Piersicute de iulie-august 2012 (13)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corinuka_g/corinuka_g.jpg)
corinuka_g spune:
buna burtici!
balanta, carmen multumesc tare mult de info!
sper sa rezolv pana la urma, pe mine ma doare rau burta daca stau mai mult de 10 minute in picioare...dr a zis ca fiind obtinuta prin fiv, dupa 11 ani, la 38 de ani sa nu riscam nimic si-mi da CRM...
ioana si toate burticile va pup si va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi si papaciosi! 5+ Multumesc Doamne!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valy27/valy27.jpg)
valy27 spune:
corinuk-stai cuminte cat poti si in concediu la fel-protejeaza minunea din burtika. eu asa fac.
balanta-cei 500 ron in plus sunt net sau se adauga la brut si se impoziteaza....????
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+13 sapt, doamne ajuta in continuare.
![](images/user_woman.png)
Daconst spune:
Ada,cum ai facut musacaua?
Eu sunt in urma cu mancarurile.abia azi am ajuns la budica de paste cu branza dulce.Nu mai stiu unde era reteta,dar parca oua smantana,vanilie,stafide,branza si paste si apoi la cuptor,nu?
Ce batai de cap aveti fetelor cu concediul medical.Cind ma gandesc ca mie mi l-a dat si nu vroiam sa-l iau.
Ca ce ma fac eu atata timp acasa.acum m-am obisnuit si gasesc mereu cu ce sa-mi umplu timpul.azi am frecat la bucatarie si gloit de sertare ca era jale.
Vroiam sa mai zic ceva despre copiii si sportul.Parerea mea e ca trebuie incercat tot ce se ofera si pe parcurs se triaza oricum.Lucas merge la fotbal,schiaza si de anul asta incepe cu inotul.Dar cum am mai zis nu e garantat ca orice vor parintii,vor si copii.
Anul trecut am insistat cu ski-ul si n-a fost chip,n-a vrut.Iar anul asta a facut un curs de 3 zile si acum merge singur pe partii albastre si pe lifturi fara probleme.Important e sa vrea,asa ca nu va fixati idealuri prea multe sa nu fiti dezamagiti.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
17 sapt
balanta_tm spune:
Ar fi interesant de stiut daca acel stimulent se mai ia si in conditiile in care se sta in medical. Cred ca asta e un caz mai special.
Valy, eu cred ça stimulent este net, dar nu sunt sigura 100%.
balanta_tm spune:
Dacost, si eu la fel fac: cand am chef, ma mai apuc sa fac ordine intr-un dulap, sertar, etc. Eu personal sunt f fericita ca stau acasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxypuy/roxypuy.jpg)
roxypuy spune:
wooowww fetelor cat ati mai scris!!! am reusit sa citesc tot
mie mi-a masurat colul la ultima consultatie si avea 3.8 cm. azi ma simt mai binishor, dupa ce ieri nu am reusit sa ridic deloc tensiunea peste 9.5 nici macar dupa
cred k acum 2 seri si azi noapte l-am simtit pe BB am simtit asa k o clipoceala, un puls puternic in burtik
m-am cantarit dimi si am luat doar 1 kg pana acum
si nu m-am abtinut de la nimik, am papat si pap de toate...cat am chef si cand am chef
probabil ca ma avantajeaza si "bagajul" pe care il aveam dinainte de BB.
azi noapte am visat numai platouri cu mancare, delicatese, bunatati de tot soiul...cred k unde am tot vb cu sotzul despre petrecerea pe care o are azi la cafenea si despre meniul special de Valentine's Day aseara am papat budink de paste cu branzik - parca aruba sau nu mai stiu cine ne-a dat reteta...delicioasa mi-a iesit!
in alta ordine de idei - pe voi v-a examinat dr pana acum si sanii? eu imi amintesc k la un mom dat cd eram pustoaica mi-a zis un dr k o sa am probleme la alaptat din cauza conformatiei sanilor si ma gandeam sa-i cer o parere si dr meu la urm control...stiu k era un dispozitiv de la avent care ajuta la "formarea" sfarcurilor usurand astfel alaptarea...
va pup!
Roxy 15+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ZIZOU/ZIZOU.jpg)
ZIZOU spune:
Salut, fetele.
Eu m-am trezit cu fata la cearceaf si am o stare ffff proasta. Sunt deprimata si nu ma pot inveseli nicicum!
Carmen_80 spune:
Stimulentul este net si nu este platit de angajator ci de stat.
Se plateste si daca esti in concediu medical.
Ada, ce coincidenta, am facut si eu musaca, dar cu cartofii feliati. 19 sapt +
balanta_tm spune:
Pai daca stimulentul se plateste si pe perioada medicalelor, probabil ca foarte multa va alege sa revina la lucru inainte de un an, iar pana la doi ani sa o tina in medicale. Mi se pare chiar rentabil.
Mai ramane un semn de intrebare despre cum va tolera angajatorul atatea medicale, in sensul ca se poate enerva pe angajat si dupa ce vor fi trecut cele 6 luni in care este obligat sa pastreze angajata (deci dupa 2 ani jumate de la nasterea copilului), sa o concedieze.