Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***396***
Raspunsuri - Pagina 8
Floric spune:
Momentan, am facut ceaiul. Il las sa se mai raceasca un pic si pun laptele.
Mama, ce limbarnita am, sau mai corect spus tastatitza.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Gianina34 spune:
floricule - scoate cana in zapada pe pervaz
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni
Floric spune:
Hai, ca ma stradui sa umplu pagini.
Daca acum pe shestache umplu singura pagini, va dati seama ca de peste o sapt pleaca sefa in concediu si mai ma si unge pe mine. Iu-huuu....sa imi pregatesc dejtele.
Poze Raru
Poze noi
Dodo-pui spune:
Floricule m-am executat
Mainile mele gata s-au incalzit....iar dupa masa de pranz si doborarea hunei trecem la temele pentru luni(maine au doar obt(natura prin ochi de copii),abilitati si pictura).Avand atatea zile pana cand trebuiesc duse ...este cantitate nu gluma...si eu ii imparta mereu tema pentru luni.Totul in functie de cat de mult este in 3 sau 4 parti...care niciodata nu-s mici.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
bebe_shtrumf spune:
DEnisamada, azi nu treb sa ne vizitezi fosta Cetate de Scaun?
ma gandeam ca ieseam al un ceai , dupa lasarea de diagnosticce, ca e in trend, avem si noi ceaiuri.
aha si ce mai preturi la un pub-Floricule ce ne-am mai cruci, dar petala de trandafiri face banu'
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 floricule - scoate cana in zapada pe pervaz Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori si 9 luni |
M-am gandit si la asta. Dar iar vin si va spun ca la Braila iarna a fost blanda in comparatie cu zonele limitrofe si chiar judetul. ori pe pervaz nu am zapada. Daca stau si ma uit nici pe strada caci s-a deszapezit cu sarg din prima clipa. Doar pe la coltul strazilor sunt mormaaaaaneeee de zapada. De drag circuli prin Braila. pe bune. Toti cetatenii sunt uimiti. Asa ceva nu am mai vazut de fff mult timp. Bine, mai sunt si zone nefericite in principal trotuarele unde cetatenii fara simt civic ...asteapta primavara. Dar acolo e bine ca dam copii cu sania.
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebe_shtrumf DEnisamada, azi nu treb sa ne vizitezi fosta Cetate de Scaun? ma gandeam ca ieseam al un ceai , dupa lasarea de diagnosticce, ca e in trend, avem si noi ceaiuri. aha si ce mai preturi la un pub-Floricule ce ne-am mai cruci, dar petala de trandafiri face banu' www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 |
La care pub? Vreau si eu.
Poze Raru
Poze noi
bebe_shtrumf spune:
cafeterie cu ceainarie, si combiantii orientale, occidentale, pe nume vechi Lavazza, si se inchiriaza si dvd-uri.-asta e de specialitate.
acu la orice rest, pub iti da ceai, tot asa negru, cu lapte, trandafiri cu miere, mar si scortisoara
de nici nu ziic ca e ceai.
ajunge pana la 20 lei o cana. si cu burta nu-i problema.garantez eu.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Gianina34 spune:
mai floricule si eu care de-abia astept sa-mi spui care-i impresia ta... te lasa inima sa ma tii in asa stres si nu dai tu fuga pana la colt la mormanul de zapada cu cana in mana?
sau ia un turture si baga-l in ceai
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni
andiaroro spune:
Floric- Tot primarele ala comunist il aveti? Ca la un moment dat era cel mai longeviv (in functie)....Lungu(parca)