Piersicute de iulie-august 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Ca_Mila-hai ca nu mai ai chiar asa mult de asteptat.
am reusit sa imi fac programare.luni la 7 .abia astept .sper ca in sfarsit sa aflu si eu ce culoare are carutul meu.

bai fetelor am gresit siteul?cand vad meniurile voastre ma cred pe forumul de slabit.eu nici cand eram la cura nu cred ca mancam asa putin ca voi

bun si daca tot avem atatea ex bune dupa care sa ne orientam am sa va pun si eu meniul meu ca sa aveti si exemple de asa nu!!!!!!!!!!
md-o felie de paine cu unt,feta si rosie
g1(gustare1)-o aripioara cu paine si rosie
p-(pranz)-muuuuultaaaaa paine pe vatra(asa faina ca de casa de la real)cu salata de vinete+salam+telemea+rosii(mai fetelor zici ca eram sac fara fund parca nu ma mai puteam oprii
g2-paine cu unt si gem
c-(cina) din nou meniul de la pranz doar ca nu chiar asa mult
g3-compot de ananas
bato norocu de paine ca daca nu ar fi ea si as reduce putin si cantitatile nu ar fi chiar asa drastic

17+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

dana mersi.o sa caut o echipa sa vad daca il primeste cineva asa mic si o sa il duc dupa ce se mai potoloste frigul asta.nu am idee daca o sa ii placa sau nu dar incerc sa vad.dar daca nu o sa ii placa sigur nu am sa il fortez.

17+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele, ce faceti?eu m-am bagat in pat si ma uit la Tv. Ali, ai mancat numai bunataturi. Eu, azi am mancat cam aiurea.Adica la serv. cateva feliute de franzela de aia subtire cu icre, apoi am gustat cred ca de la un coleg doua guri de cartofi copti, 1 prajitura .Acasa, cand am venit o ciorba si apoi cateva bucatele de carnati care erau super picanti si un mar.Muraturica si Balanta si voi ati mancat putin azi.Stai ca acum mi-am amintit ca mi-a zis doctoru ca am un col de 3,5 cm si cand l-am intrebat care-i treaba cu el mi-a spus ca este un col bun, dar nu perfect. A zis ca el este multumit. Vo, cum stati?

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Salutare fetelor, cred ca v-ati dus la nani deja,
Ali, eu zic sa dai baiatul la cat mai multe sporturi daca se poate, asa de proba mai intai si sa il lasi sa continue la care ii place. Aici ii dau de la vreo 3 anisori, sa ii vezi cum joaca fotbal in parc cu echipamentul pe ei mai mare ca ei si ditamai mingea, sunt tare haiosi. Parintii tin galerie pe margine, toata lumea se distreaza, e o atmosfera f frumoasa. Asa isi va si consuma energia "in plus" si se va dezvolta armonios. Poti sa mai incerci cu el, stiu eu, inot, tenis, patinaj, schi. Eu asa visez cu al meu samburel, sa il dau sa invete cat mai multe sporturi, sa il duc eu peste tot. Aici e o nebunie cu hocheiul pe gheata, toti baietii vor hochei, e sportul national. Succes!
Balanta, intr-adevar facem 3-4 ore cu avionul pana in Cuba, yey!! Este foarte frumos, linistit, securitar, chiar daca e o tara extrem de saraca, inapoiata, "gratie" regimului (ceva mai de groza decat la noi pe vremea lui Ceasca + embargoul american, nu au de nici unele bietii oameni). Plaje cu nisip alb ca matasea si mare/ocean de smarald nu am vazut ca acolo, desi am mai fost si in alte destinatii exotice... Sper sa reusim sa mergem si anul asta, acuma in martie ca dupa aia, un timp, nu mai vedem concediu in Sud cu oracaila!
Pupici si somn usor!

19 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Nu mai ziceti ca voi mancati mult, iata meniul meu de azi, o parte mancat deja, o parte planificat:
8:30 un breakfast sandwich cu ou si o sticluta de lapte de la McDo (da, am pacatuit, ca nu mai aveam in casa nimic de mic dejun, nici macar lapte)
10:30 un mar galben si o mandarina
13:30 un gratar de porc (cam 150g), piure de cartofi, ardei rosu, o felie de paine cu seminte
15:00 o banana mica
16:00 1 mar, 50 g cascaval
18:00 ciorba de afumatura, 1 lingura smantana, 1 felie paine
20:00 1 felie de budinca de paste cu cas (trebuie sa o fac), 1 pahar lapte
Iar depasesc la fainoase, vad.

