Nasterea la Arcadia -is- Bv Nico!Hai Simonik! (32)
Raspunsuri - Pagina 6
DadaIna spune:
Mada sa te faci bine repede!
iulia_iuliapupicei si speram sa treaca bubitele cat mai repede.
Am mai scris ca asta nu-mi place mie de la medici.Chiar daca sunt buni recomanda fel de fel de medicamente sau dermatocosmetice aiurite.Majoritatea de la firmele cu care colaboreaza.In Pacurari la Niculescu la fel.El parca mergea pe La Roche Posay.
Eu si sotul mergem la ea pentru tratamente faciale si e ok.
Eu nu as da cu cremele alea pe copilul meu mai ales ca au si o groaza de efecte adverse si unde mai pui ca scrie si in prospect la 1 din ele ca e pentru copii cu varsta peste 2 anisori.
Fiind ambele pentru acelasi diagnostic:Dermatita Atopica eu stii ca as merge pe Mustela ceea ce am si facut de fiecare data cand au fost probleme.Macar stiu ca e o crema destinata numai bebelusilor si Mustela asta face!Nici nu ma mai duceam la dermato sa chinui copilul si nu mai zic de stresul mamei care evident se transmite si la mititel.
Dadeam 4-5 zile cu crema si daca nu trecea atunci mergeam la medic.Bebelusii oricum fac tot felul de "chestiute" pe piele in primii ani de viata.Andrei parea ca e deranjat de bubite?Adica sa planga de la ele, sa se scarpine?
Oilatum Emollient e ok sa il iei ca nu are ce dauna si nu e nici scump.In jur de 15 lei si e recomandat tot pentru dermatita atopica.
LenaCtinem pumnii pentru eco!
Nico_A Bravo!Blondin cu ochi albastri:)O sa ai timp sa ne povestesti cu lux de amanunte cand o sa ajungeti acasa!
claumarcoci spune:
Am uitat de ce intrasem ... sunt 3 zile de reduceri 50% la premaman pe Stefan, pentru cei interesati.
Mamici ati mai iesit cu puiutii afara ca simt ca o iau razna de atata stat in casa
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claumarcoci Am uitat de ce intrasem ... sunt 3 zile de reduceri 50% la premaman pe Stefan, pentru cei interesati. Mamici ati mai iesit cu puiutii afara ca simt ca o iau razna de atata stat in casa Mami fericita de David 12.09.11 |
Nu am iesit. Mc de pont Claudia
KATY_28 spune:
Iulia multa sanatate la bebe si speram sa treaca repede.
In general cremele pt dermatite cu substante active se dau pe incercate, daca nu merge una se recomanda alta, depinde de fiecare pacient in parte cum reactioneaza.
Mada multa sanatate!
Felicitari pt dintisori.
Lena succes la eco si sa fie totul bine si bebe sanatos.
Mami fericita de bebe Andrei Edward
Gabrielita81 spune:
Multumesc mult fetelor!!!!!!!!
IULIA SI MADA multa sanatate.
LENA asteptam vesti de la eco.
LenaC spune:
Multumim ca ne-ati tinut pumnii. Totul e bine
Pupici ;) O seara faina si w/k placut
PS: Nico, nu ai auzit-o pe Maia din maternitate cand i-am pus caciulita ?
Stefana spune:
Seara buna!
Felicitari, Nico!!! Sanatate multa si tie, si lui bebe, sa fiti fericiti impreuna 100 de ani!
MElise, dr. Lazar a fost medicul meu la inceput si mie mi-a placut tare de el. Dar la final am mers la dr. Cacicovschi pentru ca pe vremea aia erau tarife diferite pt medicii angajati si colaboratori si nu mi s-a parut ok sa dau 1500 de lei in plus doar ca sa nasca cu un anumit medic. Dar pe Lazar l-as recomanda fara retineri. E super ok.
Eu l-m scos pe bebe intr-o zi cand era cat de cat mai caldut, 10 minute fix. I-a placut tare-tare, ca tare mai tanjea. Mereu merge la usa si face pa-pa.
Maine cred ca o sa-l scot la Carrefour sau la mall, ca ii place si mai schimba si el putin peisajul.
Week-end placut!