Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***396***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Dodo am executat de azi. Am gasit un rest pe card. Multumesc. Abia astept sa ma falesc.

Gianina in land-ul meu nici turturi nu se exista. MA duc la baie sa il racesc.

Bebe si eu ador pub, ceainariile, etc de gen. Cand o sa fiu eu mare, fara griji si cu celalalt vis implinit (caci mai am un vis) o sa imi deschid o cafenea si-sau ceainarie.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Floric- Tot primarele ala comunist il aveti? Ca la un moment dat era cel mai longeviv (in functie)....Lungu(parca)

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

hihihi..Dumenezeu sa il ierte! Cred ca, daca nu ma inseala memoria, i-a facut si pomenirea de 7 ani. Paote si mai bine. Comunist ne-comunist si pe vremea lui la fel erau strazile curate si deszapezite. Pe vremea sa, braila a participat si castigat la "Cel mai curat oras".

fiind in partea estica a tarii nu ne dezicem si avem o conducere trandafie rosie. Puternica. Si bine tintuita. Spre disperarea localnicilor. Insa, de ceva vreme seful judetului a fost luat la gioale (dupa cazul primarului de la Cluj) si se pare ca a lasat-o mai moale cu buzunarul sau.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

RASPUNS:

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Roro, sa nu imi zici ca esti din partea locului?

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Detaliez raspunsul. Este ceva nou pentru mine, imi place, il voi mai consuma, poate inlocui cu succes viciul de dimineata cafea cu lapte (asta cand nu e necesar caea pt trezire). Consistenta usoara, fina, cred ca daca i-as mai pisca lapte ar deveni chiar usor cremos, aluneca pe gat. Da senzatia de bine, pufos parca te-ai cuvunda intr-o haina de blana moale. Aspect tulbure nu incurca ingerarea.

merita incercarea.

Nu am terminat cana. Nu cunosc finalul. Sper sa nu va scriu de la wc.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Mai fetelor chiar nu stiu de ce nu merge linkul caci am schimbat setarile.

Ia vedeti acum

https://picasaweb.google.com/olgagireada/CameraLeon?authkey=Gv1sRgCNiT2_Gp-Z3dpwE#

Gianina la circ am fost aseara, dar nu am nascut (din pacate ). A fost ff fain, mi-a placut mult de tot, super actori, super acrobati, doar ca n-am putut sa ma bucur din plin de spectacol pt ca aveau niste scaune mici, inguste si de plastic de m-am foit tot spectacol Nici macar loc de foit n-am avut. Foarte incomod am stat. Plus ca la un moment dat m-au apucat mancarimile de-mi dadeau lacrimile si nu mai vedeam nimic In rest mi-a placut mult de tot, trebuie vazut in viata asta Pacat ca n-am avut cu cine sa impartasesc impresii. Dar merg mama si Chiti pe 12. Cred ca Chiti o sa fie in extaz Era si o fetita aseara cu taticul ei, mai mica decat ghioceii nostri. Doamne atat de cuminte a stat si s-a uitat fascinata la spectacol, nici pas n-a scos. Cred ca m-am intors de vreo 20 de ori sa vad ce face, ca era scumpa tare. Eu n-as fi avut curaj sa vin cu David.

Eu nu mai am rabdare sa nasc. Am o burta imeeeensaaaa si tot creste in fiecare zi. Nu ma mai incape geaca mea de gravida (care mi-am cumparat-o special si puteam sa jur ca o sa-mi vina pana la sfarsit), mi s-au umflat mainile, iar noaptea a devenit un chin Si mi-e frica sa nu fie Leon prea mare, caci vreau sa nasc natural, dar fara sa ma chinui prea tare Ma duc sa fac curatenie, poate, poate....

Olga, mamica lui David iepurasul si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

superba camera lui Leon, se vede ca ai "modelat-o" cu multa dragoste, aerisita asa, parca si simt mirosul de bebelus, culorile ff linistitoare-nota 10.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

se vad acum

Ma bucur ca ai fost la spectacol aseara...

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
http://sperantamoareultima.wordpress.com/2012/01/10/martisorae-2012/" target="_blank">martisoare 2012
http://bazar.desprecopii.com/advancedsearch.asp?search=1&catid=0&SearchStr=&AllAnyExact=all&customs_criteria=1&cfs_txt_UMANITAR=Da - cumparatorul alege&cfs_txt_UMANITAR=pt Bogdan&PriceFrom=&PriceTo=&StartFrom=&StartTo=&EndFrom=&EndTo=&ExcludeStr=&IsAuction=on&OrderBy=end_desc&MaxResults=50&sbmtAdvSearch=%3E%3E#results" target="_blank">Bazar ,http://gabi2mama.wordpress.com/2008/02/08/inceput/" target="_blank">1 ,http://sperantamoareultima.wordpress.com/" target="_blank">2

Mergi la inceput

Minunata camera. Ce mi-a dat asa un fior placut. A dorinta. Imi palce tare mult. Ce fericit copil va fi cu parinti asa de grijulii. ori cat despre momentul sorocului...va veni. Hai sa nu ne inecam la mal...stii tu vorba. Cunosc prea bine sentimentula sta de mult prea plin. Tin minte ca si eu aveam o geaca si in ultima luna nu imi mai venea, si acum a rams deformata dupa burta. Nici ghetele nu mai imi veneau de la cat de umflata eram. Care e termenul final?

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Dodo am executat de azi. Am gasit un rest pe card. Multumesc. Abia astept sa ma falesc.

...si eu astept reactiile si foto...caci cu huna...n-am reusit nik

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput