Nasterea la Arcadia -is- Bv Nico!Hai Simonik! (32)
Raspunsuri - Pagina 5
Simonik21 spune:
Asa e...dar cu cat se apropie termenul imi pun f multe intrbari si vreau k totul sa fie bn...cat vrea Dumnezeu. Oricum altceva decat sa astept, nu am ce face.
Multumesc Lena si Katy
cu 38+ Stefan Darius
Nico_A spune:
Buna seara mamici...va scriu pe fuga, asa ca va rog sa ma iertati...vroiam sa va spun ca pana la urma am nascut cu d-na dr. Cacicovschi...am o minune de baiat, blond cu ochi albastri...sambata iesim din spital si o sa va scriu mai multe...acum sunt inca sub doza mare de fericire si nu-mi pot aduna gandurile...
Simonik curaj si rabdare...pana la urma totul va fi bine
Va pup pe toatesi va multumesc inca o data pentru incurajari
Mami fericita cu Ioan
gravidacori spune:
CAMELIA, catelul meu bichon alb nu prea a avut tangenta cu fiica-mea ,el pe jos, ea in patut.dar estera numai cand ii aude gherutele se intinde ca o rima sa o vada si se hlizeste la ea cand o vede mama-mama , acum de ceva timp de cand o mai pun eu cu picioarele pe podea vine si pufoasa si se plimba pe langa noi, o miroase si cauta joaca. de lins nu-i vorba, se limiteaza la mirosit.am pus-o pdata calare pe catel si mandra mea si-a infipt degetele in blana ei dar am apucat sa-i desfac la timp incat sa nu o doara pe bella si sa riposteze in vreun fel. am lasat-o si in 4 labe prin casa putin, pt ca momentan mi se pare prea rece , dar nu prea o baga in seama pe fata.daca e vreo jucarie de-a fetei pe jos nu se atinge de ea. vom vedea ce va fi mai tarziu cand va merge in picoare, dar nu cred ca vr fi prb. sa ne vezi cand ne jucamsi fugim toti prin casa..e ca la nebuni si fata radeeeeee.
Legat de papa, noi ou papam un sfert , la 2 zile si carnita.. nu prea ii place, i-o mai ascund in iaurt .Tot e de la tara.
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia_iulia AJUTOR !!!! Am dost la dermatolog (BRANISTEANU) si ne-a dat o reteta cu ELOCOM si ELIDEL ,prima contine cortizon,a2-a am citit prospectul pe net si cica nu se da la copii mai mici de 2 ani !. Ne-a dat sa-i fac si o groaza de analize la sange . Ce sa fac ? sa merg pe mana ei sau sa mai ma duc la alt dermatolog? dar totusi si dr asta la care am fost e conferentiar ... |
De primul stiam si eu si nu l-am folosit din aceleasi motive,al doilea cica cu 1% e bun sub 2 ani, noi mergem pe 14 la dr sa vedem ce ne zici.
Gabrielita81 spune:
Fetelor noi raportam DINTISOR nr 2 si cuminte la fel ca primul....Uraaa nici nu ma gandeam ca e asa de usor ...ne culcam fara si ne trezim cu dinti...
Nico asteptam mai multe cand ajungi acasa..bravo bravo
iulia_iulia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui claumarcoci
De primul stiam si eu si nu l-am folosit din aceleasi motive,al doilea cica cu 1% e bun sub 2 ani, noi mergem pe 14 la dr sa vedem ce ne zici. Mami fericita de David 12.09.11 |
Ti-a fost recomandat si tie ELOCOM? Va duceti si voi la d-na dr BRANISTEANU sau la d-na dr. BATOG? Si mi-a mai zis sa cumpar OILATUM ,un fel de ulei pe care sa-l pun in apa din cadita la baita.
