Nasterea la Arcadia -is- Bv Nico!Hai Simonik! (32)
Raspunsuri - Pagina 25
oiyoy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KATY_28 Oiyoy chiar ca asta da decizie. O sa ne lipsesti si bebe Claudia la fel. Mami fericita de bebe Andrei Edward 23.11.2011 |
Cu incredere si cu optimism mergem inainte! Cel mai multa ma preocupa adaptarea Claudiei la mediul de acolo.Daca va fi nevoie sa o inscriem la camin, trebuie sa incerc sa o pregatesc, sa nu simta prea brusc trecerea de la compania doar a noastra, la a mai multor persoane si straine pe deasupra.Ma chinuie tare gandul asta.
claumarcoci spune:
La multe lunite bebe Claudia!!!!!!!!!!!
Oiyoy o sa va adaptati, o super decizie, felicitari si spor la impachetat, de la noi un geamantan de optimism
Lena ce chestie , off si cand te gandesti ca exista si
cumparatori, daca nu era cerere nu era oferta
Mada legat de papucei, ai dreptate, dar ma gandeam ca al meu nu va merge prim mai-iunie, si cand iesim la prlimbare cu carutul ar sta bine in piciorus, eu mai mult de asta as cumpara, ca o pereche aiurea tot is 30- 40 lei, asa macar iau ceva de calitate, zic eu .
Stefana spune:
Buna,
Aveti ceva spor la scris...
Lena, multumesc de idei. La prima olita ma uitasem si eu initial, doar ca n-am mai gasit-o decat la 65 de lei pe net si cum vreau doua, mi se pare cam mult. am mai gasit www.sosobebe.ro/cumpara/olita-bebelusi-cu-capac-2636756?utm_source=portal&utm_medium=web&utm_campaign=shopmania" target="_blank">asa ceva, pare ok. Si eu am zis ca-l pun dupa 1,5 ani, insa as vrea sa o iau, pt ca vad ca el are program, fix dupa ce se trezeste face cacuta, si as putea sa incerc sa-l obisnuiesc cu ea, doar daca va vrea, incet, incet, macar o data pe zi, cand il prind ca vrea sa faca.
Claudia, multumesc pt reteta, am si incercat-o, dar cu o cantitate mult redusa, si nu mi-a iesit. Plus ca am pus branza facuta de mine, cu lamaie, si doar galbenus de ou, ca albus nu pot. O sa incerc peste vreo luna, cu intreaga cantitate si cu oul intreg, poate-mi iese.
Oiyoy, cred ca n-am fost pe faza. Unde plecati?
Despre papucei, si mie mi-ar fi placut. Mada, ei sunt buni si cand incep sa mearga, ai vazut ca sunt marimi si pt copii de gradinita. Eu i-am pus papucei din toamna, and a si facut 6 luni si a inceput sa vrea in picioare. Am avut din aia din piele cu blanita de la targul de Sf. Parascheva, care au fost minunati si in casa, si afara, pe sub combinezon, ca tineau cald fara sa transpire. Si apoi am luat si o pereche de tenisi de la Primii Pasi cu talpa din panza, foarte buni pt mers. Stiti ca cel mai bine copilul invata sa mearga, si corect, cu piciorul gol. Si, cum, nu se poate chiar gol iarna, merge cu o soseta groasa sau un papucel fara talpa. Asa ca eu votez cu papuceii Tiki.
Am iesit astazi afara 30-45 de minute si a fost f bine. Doar ca am iesit cu carutul si am impins la el din greu. Incercasem si varianta cu slingul, dar, la cat eram de imbracati amandoi, nu a fost foarte comod. Plus ca ma temeam sa nu alunec. Cred ca sunt singura zaluda cu carutul pe vremea asta.
Fug la nani, ca era sa adorm mai devreme langa bebe. Noapte buna!
LenaC spune:
Oiyoy, nu stiu nimic de adaptat. Presupun ca multa dragoste pentru Claudia.
e bestiala poza de la avatar. O faci gimnasta !!!
Stefana, arata bine olita si nici nu costa mult.
Ionela, daca ma duc sa imi fac analizele si am hemoglobina ok... exista riscul ca bebe alaptat exclusiv sa aiba lipsa?
iulia_iulia spune:
La multe lunite pt bebe CLAUDIA !
OIYOY succes in noua etapa a vietii voastre !
Stefana nu esti singura "zaluda" care iese cu carutu si eu am iesit acum 2 zile
Lena ,stai linistita ,sunt sigura ca MAIA nu are nici o lipsa !
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Oiyoy, nu stiu nimic de adaptat. Presupun ca multa dragoste pentru Claudia. e bestiala poza de la avatar. O faci gimnasta !!! Stefana, arata bine olita si nici nu costa mult. Ionela, daca ma duc sa imi fac analizele si am hemoglobina ok... exista riscul ca bebe alaptat exclusiv sa aiba lipsa? Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Lena, da, fata poate avea deficienta de fier si daca tu ai hemoglobina ok. Asta nu inseamna ca laptele tau nu are suficient Fe. Ea poate avea deficienta de fier pentru ca organismul ei asimileaza prost.
Ba mai mult, daca organismul ei asimileaza normal, chiar daca tu ai deficienta de fier, este foarte posibil ca ea sa nu aiba.
Ti-am raspuns teoretic
practic: un copil sanatos nu are cum sa aiba deficit de fier daca e alaptat exclusiv
Hemogl;obina mica, daca retin corect, nu inseamna neaparat anemie feriprtiva... aici insa nu bag mana in foc, eu parca asa retin totusi