19 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

9.00 - o felie de veggie pizza
11.00 - bucatele de mar, boabe de struguri, tarta de ciocolata fara ciocolata (mei, nuca de cocos, carob, curmale), compot de piersici
13.00 - ciorba de legume
16.00 - o felie de veggie pizza
20.00 - mancare de linte cu quinoa (cu morcov, cartof, sos de rosii, cimbru, usturoi si marar)
21.00 - 1/2 mar care statea stingher pe blat in bucatarie

Cred ca eu mananc cel mai mult, nu?

Fetelor, daca aveti intrebari despre indemnizatii, este un forum special pt asta unde raspund specialistii.
Pe mine m-ar interesa cum se calculeaza indemnizatia daca in ultimele 12 luni am fost tot in concediu de ingrijire a copilului. Ramane aceeasi sau e % din indemnizatia actuala?

*************************
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ada, acuma am vazut mesajul tau. Nu iert nimic! Despre starea colului, as vrea sa stiu si eu care-i treaba, numai ca aici, e un pic diferit: daca n-ai probleme vizibile si evidente, nu iti face nimeni nici un control ginecologic pana hat tarziu in sarcina! Eu la aproape 20 de saptamani, nu m-a vazut deloc acolo jos doctora, a, sa nu uit, la vreo 6 saptamani am facut o colposcopie la alt doctor, dar nu era legata de sarcina, ci de alta problema (poate vorbim mai tarziu despre asta). E si alta metoda de masurare a colului cu rezonanta nu stiu cum, dar bineinteles nu m-a masurat nimeni. Poate la nastere...
Fetelor aici doctorii gineco zici ca au venit ei in vizita la tine nu tu la consultatie, a mea nici halat nu poarta, vine in cabinet la 4 ace in hainele de strada si hop direct la ecograf, doppler si ce mai are ea pe acolo. La prima consultatie eu voiam sa ma dezbrac de tot, a fost haios, ea nu si nu, coboara si tu acolo o bucatica de pantalon sa dezvelim cativa cm de burtica.
Tin minte ca in Ro, la prima sarcina (intrerupta din voia mea, din pacate) doctorita mea de acolo m-a palpat inauntru si mi-a zis imediat si ca sunt gravida, si varsta sarcinii. Aici ma rugam de ei sa imi confirme sarcina, si in afara de o infirmiera care mi-a propus sa imi faca ea un test de urina (mersi,asta stiu sa fac si eu si facusem) nu m-au bagat de seama pana la 10 saptamani estimate (in realitate aproape 12).
Asa ca n-am habar ce e cu colul, uterul si altea alea de pe acolo. Stiu doar de la eco ca am placenta anterioara inserata sus si asta e bine.
Sisteme medicale tare diferite, dupa cum vedeti.

19 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Fleurdelise-mersi de sfaturi.asa ma gandeam si eu sa incerc cu mai multe sa vad care ii place doar ca nu o sa il dau la toate odata.bine ca prea multe variante nici nu am pe aici:eventual tenis(nici nu stiu daca este la copilasi),inot,fotbal.
stiti ce sport ii place cel mai mult?box.el tot asta imi spune ca vrea(un prieten de familie care a fost boxer ne tot spune ca ar fi foarte bun ca are mare putere in maini),dar nu l as da nici daca nu stiu ce ar fi.nu as suporta sa il vad tot spart sau cu nasul rupt...sper sa ii treaca pana o fi mai mare si nu o sa fiu nevoita sa ma lupt eu cu el sa nu mearga.
pupici.noapte buna.

17+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Michelle, NU m-ai intrecut la mancat. Azi chiar mi-a fost foame tot timpul, dimineata am plecat la servici cu greata in gat cu senzatia ca imi vine rau daca nu mananc, peste zi am arsuri, dar tot imi e foame... Nu zilnic e asa.
Iar m-am indragostit de meniul tau, observ ca esti vegetariana, mi-ar place si mie sa fiu, dar sunt prea lenesa sa gatesc pt 2 persoane separat, cu un mare carnivor in casa... Cand ai timp poate ne pui cate o reteta, sunt foarte interesata si cred ca si alte fete.

19 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ada eu nu stiu nimic de col.nu am stiut ca se masoara si el.nici la prima sarcina nu mi a sus nimic de el decat atunci cand mi s a deschis 1cm si mi a dat repaus la pat

17+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput