Pufi de ian-feb 2010(63)-LMA Sebastian si Daniel!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ruxita felicitari pt albastreala!

Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!
_

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
eu ma dau in vant dupa poze facute cu aparat profi... deci da, spuneti cand si cat si venim, dar sa nu fie zi de lucru interval 8-17, se poate???

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Nuuuu....intr-un weekend candva.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Sa propuna cineva o locatie si o zi din saptmana viitoare/weekendul viitor pt iesire. Pe mine daca ma intrebati, as alege tot ceva din zona unde am fost data trecuta.

Cine mai vine?

Cu sedinta foto...sa ridice o mana sus cine doreste si dupa ce ne facem o idee despre cati pufi vor fi, o rugam pe lali sa sune stabileasca o zi.

_

eu ma dau in vant dupa poze facute cu aparat profi... deci da, spuneti cand si cat si venim, dar sa nu fie zi de lucru interval 8-17, se poate???

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Ruxita felicitari pt albastreala!

_

ooo, nici n-am observat... se cheama ca deja sunt veterana?

Mergi la inceput

Citat:
ooo, nici n-am observat... se cheama ca deja sunt veterana?

Ai fost matura si la 4000 de mesaje o sa fii de baza, acum nu stiu ce suntem.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Da, da am observat, felicitari Ruxita ptr albastreala!
Nu am posibilitatea sa iau nimic din cele mentionate de tine ca bate vantu de ma ia pe sus si deci e exclus sa stau cu Yannis sa astept o astfel de masina care probabil ca nu circula in zilele in care strada e inchisa. E un autobuz care vine 1 data pe ora, da nu stiu exact la ce ora si cu ala nu as ajunge never unde-mi trebuie si in timpul in care-mi trebuie, gandeste-te ca amd e facut 15 km pana la serviciu cu escala la gradi, deci ar trebui sa schimb cel putin 5 mijloace de transport (autobuz de voluntari, apoi un tramvai apoi tramvai iar sau metrou, apoi un autobuz si inca un alt autobuz)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Da, da am observat, felicitari Ruxita ptr albastreala!
Nu am posibilitatea sa iau nimic din cele mentionate de tine ca bate vantu de ma ia pe sus si deci e exclus sa stau cu Yannis sa astept o astfel de masina care probabil ca nu circula in zilele in care strada e inchisa. E un autobuz care vine 1 data pe ora, da nu stiu exact la ce ora si cu ala nu as ajunge never unde-mi trebuie si in timpul in care-mi trebuie, gandeste-te ca amd e facut 15 km pana la serviciu cu escala la gradi, deci ar trebui sa schimb cel putin 5 mijloace de transport (autobuz de voluntari, apoi un tramvai apoi tramvai iar sau metrou, apoi un autobuz si inca un alt autobuz)

Mamica de copil neastamparat Yannis

te inteleg perfect! pana nu demult firma mea isi avea sediul la 2 statii de tramvai (2!) si acum s-a mutat la 4 (!!!) si mi se pare departe... regret sediul de la 2 statii... imi placea sa ma intorc pe jos de la servici... acum as avea posibilitate sa scurtez la 3 statii... dar nu ne mai e in drum gradi... deci 2 statii pana in gradi si alte 2 pana in servici... in zilele cu viscol am mers 3 statii pe jos ca eram mai rapida decat ratb-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Ruxita sinceritatea e o calitate nu un defect, doar ca pica greu celor vizati, parerea mea.
Si eu sunt cam sloboda la gura si am tendita sa dau prea multe informatii, dar mi-am luat-o de atatea ori incat acum sunt in proces de schimbare comportamentala.
Ma bucur ca a dat rezultate tratamentul. O sa-l copii si eu, just in case.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

...pe Ela azi am convins-o sa duca alimente la sinistrati (a incercat s-o mituiasca pe prietena sa sa mearga impreuna si aia i-a zis ca sinistrati or sa tot fie si ca nu are chef azi, i-am dat Elei vreo 20 de lei sa cumpere niste conserve si ce mai crede ea ca ar avea nevoie un om aflat in situatie limita, se cheama ca am responsabilizat-o! si s-a dus si inca n-a venit... si ma intreb daca s-a dus sa dea alimente la sinistrati, sau a convins-o pe prietena ei sa iasa la o pizza... la fel de plauzibil...)

... sotul si-a facut niste afise si s-a dus sa protesteze in piata Univ... (asta dupa ce ieri l-am facut cu ou si otet ca a stat 14 ore nedezlipit de calculator acum dau din casa...)

si am mai vrut sa zic de Kay ca s-a refacut foarte repede cu homeopatele de care v-am tot pomenit... mucii sunt pe terminate, tusea la fel.. febra n-a mai facut... sunt impresionata!!! doar 3 zile l-am tinut pe homeopate... asta dupa ce sapt trecuta i-am dat AB 5 zile si tot nu i-a trecut...

nu vreau sa par tembela...insa ce e in piatza univ...( nu prea mai urmaresc stirile)

iar treaba cu ela...f tare...pe bune...e o initiatva f buna de responsabilizare...treaba cu lucratul...fin

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Dece nu am timp dar incerc sa imi fac. Nu stiu ce intra la tine la categoria "doamne", dar eu nu ma incadrez in ce intra la mine in categoria "doamne", daca intelegi ce vreau sa spun

Nici A nu sta cu ciorapi sau papucei, ii scoate imediat ce ii pun si asa a fost de mic. Dar daca me vede pe mine fara papuci se apleaca si ma incalta

Spor la somn!

hai sa-ti zic....

acu vreun an sau chiar mai bine...nu mai stiu...o aud pe XELA...ca s-a dus sa se machieze...desi nu pleca nicaieri...doar ca sa se simta bine...

atunci mi s-a aprins liminita...am realizat ca nu mai fc acest lucru de mult timp dupa ce nascusem( eu nu ieseam nici sa duc gunoiul nemachiata) si desi n-a devenit o obisnuitna cat am stat acasa...mamachiam asa de kiki...sa ma simt eu bine...apoi am mai mers pe la salon...si mi se parea wowww..ce tare...fac ceva pt mine....pe la sala..ma simteam si mai tare...( ce-i drept ptscurt timp )

asta inteleg eu prin doamna...nu in sensul profund..ci asa de suprafata..aka..imi plac femeile care au grija de ele...manechiura, cosmetica &co....recunosc ca nu am rabdare...si nu fac parte din categorie...dar ma mai straduiesc din cand in cand...

am dat-o iar pe balarii

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput