Nasterea la Arcadia -is- Bv Nico!Hai Simonik! (32)
Raspunsuri - Pagina 26
DadaIna spune:
Pupicei fetelor.Noi prin casa purtam asa ceva:
http://fiore.ro/cipici-talpa-piele/570-cipici-piele-bleau-cap.html
si sunt mai mult decat ok.
Ovy la cat mai multe lunite si sa dea domnul sa va reuseasca tot ceea ce v-ati propus!Oricum cu siguranta este internet si acolo unde veti merge si ne vei mai scrie:)
Si noi am facut de Valentine's 9 lunite!
LenaC spune:
Super cute. SE gasesc si in magazine sau tu ii iei online?
Desi au cam mult elastan... :(
DadaIna spune:
An luat de la Moldova Mall de la un magazin de copii.Nu mai stiu cum se cheama magazinul ca nu am dat importanta.E langa un magazin cu lenjerie intima.Sunt si cu bumbacel mai mult si cu talpita din piele.Paginuta aia am dat-o ca exemplu.Eu oricum ii dau ciupicii peste alta sosetuta subtire ca si un papucel.Conteaza mai putin elastanul din ei.Parca e prea golasa cu talpa goala pe pielea aia:)
LenaC spune:
"To continually ask a child not to touch things in his world is like telling a starving man not to feast on the food laid before him."
"Don't allow things in your home to hold more value than your own child's growth."
mai multe detalii http://naturalchild.org/guest/missy_willis.html
Nico_A spune:
Buna dimineata,
Mamici, voi ati infasat copiii ? Eu nu imi infas bebele, dar ma bate soacra-mea la cap ca asa e bine, ca inainte toti copii erau infasati ca sa nu aiba picioarele strambe ...
Simonik ,tu ce mai faci ??
Mami fericita cu Ioan Gabriel
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nico_A Buna dimineata, Mamici, voi ati infasat copiii ? Eu nu imi infas bebele, dar ma bate soacra-mea la cap ca asa e bine, ca inainte toti copii erau infasati ca sa nu aiba picioarele strambe ... Simonik ,tu ce mai faci ?? Mami fericita cu Ioan Gabriel |
Nico, nu infasa puiutul, pt ca acum incidenta de displazie de sold a nou noascutului e f mare! Eu mi-am infasat gaza de cateva ori, dar nu f stans , cand era f nelinistita si nu am mai stiut cum sa o adorm..dar altfel nu! citeste pe net despre displazia de sold!
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nico_A Buna dimineata, Mamici, voi ati infasat copiii ? Eu nu imi infas bebele, dar ma bate soacra-mea la cap ca asa e bine, ca inainte toti copii erau infasati ca sa nu aiba picioarele strambe ... Simonik ,tu ce mai faci ?? Mami fericita cu Ioan Gabriel |
Neata!
Alt mit , alta prostie, zi ca ea si fa ca tine.
Eu nu l-am infasat
Ce faci mami, ce face bb Mihail, e papacios??
DadaIna spune:
Neata!Nico las-o pe soacra ta sa-ti dea sfaturi insa tu sa faci cum iti dicteaza inima si instinctul matern.Infasatul e o prostie.O sa iti povesteasca medicul mai multe cand veti merge sa faceti ecografia de sold.Nu ar fi rau sa o iei si pe soacra cu tine.
Eu nu am infasat fata.
Mada multumim pentru informatiile despre puseu!
claumarcoci spune:
Nico scuze de gafa bb Ioan Gabriel, am uitat de povestea cu Mihail, ma ierti da, daca nu vin cu mielul ..
claumarcoci spune:
Stefana imi pare rau ca nu a iesit din prima, sa fi fost de vina branzica? zic asta , uite aici http://alinutzika.blogspot.com/2011/12/cascaval-de-casa-rapid.html
din lapte cu zeama de lamaie iese motzarela :)
Si eu pun doar galbenusul. Eu maine o sa incerc sa vad ce-mi iese, te tin la curent.
Vreau sa fac si motzarela ca-mi trimita mama pachet cu lapte si branzica facute de ea .