Pufi de ian-feb 2010(63)-LMA Sebastian si Daniel!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Alex, ce peripetii!
Eu nu am iesit decat in curtea blocului vreo 3 zile si abia joi am plecat cu masina. A fost mai greu sa ies din parcare decat sa merg prin oras. Sa vedem ce va fi dupa weekendul acesta ca iar au anuntat cod portocaliu.
si pt Miremia ca a ajutat o prietena aflata in dificultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Alex, ce peripetii!
Eu nu am iesit decat in curtea blocului vreo 3 zile si abia joi am plecat cu masina. A fost mai greu sa ies din parcare decat sa merg prin oras. Sa vedem ce va fi dupa weekendul acesta ca iar au anuntat cod portocaliu.

Offf nu!
ca am o intalnire luni la 9:00 fix
si am uitat sa iau tel persoanei de la intalnire vineri cand am plecat
ca m-am grabit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:

Dece nu am timp dar incerc sa imi fac. Nu stiu ce intra la tine la categoria "doamne", dar eu nu ma incadrez in ce intra la mine in categoria "doamne", daca intelegi ce vreau sa spun

Nici A nu sta cu ciorapi sau papucei, ii scoate imediat ce ii pun si asa a fost de mic. Dar daca me vede pe mine fara papuci se apleaca si ma incalta

Spor la somn!

hai sa-ti zic....

acu vreun an sau chiar mai bine...nu mai stiu...o aud pe XELA...ca s-a dus sa se machieze...desi nu pleca nicaieri...doar ca sa se simta bine...

atunci mi s-a aprins liminita...am realizat ca nu mai fc acest lucru de mult timp dupa ce nascusem( eu nu ieseam nici sa duc gunoiul nemachiata) si desi n-a devenit o obisnuitna cat am stat acasa...mamachiam asa de kiki...sa ma simt eu bine...apoi am mai mers pe la salon...si mi se parea wowww..ce tare...fac ceva pt mine....pe la sala..ma simteam si mai tare...( ce-i drept ptscurt timp )

asta inteleg eu prin doamna...nu in sensul profund..ci asa de suprafata..aka..imi plac femeile care au grija de ele...manechiura, cosmetica &co....recunosc ca nu am rabdare...si nu fac parte din categorie...dar ma mai straduiesc din cand in cand...

am dat-o iar pe balarii

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Aaaaa .... atunci da, sunt genul acela de "doamna". Eu nu plec nemachiata, manichiura o data pe saptamana (vine acasa), pensat la 2 sapt si epilat la 3. Ocazional aranjat la salon (am o fata la care ma fac de multa vreme si are preturi mai mult decat rezonabile). Asta m-am decis sa fac eu pt mine...mai comenteaza sotul cateodata ca el ce face pt el....dar este problema lui.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Alex, ce peripetii!

Offf nu!
ca am o intalnire luni la 9:00 fix
si am uitat sa iau tel persoanei de la intalnire vineri cand am plecat
ca m-am grabit

Mamica de copil neastamparat Yannis

Bafta multa!
Cred ca va trebui sa pleci ffff devreme!

Mergi la inceput

Felicitari Ruxita pt albastreala, ca uitasem
Eu mai am cale luuunga.

Mergi la inceput

ca soseste si sotul de la munci si trebuia sa stam la masa si in 30 min se trezeste si "domnul si stapanul meu".

O seara placuta si calduroasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

ca soseste si sotul de la munci si trebuia sa stam la masa si in 30 min se trezeste si "domnul si stapanul meu".
O seara placuta si calduroasa va doresc!

Asta a fost tare!

Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!
_

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

mire....unde e cap nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Domnisoara Daisy il fac acum!

Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!
_

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Va invit la capitol nou nout!

Mergi la inceput