Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***396***
Raspunsuri - Pagina 10
Floric spune:
Ma retrag. SA nu am suprize neplacute. oricum m-am simtit ca alta data. Pe vreumurile ale abune. Ehei, maica...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Gianina34 spune:
floricule- ma umpli de invidie cu strazile tale curate
eu aseara desigur ca m-am infipt/derapat intr-un morman de zapada; norocul meu ca eram aproape de garaj si am fugit repede, am luat lopata si am trecut la treaba in timp ce faceam atmosfera si pentru andreea, sa nu planga singura in masina; norocul meu ca a mai aparut o masina care vroia sa intre pe aceeasi straduta si am predat lopata si cheia de la masina (ba, la un moment dat, ma uitam siderata cum a ratat milimetric o masina aflata in spate - ce inseamna sa ai noroc in viata, totusi)
asa ca draga floric, sper sa mi se umple sufletul de bucurie cand ne vei anunta luni ca sunteti inzapeziti de tot dupa ninsorile din wk, am zis
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni
Floric spune:
Draga Gianina, nu pot sa ies fara un ultim mesaj.
Eu de cand cu zapezile astea am ajuns la o concluzie. privind in jur si vazand ce se intampla cu sarmanii oameni din localitatile din jur. Desi si noi suntem cu codul pe noi. Am concluzionat: ori suntem prea buni incat de pazeste Dumnezeu de furia naturii...ori suntem atat de rai incat nici norii nu isi mai indreapta Dumnezeu asupra noastra, ce sa mai zici de Soare...Dar privind pe fereastra si vad ca imi zambeste Soarele, cu dintii ce-i drept...optez pt prima varianta. Am zis si eu.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
AlexAndra_81 spune:
Olga tare frumoasa a iesit camera lui bebe Si eram sigura ca o sa-ti placa spectacolul si eu am fost tare impresionata si o sa-mi para tare rau daca nu ajungem (ceea ce probabil se va intampla...)
Din toata sarcina am urat ultimele saptamani, si eu am nascut la 39 de sapt, cand m-am dus la dr si i-am zis scoate-o ca eu nu mai pot, cred ca daca era sa astept sorocul adica inca vreo saptamana innebuneam...
Amalia
Gianina34 spune:
draga olguta, tare-i frumoasa camera lui leon
parca deja miroase a bebe mic
avem 2 anisori si 9 luni
andiaroro spune:
Floric- Nu-s braileanca. Braila si Galatiul sunt printre putinele orase mari din Ro, care mi-au ramas nevizitate.
Dar...am prietene, am avut pe vremuri un admirator din B, cumnata m-a procopsit cu neamuri prin alianta, asa ca recunosc accentul, am idee cum sunt oamenii (si-mi plac), etc. Acu astept vreo cumetrie sa vizitez zona.
Dumnezeu sa-l ierte! pe Lungu, ca era de cand cu comunistii.
La "origini" fac echipa cu Chato. Nu se vede, ca semanam?
Olga- Eu cred ca o sa fie incantat Leon de asa camera....
Anastasia l-a batut mar in dimineata asta pe Alex cu o perna ca-i zicea ca e bebeu si ea era tare deranjata, ca ea e Anastasia, nu un bebe.
I-a tras bine, ca asta era cu crema pe maini(i s-au "scorojit" nasol de la zapada) si avea interzis la atins lucruri.
Gianina34 spune:
bravo anastasia
edit: ca uitasem tocmai pupicul mic pentru nasul scorojit
avem 2 anisori si 9 luni
andiaroro spune:
Dermatita...cum a dat de conditi prielnice, cum a iesit.
Bine ca nu am pb asta si cu Anastasia.
olishka spune:
Floric ce tare ai fost cu descrierea gustului ceaiului. Parca te si vedeam intr-o reclama
Acum sunt in 38 sapt si 4 zile, mai am un pic pana la termen, dar zau ca nu mai pot. Daca ma asez ma apuca durerea de coaste, de intins nici nu mai zic, simt ca ma sufoc, dar nici in picioare nu pot sa stau prea mult Asa ca le combin, mai fac un pic de treaba, mai stau jos etc etc.
Ma bucur ca va place camera lui Leon
Olga, mamica lui David iepurasul si 38+
Gianina34 spune:
olguta- nu ai incercat sa pui niste caramizi ceva sub picioarele patului sa-l inclini si sa dormi/sa te odihnesti asa?
ca eu zic ca tot mai ai putin de asteptat si sa-ti fie cat de cat bine
burticoanta
avem 2 anisori si 9 luni