Nasterea la Arcadia -is- Bv Nico!Hai Simonik! (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Buna la fete ! Eu nu am reusit sa intru ieri deloc ca nu am avut timp.Andrei nu pare a fi deranjat de bubite ,care de fapt sunt niste pete cam cat o unghie de-a mea rosii si aspre la atingere,insa ceva tot are ,la o prima vedere cred ca e in puseu ,aseara de la 8.30 pana la 10 a mancat de 3 ori ,e maraici ,vrea numai in brate si plimbat prin casa ,dar macar bine ca a dormit asnoapte toata noaptea.
Multumesc la toate mamicile pt incurajari !
O sa ma duc luni sa vedem daca poate sa-i recolteze sange pt analize ,le las sa-l intepe de 2 ori daca nu reusesc nu-i mai i-au analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Hello si de la noi
iulia la Synevo am auzit mamicile spunand ca e personal ok ptr bebei..
Stefana sa va fie de bine iesirea/iesirile
Am iesit si noi intr-o seara , am fost in vizita la ziua nanutei, care sta in blocul de vis-a-vis
Lena ma bucur ca e totul OK , cat despre pus caciulita cunoastem, e ultima piesa vestimentara,sa nu planga mult
Ce liniste pe aici
la toata lumea si wk placut in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Salutare si de la noi.
Si la noi caciulita e belea, plange si se incordeaza cand o punem,dar cum e luat in brate se linisteste.

Iulia si Andrei al meu are bubite cum le descrii tu si formeaza niste pete pe un obrajor.Am inceput sa il dau cu Mustela stelatopia de 2 zile si mi se pare ca e mai bine, ca incep sa se treaca. Multa sanatate puiului tai si sper sa ii treaca.

Lena felicitari pentru eco,bine ca e totul in regula. La DR Apostu ai facut eco?

Mami fericita de bebe Andrei Edward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Legat de medicii neonatologi de la Arcadia, noi am fost la control la o luna pentru eco de sold la Dr Apostu si a fost super ok dn. doctor.Nu am avut ce sa-i reprosez. s-a uitat si in general la el si l-a consultat sa vada daca e bine. La sfarsit dupa ce ne-a dat rezultatul la eco ne-a intrebat daca mai avem vre-o problema, sa il intrebam.Mi-a recomandat cartea sotilor Capraru sa o citesc ca o sa ma ajute f mult (eu deja o citisem), a fost mai mult decat ma asteptam de laun dr.

Tot atunci am fost si la neonato la DR. Ruginosu.Si ea a fost foarte detreaba.L-a masurat, cantarit, verificat, am avut o discutie despre alimentatie, suplimente (calciu, fier etc)a fost si ea super ok.
Am plecat incantata de la Arcadia (eu nu mai fusesem la ei, sotul meu facuse un curs se ingrijire a nou nascutului)

La 10 saptamani am fost sa repetam eco sold care a iesit bine, iar dn Dr s-a purtat la fel de frumos.

In schimb la neonato era DR Matei.M-a intrebat care e problema, I-am raspuns ca am venit sa-i fac controlul de 2 luni.S-a uitat lung la mine si s-a spalat pe maini sa inceapa.S-a uitat la el in mare si a zis ca e ok.
Eu o intreb, Dar nu il cantarim?
- Da...hai sa il cantarim.S-a uitat la el in gurita, dupa care ma intreaba daca mai am alte probleme.
Eu intreb dar nu il masuram?
- Da...hai sa il masuram...trebuia sa ii zic eu ce sa faca.
Am mai intrebat cate picaturi de VIT D3 sa ii dau si daca are importanta daca sunt de Biofarm, Fiterman sau Vigantol (au concentratii diferite) mi-a zis ca dupa cum mi-a recomandat medicul.I-am zis ca mi-a recomandat 3 pic si a dat din cap ca da.
Am mai intrebat de calciu suplimentar si mi-a raspuns la fel in 2 peri.
Am mai intrebat de vaccin suplimentar daca are vreun efect (cel pneumococcic- Synflorix)si daca e vreo diferenta la copii vaccinati si cei nevaccinati. Mi-a raspuns ca pot sa il fac.
Am mai intrebat de niste puncte de grasime pe care le are Andrei si mi-a zis ca mai apar la unii copii...

