Nasterea la Arcadia -is- Bv Nico!Hai Simonik! (32)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Neata, la multe lunite bebe Maya, eu ieri am intrat special doar sa va anutn de Nico, pt ca am racit bocna, stau cu mascuta pe fata sa nu ia si fata..pana acuam vad ca ea e ok..

Maytrey, la burtici mai este si Melisse cu Dnp pe 28 febr parca, baietel, dr Mihalceanu, cred ca e undeva pe al pag 18-19 mentionat in cap anterior. Iar nico cred ca a nascut cu Dr Cacicovschi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Multumim Mada si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonik21 spune:

FELICITARI NICO!!!

Ma bucur k a reusit sa nasca natural,Nico, mi a dat mai multa speranta k se poate si pe cale naturala.
Am venit si eu cu vesti despre bebe, am fo dimi la dr si el e bine, are 3466g deja...si de acum asteptam sa vrea sa ne cunoasca.Poate cat mai rpd:D

cu 38+ Stefan Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Salutare
Mada insanatosire rapida, stiu si eu ce aiurea e sa stai cu mascuta.
Iulia sa ne spui si nou ce ai facut la dr astazi, eu una sunt curioasa
Fetele mai stiti cum se cheama magazinul de hainute de la Vaslui, stiu ca are si site, il aveam in favorite pe explorer si a schimbat tati cu google chrome si am pierdut favorites

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonik21

FELICITARI NICO!!!

Ma bucur k a reusit sa nasca natural,Nico, mi a dat mai multa speranta k se poate si pe cale naturala.
Am venit si eu cu vesti despre bebe, am fo dimi la dr si el e bine, are 3466g deja...si de acum asteptam sa vrea sa ne cunoasca.Poate cat mai rpd:D

cu 38+ Stefan Darius

Simonik, nu te lua dupa greutatea de la eco, pt ca da eorare f mare, vezi ca si lui nico i-a zis ca are 3700 baietelul,asta la 40 sapt, si uite ca la aproape 42 sapt a avut 3300. curaj, daca doresti sa nasti natural, tre sa ai mare incredere in tine si sa fii foarte hotarata! Cred ca Nico a depasit 40 sapt pt ca bebe al ei e blond, este o teorie..in fine Simonik, noi te sustinem !

Multumesc pentru urarile de bine, e tare nasol sa stai cu mascuta, simti ca te sufoci..acuma deja nu mai stau ca sunt mai bine, vad ca Estelina e f vioaie, chiuie si merge prin casa, si e din ce in ce mai mancacioasa, ieri a mancat 20 lingurte de piure de spanac, dovlecel si cartof dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Claudia e daninaline.ro
Sa nu iei hainute de 6luni. noua ne sunt fixe deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Mada multa sanatate si de la noi si bebe sanatos.

Simonik cred ca e timpul sa scoatem si pentru tine motzatele poate ajuta. Asa e cu greutatea in ultimele saptamani nu mai corespunde, in mod normal eco se face ca sa vezi cada bebe e bine si nu e in suferinta fetala sau cantitatea lichidului amniotic sa fie verificata, asa ca nu te mai speria.Gandeste pozitiv si o sa fie bine.

Si noi suntem noi, numai ca am nascut la Botosani nu la Arcadia.
Totusi daca vreti sa ne treceti si pe noi:

Bebe Andrei Edward 23.11.2011, 3150g, 50 cm, cezariana

Mami fericita de bebe Andrei Edward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Claudia e daninaline.ro
Sa nu iei hainute de 6luni. noua ne sunt fixe deja

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Ei ce 6 luni, noua ne sunt fixe cele de 12 luni , am luat deja cateva de 18 luni si innotam :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonik21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Citat:
citat din mesajul lui Simonik21

FELICITARI NICO!!!

cu 38+ Stefan Darius

Simonik, nu te lua dupa greutatea de la eco, pt ca da eorare f mare, vezi ca si lui nico i-a zis ca are 3700 baietelul,asta la 40 sapt, si uite ca la aproape 42 sapt a avut 3300. curaj, daca doresti sa nasti natural, tre sa ai mare incredere in tine si sa fii foarte hotarata! Cred ca Nico a depasit 40 sapt pt ca bebe al ei e blond, este o teorie..in fine Simonik, noi te sustinem !

Multumesc pentru urarile de bine, e tare nasol sa stai cu mascuta, simti ca te sufoci..acuma deja nu mai stau ca sunt mai bine, vad ca Estelina e f vioaie, chiuie si merge prin casa, si e din ce in ce mai mancacioasa, ieri a mancat 20 lingurte de piure de spanac, dovlecel si cartof dulce

Mamica Estelei , 24.mai 2011

Asa zic si eu k nu cred k va fi f mare, nu pun mare accent acum pe ecograf...eu sunt f multumita sa aiba peste 3 kg, sa nu fie prea mic...Multumesc de incurajari k de acum am nevoie.

cu 38+ Stefan Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

NICO FELICITARI SI MA BUCUR CA AI REUSIT SA NASTI NATURAL.PUPAM
Mada felicitari pentru cele 20 lingurite .Eu mor de ciuda ca a mea nu mai papa deloc legume.Dar carnita sau ou ai inceput sa ii dai?
Si cum asa merge prin casa? adica in patru labe presupun.... Mie mi-a cam frica sa o las pe jos ca mi se pare rece.
Cori daca mai intri si citesti mes meu vreau sa te intreb daca tu ai catel in casa si daca da, cum se intelege cu bebele?

Mergi la inceput