Nasterea la Arcadia -is- Bv Nico!Hai Simonik! (32)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Ne-am intors de la plimbare... noroc ca au dezapezit aseara cu un utilaj curtea blocului, am dat cateva ture de bloc, ca in 2 ani nu am facut niciodata inconjurul blocului azi am prestat vreo 6 ture,a inceput vantul si am intrat in casa.
Sa vedem ce activitati ne mai gasim
Oare ce mai fac fetele? dar Simo? cred ca daca nu a mai intrat e cu puiul in brate .Nico asteptam vesti, cum ca nu-i mai dai supliment daca se poate si daca ai nevoie de sfaturi..suntem aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Buna fetele!

Am vrut si eu papucei, dar daca am ratat reducerea... Oricum avem timp pana o sa ii poata purta si poate vor mai fi reduceri.

Astazi am iesit afara. Tot in curtea blocului si noi, unde au dezapezit parcarile si au curatat pe jos pana la pavele de am putut merge f bine cu carutul. Am stat jum de ora, din care Maria a dormit tot timpul... Abia asteptam sa o scot putin la aer ca nu a iesit saraca de o luna aproape.

Eu sunt moarta de oboseala pentru ca nu doarme noaptea, se foieste si se rasuceste pe toate partile. Stau cu grija sa nu se rostogoleasca din pat. Azidimineata pe la 3 am prins-o fix pe marginea patului, mi-a stat inima. Plus ca isi trage perna peste cap (E vorba de perna mare) E f usoara dar voluminoasa si ma tem sa nu se sufoce prin somn. Ma gandesc daca nu ar fi mai bine sa doarma in patucul ei ca e mai in siguranta decat in patul mare. O sa fac o proba diseara, desi nu cred ca o sa am sorti de izbanda pentru ca seara refuza sa adoarma cu altcineva si imi inchipui ca nu o sa vrea sa adoarma fara mine langa ea. Daca ma vede ca ies din camera plange dupa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Si noi ne-am intors de la plimbare si am mai achizitionat cateva figurine pt perete si stelute fosforescente.De acu ne uitam la emisiune la prima si redecoram camera...avem la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Oana.Irina de ce nu incerci la marginea patului sa pui o patura facuta sul sau o plapuma la fel facuta sul, stiu pe cineva care a facut asa si are efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Oana, sau poti lua o protectie pentru pat de genu http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-7838/protectie-pliabila-pentru-pat-blue/.

Nu cred k o sa mai fac in primavara reduceri, k astea sunt reduceri pt stocurile vechi pentru ca vin alte modele de primavara :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Si eu ma uit pe prima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Oana, sau poti lua o protectie pentru pat de genu http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-7838/protectie-pliabila-pentru-pat-blue/.

Nu cred k o sa mai fac in primavara reduceri, k astea sunt reduceri pt stocurile vechi pentru ca vin alte modele de primavara :)

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Si ce facem, ne mobilizam si luam asa din colectias veche? Banuiesc ca cei din colectia noua vor avea preturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Fetelor nu inteleg dece va plac asa mult papuceii aia, pt ca sunt doar de interior. Noi prin casa purtam sosete groase, am incercat sa ii mai dau papucei, am chiar o pereche in genul ala de la difrax, dar si-i scoate din picioare..Iar la primavara/vara bebeii nostr(maj) vor merge..asa ca eu una nu le vad rostul..nu ma bateti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Am vazut si eu emisiunea.
Merci fetelor pentru sugestii. Eu am pernele dreptunghiulare si ii barez oricum laturile patului cu pernele, dar acum isi trage perna peste cap si o da la o parte.
Cred ca o sa cumpar o protectie de aia. Pare eficienta. Deci, nicio speranta sa doarma in patul ei si i-am pus acum si baldachin... E foarte frumi. Si in timpul zilei tot in patul mare doarme. Ii fac un culcus cu perna de alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Am vazut si eu emisiunea.
Merci fetelor pentru sugestii. Eu am pernele dreptunghiulare si ii barez oricum laturile patului cu pernele, dar acum isi trage perna peste cap si o da la o parte.
Cred ca o sa cumpar o protectie de aia. Pare eficienta. Deci, nicio speranta sa doarma in patul ei si i-am pus acum si baldachin... E foarte frumi. Si in timpul zilei tot in patul mare doarme. Ii fac un culcus cu perna de alaptat.

Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011

Oana dar de ce nu faci nsite mutari in camera astfel incat patul mare sa fie lipit fie de perete fie de patut.La noi in camera patul mare e lipit de patut.

Mergi la inceput