Nasterea la Arcadia -is- Bv Nico!Hai Simonik! (32)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Claudia, pt 6-12 nu mai au pentru fetite
Cred k o sa iau din colectia noua :). Pana atunci o sa vad si dak ii accepta sau nu

Madline, probabil ca ai dreptate, dar mie mi-au placut foarte mult... partea faina e k poate merge pe gresie fara prob. E mai ok decat botoseii grosi (nu simte cu talpa si nu e bine) sau botoseii subtiri (cu care presupun ca ii este frig).

Mergi la inceput

prea tare http://neuheiten.koelnmesse.net/100/2011/us/products/view/product_id:3166/cat:3352

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Claudia, pt 6-12 nu mai au pentru fetite
Cred k o sa iau din colectia noua :). Pana atunci o sa vad si dak ii accepta sau nu

Madline, probabil ca ai dreptate, dar mie mi-au placut foarte mult... partea faina e k poate merge pe gresie fara prob. E mai ok decat botoseii grosi (nu simte cu talpa si nu e bine) sau botoseii subtiri (cu care presupun ca ii este frig).

Sa vezi cand o sa isi scoata tot de pe ei si o sa mearga si in talpitele goale:))

Simonik cred ca e cu bebe..dar cum nu putem sa luam leg cu ea..

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

La multe lunite bebe Claudia! de mami Oiyoy, sa cresti mare si frumoasa si sa o bucuri pe mami.
bebele si pe mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:

prea tare http://neuheiten.koelnmesse.net/100/2011/us/products/view/product_id:3166/cat:3352

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

astia sunt dispusi sa inventeze orice numai sa profite de stresul mamelor!!! Ce tampenie!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:

astia sunt dispusi sa inventeze orice numai sa profite de stresul mamelor!!! Ce tampenie!

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

yep

Mergi la inceput

La multe lunite Claudia de Oiyoy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

saru'mana Katy!
Invitam pe toata lumea la o felie de tiramisu.Si pentru ca mi s-a taiat ciocolata cand am vrut sa o inmoi, ca sa scriu pe tort '9luni', am scris cu pastilute de indulcitor asa doar...pentru poza...pe urma le dam deoparte. Bebe Claudia e mofturoasa pentru ca dupa dintisor nr4 se pare ca se umfla gingia in dreptul unui canin.Ca urmare papa putin si maraie mult.Nici nu a stat la sedinta foto pe care mama a pregatit-o cu migala si pe care o asteptam de mult.Aseara i-am dat sa roada un biscuite.Nu va zic cum ma simteam.Aveam inima cat un purice si stateam cu ochii pe ea ca pe butelie.A rupt niste bucatele mai mari din el pe care le-a dat afara singurica.
Noi ne pregatim de plecare...in tarile calde...pentru o perioada mai lunga de timp (speram noi) asa ca avem nevoie de toate sfaturile pe care le cunoasteti legate de cresterea bebeilor in afara.Speram sa ne adaptam cat mai curand.si cum nu cred ca vom avea internet pentru ceva timp o sa ne lipsiti tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oiyoy

saru'mana Katy!
Invitam pe toata lumea la o felie de tiramisu.Si pentru ca mi s-a taiat ciocolata cand am vrut sa o inmoi, ca sa scriu pe tort '9luni', am scris cu pastilute de indulcitor asa doar...pentru poza...pe urma le dam deoparte. Bebe Claudia e mofturoasa pentru ca dupa dintisor nr4 se pare ca se umfla gingia in dreptul unui canin.Ca urmare papa putin si maraie mult.Nici nu a stat la sedinta foto pe care mama a pregatit-o cu migala si pe care o asteptam de mult.Aseara i-am dat sa roada un biscuite.Nu va zic cum ma simteam.Aveam inima cat un purice si stateam cu ochii pe ea ca pe butelie.A rupt niste bucatele mai mari din el pe care le-a dat afara singurica.
Noi ne pregatim de plecare...in tarile calde...pentru o perioada mai lunga de timp (speram noi) asa ca avem nevoie de toate sfaturile pe care le cunoasteti legate de cresterea bebeilor in afara.Speram sa ne adaptam cat mai curand.si cum nu cred ca vom avea internet pentru ceva timp o sa ne lipsiti tare!

www.facebook.com/media/set/?set=a.216246255109770.54840.100001731918897&type=1&l=2e8787e5b1" target="_blank">Poze Claudia

La multe lunite Claudiei cea poznasa, si felia de tort o luam si cu crema taiata.O sa ne lipsesti Oiyoy..asta da decizie!

Mergi la inceput