Asp. optimiste>20ani(758) Felicitari Gaitica78 !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

singura cale sa afli, e sa faci testul! so , just do it!!!
si hai cu II

Citat:
citat din mesajul lui caty-nety

oare sa fie ?
imi este teama sa incerc testul.

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Buna dimi Ana...eu am o poza cu printesa mea pe care o cheama tot Ana...am vazut ca avem cam acelasi CM...si eu tot Cm de 33-35 de zile. Am un cont pe fertility si mie graficul imi arata ca voi ovula undeva pe 25-26 februarie...si luna trecuta am ovulat undeva pe 23...nu stiu de ce ovulez tarziu...dar in fine...eu de azi incep prestarea o zi da...una ba

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Salutare fetelor,eu acum beau cafeaua.Dimineata am baut ceai.
Ce mai ziceti voi?
Doamne sunteti asa de multe pe aici ca abea reusesc sa va tin minte
Eu zic sa mai schimbati pozele de la profil cu una mai reprezentativa(cu voi sau un animalutz,un bebe,etc) sa va tin minte mai bine
Eu sunt z7 si aseara am avut asa o scurgere care se cam subtiase,spre albus de ou.Oare sa inceapa ovulatia?Sau va fii in urmatoarele zile?CM-ul meu are 30-35z.Cand era de 30z am avut teste de ovulatie pozitive in z13,z14.Acum cred k voi avea in z16-z17 pozitive(ultimul CM 33z).Sa incep sa le fac din z12?
Abea astept sa merg maine la sotul meu ca nu l-am vazut de 10zile si sa ne iubim ca n-am mai facut nimic de 2saptamani
Gaitica m-a impresionat povestea ta cu sotul,ce dragutz
M-am programat si eu la med de fam pentru trimitere la analize(21feb)
Va pup si astept sa se umple lista de testari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty-nety spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaitica78

si hai cu II

Citat:

oare sa fie ?

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!

Ai dreptate dar am niste emotii cumplite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Hai Caty....bafta, noi suntem alaturi de tine sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty-nety spune:

Voi merge sa-mi cumpar un test si-l voi face maine daca ma mai pot abtine sa nu-l fac azi.Va multumesc pentru gandurile voastra bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

caty, facem galerie!! curaj! cumva trebuie s-o scoti la capat :) si unde incurajare

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui gaitica78

si hai cu II

Citat:

oare sa fie ?

Ai dreptate dar am niste emotii cumplite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaalina spune:

Bafta Caty..sa se lase cu ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Buna dimineata fetele mai pe la pranz asa ca sa ma iertati poftiti la o cafeluta
Andreaa , Caty bine ati venit la noi dar sa stiti ca trebuie sa stati putin pe aici ca ne-am cam inmultit si nu mai avem loc, eu zic ca-i mai bine la odisee
Miha ai reusit sa faci analizele, sper sa fie bune sa stii ce ai de facut mai departe
Katy asteptam vesti bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaalina spune:

Andreaa , Caty bine ati venit la noi dar sa stiti ca trebuie sa stati putin pe aici

Eu sigur mai stau pe la voi ca la ce sot am ...in ideea ca e nehotarat si ma face si pe mine sa devin asa...sigur mai tragem de timp..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Noilor venite le urez sedere cat mai scurta.Va
Luciana am zis,eu de maine incep prestarea ca plec la sotul,apoi vine el saptamana viitoare

Mergi la inceput