Da sa vezi ce am patit azi ,aveam programare la ora 15 dar eu am plecat mai devreme de acasa ,ca am zis cine stie cum se merge prin oras ,sa-mi i-au o marja de eroare .Am ajuns pe la 14.30 si am asteptat ,si am asteptat pana pe la 16.40 ca sa aflu ca dr nu stia ca are consultatii fiindca nu o anuntase secretara,a cerut sa vb cu mine la telefon si-a cerut scuze si a zis ca vine in 20 de minute si a venit ,copilul era super obosit ,a inceput sa tipe isteric la un moment dat ,m-a insotit mama mea care m-a enervat la culme ca mai bine ma duceam singura,cemai am avut o dupa-amiaza de cosmar ,copilul a fost maraici pana seara ,in sfarsit a adormit ! Ar trebui sa ma duc la control peste 2 saptamani ,dr era f calma si zicea ei nu-i nimik grav ,zice boala asta e asa des intalnita in ultimii ani incat nu se merita sresul ,auzi la ea ,iar eu eram super panicata si acum sunt si mai tare cu lista asta de unguente si cu cea de analize. O sa sun maine la MEDICALTEST (ca acolo m-a trimis )sa intreb daca au personal calificat pt a intepa bebelusi de 4 luni ,eu nu las pe nimeni sa-mi chinuie copilul ,analizele sa mai astepte pana o creste bebe mai mare.
gravidacori spune:
of IULIA ...sa dea dumnezeu sa se rezolve mai repede si sa va relaxati si voi nitel,,printre atatea unguente,medici, analize ,drumuri. un pup la bebe
GABRIELITA, super tare faza cu dintii,m-ai amuzat, sper sa fie asa si la noi
MElise spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madline82 Neata, la multe lunite bebe Maya, eu ieri am intrat special doar sa va anutn de Nico, pt ca am racit bocna, stau cu mascuta pe fata sa nu ia si fata..pana acuam vad ca ea e ok.. Maytrey, la burtici mai este si Melisse cu Dnp pe 28 febr parca, baietel, dr Mihalceanu, cred ca e undeva pe al pag 18-19 mentionat in cap anterior. Iar nico cred ca a nascut cu Dr Cacicovschi. Mamica Estelei , 24.mai 2011 |
Multumesc madline82 DPN e 27 febr . Sper sa nu vina pe 29 Apropo de data nasterii...Am fost alaltaieri la dna Mihalceanu la control si am aflat ca e plecata intre 15 si 21... daca bebe se hotaraste sa vina mai devreme se pare ca o sa nasc cu dr Lazar... ce stiti de el?
MElise
claumarcoci spune:
Neatza
Gabrielita suuper veste cu dintisori, ai o fetita foarte cuminte
Offf Iulia ce faza de kkt, ma scuzati, dar pe mine fazele cu asteptatul ma enerveaza cel mai tare , asa am patit la Sanoptic cu bb de 1 luna , am facut un scandal de au iesit toti doctori si m-a si bagat cu bb in cabinet .
Eu am mai zis, ca eu il dau cu ulei inainte sa-l bag in cadita si vad ca functioneaza, trec apoi apar, ba pe o mana, ba pe laba piciorului, aku avem la incheietura mainii drepte. Ce sa zic fa si tu cum simti, incearca cu mustela, poate ai noroc, mai incearcacu sapunul de la avene si cu crema de la ei, sincer peste tot am citit ca e cu incercatele la cremele astea nu functioneaza una si buna, plus ca asa a zis si dr Batog, deci...nu numai eu si alte mamici de pe forum.
Nu are rost sa-i dai cu corticoizi asa de mic, si nu te mai stresa ca nu rezolvi deloc situaita, fii si ai sa vezi ca se va rezolva, eu asa cred si vad ca da rezultate.
LenaC spune:
Iulia, sper sa va faceti bine. Eu nu as folosi nicio crema din alea fara inca o confirmare...
Diseara avem programare la eco de sold. AM zis sa fac pentru linistea mea, pentru ca nu are pliurile egale. Sper sa fie ok
Sa ne tineti pumnii.
Nico, ma bucur ca sunteti bine
Gabrielita, felicitari pentru dintzuci :)