Nu m-a lamurit cu nimic.Am plecat mai confuza decat cum eram.Trebuia sa ii zic eu ce sa faca si cum sa il consulte, poate am nimerit intr-o zi mai proasta a ei, dat totusi...am platit consultatia.
Dr, Ruginosu l-a intors pe toate partile si nu mai contenea sa ma intrebe daca alaptez, cu ce produse il spal, daca ii dau D3, calciu, pe cand Dr, Matei nu s-a obosit sa ma intrebe nimic.
Am zis sa scriu ce am patit eu cu dr neonato ca sa stiti la ce medic sa mergeti. Poate am fost mai ghinionista eu si am picat intr-o pasa proasta a ei...

O dupa-amiaza frumoasa mamici, burtici si bebei!

Mami fericita de bebe Andrei Edward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Katy noi mergem pe 14 la 'revizia' de 5 luni la dr Demetra tugurlan, am auzit numai de bine de ea,am fost la dr. Ruginosu la consultul de 2 sapt si a fost atat de expeditiva si eu aveam atatea intrebari, noroc cu asitenta .
Sper de data asta sa am mai mult noroc .
Mamici la copilasi vostri le pocnesc articulatiile? ca la al meu da, mi s-a zis ca e normal dar mai intreb si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata,

si eu am fost la dr Apostu si a fost super ok.

M-am saturat de frig ... brrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

salut fetele
NICO,CE FACI?ESTI DEJA ACASA CU MINUNEA TA..TE ASTEPTAM
NOI am iesit din casa pana la supermarket la cumparaturi, cu masina,am mai skimbat aerul si decorul. afara nu am stat deloc.
mamici, mandra mea de cand se ridica in fundulet nu prea mai sta la skimbat scutecul, sau imbracat.e jale la orizontala! o taie nu gluma. plange cu niste lacrimi de mi-e mila de ea.aseara am skimbat-o de scutec in picioare, cu greu. asa fac si bebeii vostri sau a mea e cam mofturoasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

buna dimineata,
felicitari nico
noi suntem din ce in ce mai rau,dupa rosu in gat am trecut pe muci si saptamana viitoare avem botez - care momentan sta in stand by nu stiu ce sa le mai fac sa scap de ei, mai ales ca s-au dus si in gat
stie cineva daca este un puseu pe la 11-12 saptamani fiumiu e in greva nu vrea sa manace deloc
in privinta la cat de slaba sunt- nu sunt am ramas cu 10 kg in plus si majoritatea sunt pe burta cura incerc sa tin dar scap la dulcuri ca altfel nu am energie sa le fac fata
stie cineva daca de la 12 sapt de la cezariana pot folosi aparatul asta http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/SID-AF88D89B-98F5DAE8/lidl_ro/hs.xsl/index_9419.htm, pe linga ca e burta mare am senzatia ca incepe sa atarne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Buna ziua si de la noi!!!!
Va pup si imi este dor de voi....sa intru si sa mai stam la povesti...Din pacate flacaul meu nu imi mai lasa timp pt absolut nimic. Va mai citesc cand apuc, nu sunt la curent cu toate noutatile...Felicitari Nico!! Multa sanatate si sa va traiasca minunea!
Eu am intrat sa impart cu voi fericirea mea nespusa.De vineri seara sunt pe alta planeta, nu imi mai incap de fericire.Puiul meu a facut primii lui pasi singurel!!!!! Si de atunci exersam si progresam....Am plans de fericire, nu credeam k o sa mearga atat de devreme :)
Va pup dulce! Multa sanatate tuturor
Va doresc o zi minunata si CALDUROASA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Alina felicitari pt primii pasi ai micutului tau !
Lena ecografia a iesit bine ,nu ? Si eu m-am saturat de frig !
Imi vreau copilul cuminte inapoi !,nu mai sta deloc singurel ,daca iesim din raza lui vizuala e jale !
La multe lunite pt bebe DAVID -ANDREI ! Ramai dator cu o feliuta de tort !

Mergi la inceput