge ceva inspre bine si pentru mine.
Mi-a dat DD minte si am sunat oar la sinevo dupa ce am venit de la analize dimineata si mi-a raspuns o fata draguta si ghiciti am reusit sa imi fac programare la analize pe 6 martie dar i-am spus ca atunci nu am cum si merg pe 1 martie ca atunci daca oi fi cu musafirii pe cap.
De pe prima pagina a intrat asa adica asta a vrut sa imi dea doctorita mea de familie care si aia e o scumpa ca m-a primit fara programare fara nimic:
-hemoleucograma completa
-calciu total +calciu ionic
-magneziu
-sideremie
-glicemie
-colesterol
-trigliceride
-TGO+TGP
-bilirubina totala+ directa
-sumar de urina
-urocultura
Si mai am de facut ce scrie pe prima pagina
VSH
-insulina
-uree
-acid uric
creatinina serica
Vit B 12
folat seric
Homocisteina
Alex sau lorena sau care va pricepeti in afara de hormonale si astea de sange scrise aici ce ar trebui sa mai fac, cele de coagulare le las sa se refaca vremea si sa fac HSG si dupa vin la Bucuresti dar stau putin in dubii la cele imunologice daca sa le fac sau nu.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
cami_antonia spune:
neata feteleeeeeeeee
va imbratisez pe toateeeee
hai katy zi=-ne cum esti
doamne eu nu inteleg
cum teste pozitive si beta negativ?????
eu zic sa repeti beta in alt laborator
eu asa as fi facut
gaitica frumoasa reactie
doamne ajuta sa fie totul bine
Mihaelafalt spune:
Of fetelor acum vad ca doctorita mi-a pus cele mai ieftine analize pe trimitere.
Alex dar homocisteina nu se face la Fundeni, ca o vad scrisa pentru medicul de familie si la sinevo vad ca ajunge 150 ron.
Eu parca asa am mai citit pe la voi ca se face la Fundeni, dar poate am inteles gresit.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Mihaela, homocisteina se face la Fundeni, costa 20 lei (pana acum era 50) si trebuie sa spui tu ca vrei sa faci (unele analize costa). Legat de analize, nu stiu ce sa zic ca ar mai trebui, ma mai uit pe ale mele si iti zic.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
Mihaelafalt spune:
Unde sunteti fetelor, ati plecat in pauza si eu trebuie sa ma duc sa fac mancare dar nu am nici un chef, mama ce de-a bani trebuie sa dau pe analize deja ma doare capul, ma gandeam ca o sa imi mai iau si eu ceva de imbracat din banii de la fratele meu dar constat ca nu am cu ce face nici toate analizele.
Ma rezum la astea de sange si cu trimitere si restul cu plata, hormonale toate 3 turi, secretii si papa, verificarea trompelor si sper sa ajung si la fundeni pentru cele de coagulare dar cele imunologice si autoimune nu cred ca mai am de unde.
Nu credeam ca o sa fie asa de greu si scump sa faci un bebel.
Dati-mi voi un pic de chef ca sotul mi-a dat comanda de sarmale dar nu prea are cine sa le faca.
MeAlex spune:
Mihaela, poate fi si mai scump, important e sa afli ca esti OK, si daca nu esti, sa repari usor! Ar fi buna si o histeroscopie, mie asta mi s-a recomandat, pentru ca de ramas, raman relativ usor, dar posibil sa existe o problema la uter (sinechie partiala = peretii uterului lipiti partial, daca e totala, embrionul nu se implanteaza, uter bicorn, uter septat, polipi, aderente, etc).
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
Mihaelafalt spune:
Mersi Alex, histeroscopie, sau histerosalpingografie o sa fac nu stiu ce dar oricum ceva fac luna viitoare ca acuma fac secretiile si papa si deja e tarziu ca sa mai pot face, mersi ca mi-ai zis asa o sa vorbesc cu doctorul si vedem ce zice si daca poate sa imi faca el daca nu caut in alta parte.
Legat de bani asa este cand ma gandesc ca de atata timp tot stau si astept si timpul trece undeva trebuie sa descopar si buba pe care o am.
Cu toate ca eu zic ca am probleme cu ovulatia si nu stiu ce sa zic de trompe, de astea imi e frica in rest nu imi fac probleme adica nu ar trebui sa fie ceva in neregula.
Katy82 spune:
Buna fetele! Scuze ca nu am intrat pana acum ,am fost la munca. Din pacate la mine Z1, mi-a venit pe la 3 noapte cu dureri de burtica. A fost o luna cat se poate de ciudata si de iesita din tipar. Totusi nu a fost sa fie, mergem mai departe ca nu avem ce face. Va multumesc din suflet pentru sustinere si vorbe frumoase.
Fetele noi, bine ati venit.
http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.