Piersicute de iulie-august 2012 (13)
Raspunsuri - Pagina 20
ali24 spune:
hai ma fleur chiar pleci asa in concediu si la noi nu te gandesti ca stam la -muuulllteee grade
eu sunt bucuroasa ca de azi am vreo 5 zile de activitate ca tareeee deveneam deja depresiva de la atata stat acasa.doar ca problema e ca am activitate la mall la etajul cu mancare.pana pe la 4 cat am stat acolo am tot salivat prin vitrine la tot ce vedeam
17+
rafael albert(25.05.2007)
balanta_tm spune:
anaoi, tu anticoagulant faci? Clexane, ceva de genul?
ali, eu azi m-am dus la farmacie sa imi iau niste manusi sterile si la intoarcere m-am oprit la vitrina unei cofetarii si ma uitam cu jind la prajiturile de acolo (ca un copil mic). M-am abtinut insa si n-am intrat. Ca daca intram, precis nu luam doar 1-2
ali24 spune:
bea si la mine in preajma toti parintii le dau la copii.chiar si educatoarea de la gradi.si recunosc ca si eu ii mai dau cateoadata.dar ce sa stiii sa ii dai sanatos?serios!!!pateu?salam?cascaval?branza topita?care din astea sunt sanatoase?niciuna...dar din pacate astea sunt peste tot in jurul nostru si nu prea avem cum sa le evitam.poate voi puteti dar eu nu
17+
Carmen_80 spune:
Fleur, ia-ma si pe mine, pls, pls, plsssss... mai greu e pana ajung la tine :)))
Michelle, tu ai Espiro Vector sau Espiro Atlantic? Astia scriu la Espiro vector ca are 7,5 kg carucior + landou si 6,5 kg carucior + scaunul sport, nu mai zic de scaunul auto care are doar 2,8 kg. Asta pe site-ul asta http://www.wonderbaby.ro/carucior-copii-vector-air-3-in-1-espiro.html
Ca pe primul site sunt alte date :)))) 12 kg, 10,5 kg si 3,6 kg...
In fine, e cam devreme sa ma gandesc la asta, dar imi place f mult.
19 sapt +
ali24 spune:
balanta -inseamna ca tu esti mai puternica ca mine.felicitari.eu nu am fost asa puternica si pana la urma am mancat un meniu cu cartofi prajiti+piept de pui crispy+sos de usturoi+salata si dupa un timp de gandire sa imi iau sa nu imi iau si tot asa am mancat si un profiterol..sunt tare nu?????????si acasa ce credeti ca am mai mancat???v am spus intr un mesaj mai in urma.cred ca sunt cam nebuna cu atata mancare.nu mai pot cu mine
17+
balanta_tm spune:
ali, ce figura esti
Referitor la "ambitia" mea, e mai mult un soi de percautie, fiindca de vreo 10 zile am inceput sa ma constip si chiar am impresia ca am facut un hemoroid mic. Asa ca sunt un pic panicata din cauza asta si incerc sa mananc chestii care ma ajuta sa merg la toaleta. Din pacate, cafeaua nu ma mai ajuta...
ali24 spune:
ca tot vorbiti de carucioare...eu va recomand dinalea cu roti mari si din cauciuc.eu am primit unul de la nasa mea cu roti mici si din plastic(sau ceva de genu) si mi l a zdruncinat pe bebe de numa numa ca pana la urma mi am cumparat unul cu roti mari si nu se putea compara.a fost foarte bun
17+
anaoi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm anaoi, tu anticoagulant faci? Clexane, ceva de genul? ali, eu azi m-am dus la farmacie sa imi iau niste manusi sterile si la intoarcere m-am oprit la vitrina unei cofetarii si ma uitam cu jind la prajiturile de acolo (ca un copil mic). M-am abtinut insa si n-am intrat. Ca daca intram, precis nu luam doar 1-2 |
Clexanne 0.4 ml
18
ali24 spune:
balanta(apropo cum te cheama?daca vrei sa ne spui bineinteles) eu aseara am mancat niste prune confiate care m au ajutat la constipatie.daca vrei iti trimit si tie
17+