Nasterea la Arcadia -is- Bv Nico!Hai Simonik! (32)
Raspunsuri - Pagina 4
KATY_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camelia33 NICO FELICITARI SI MA BUCUR CA AI REUSIT SA NASTI NATURAL.PUPAM Mada felicitari pentru cele 20 lingurite .Eu mor de ciuda ca a mea nu mai papa deloc legume.Dar carnita sau ou ai inceput sa ii dai? Si cum asa merge prin casa? adica in patru labe presupun.... Mie mi-a cam frica sa o las pe jos ca mi se pare rece. Cori daca mai intri si citesti mes meu vreau sa te intreb daca tu ai catel in casa si daca da, cum se intelege cu bebele? Mami de Sofia Maria, 14.06.2011 |
Eu am catel(pechinez), insa bebele meu e inca mic si nu poate sa il smotoceasca ca sa vad cum reactioneaza.Catelul e destul de curios si tot vrea sa il miroase si sa il linga pe bebe, dar nu e voie.Oricum nu e gelos si nu il latra. Sper sa fie bine si cand o sa mai creasca Andrei
Mami fericita de bebe Andrei Edward
camelia33 spune:
Katy si al meu la fel face vrea sa o miroase si sa o linga mai ales cand fac exerciti de mers cu Sofia. Dar o data am lasat-o sa il apuce de cap si asa tare a strans ca ma gandeam ca o sa se enerveze catelul dar a reactionat bine.Cand o fi mai mare o sa vad cum o sa fie ...offf
LenaC spune:
Simonik, chiar dak e mai mic bb nu-i bai.
Exemplu gagica mea, s-a nascu cu 2790 la termen (fix 40s) a iesit din maternitate cu 2720 la 2 luni jumate si-a dublat greutatea si la 4 luni are 7kg cu haine :) k am cantarito pe cabtarul nostru. eu cu ea si eu fara ea :)
maitreyi spune:
se pare ca "s-au schimbat niste modificari" a.i. nu mai avem voie sa editam un subiect dupa 25 de ore de la "infiintarea" lui. o vom trece pe Melisse capitolul urmator
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
madline82 spune:
Camelia, eu carnita inca nu i-am dat deloc, si nici nu ii voi da decat daca e de la tara/de la bunici. nici ou de gaina nu am incercat, am zis ca incep intai cu oua de prepelita, am o verisoara la tara care creste prepelite, dar cum inca e ger nu se oua..Cat despre activitatile ei o las sa faca ce vrea, merge prin toata casa in 4 labute si cand ajunge la pat/mobila,etc se ajuta de ele sa se ridice apoi merge pe langa ele in 2 picioare.Si isi desprinde manutele si ramane in echilibru in 2 picioare sise aplauda singura, e tare haioasa
KATY_28 spune:
Simonik mie ultima parte a sarcinii tot mi-a zis la ecograf ca bebele e mai mic cu 2 saptamani decat ar trebui.Am nascut la 40 sapt fix si avea 3150g, iar din maternitate l-am scos cu 2790g.Acum la 2 luni si 2 saptamani are 5700g.Asa ca ceea ce tot zicea doctorita la eco ca e mai mic cu 2 saptamani nu a fost adevarat si bebele a fost dezvoltat exact pentru cat avea el 40 sapatamani. Nu te mai stresa si fii optimista ca totul o sa fie bine si ai sa nasti un bebe sanatos si asa cum vrei tu.
Mami fericita de bebe Andrei Edward
oana.irina spune:
Nico, felicitari!!! Ma bucur ca ai reusit sa nasti natural. Recuperare usoara si sanatate iti doresc. MIcutului motanel ii dorim sa fie papacios si necolicos!!
oana.irina spune:
Camelia, ai intrebat-o pe Mada, dar iti raspund si eu. Eu am inceput sa ii dau carne de pui. Mi-a adus mama pui de la tara si i-am fiert cate o jumatate de pulpita si i-am dat deja de patru ori. Ou inca nu i-am dat. o sa ii dau si ou tot de la tara peste cateva zile.
camelia33 spune:
Si eu i-am dat si carne si ou in "vremurile bune"adica cand faceam piureul de legume le adaugam acolo mixate si papa mamaa mamaaa. Eu am o gramada de neamuri la tara si am de unde sa fac rost si de oua si de pui dar i-am cumparat si piept de curcan de la Penes care cica e bio...
Acum ne-a zis medicul sa facem pauza la legume si sa nu o mai fortez ;asteptam 2 sapt si incercam iar cu legumele, poate o sa-i fac si bors in loc de supa si sa vedem ce iese.Ca nu poate trai numai cu fructe, biscuiti , branza si lapte
iulia_iulia spune:
AJUTOR !!!!
Am dost la dermatolog (BRANISTEANU) si ne-a dat o reteta cu ELOCOM si ELIDEL ,prima contine cortizon,a2-a am citit prospectul pe net si cica nu se da la copii mai mici de 2 ani !.
Ne-a dat sa-i fac si o groaza de analize la sange .
Ce sa fac ? sa merg pe mana ei sau sa mai ma duc la alt dermatolog? dar totusi si dr asta la care am fost e conferentiar ...