Nasterea la Arcadia -is- Bv Nico!Hai Simonik! (32)
Raspunsuri - Pagina 15
Nico_A spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simonik21 Neatza si un Happy Valentine's Day super! Azi dimi mi a curs dopul gelatinos (sunt sigura k era el k era roziu cu un pik de sange) si de aseara am contractii nedureroase la burta dar un pik puternice la spate....ce fac? sa o sun pe doctorita sau sa mai astept? cu 39+ Stefan Darius |
Simonik e super vestea... sper din suflet sa nasti cat de curand
Mami fericita cu Ioan
DadaIna spune:
Iulia pai eu de cand tot am postat linkuri aici :))stiam ca au pe stoc pentru ca e stocul real pe site.Nici nu trebuia sa mai suni.
Hai Simonik !!!!!!!
Nico_A spune:
Mamici am uitat sa va spun..pe bebele meu nu-l mai cheama Mihail...il cheama Ioan Gabriel...ca pe nashica lui. Nasii nostri au mai cununat pe cineva care a nascut tot in 8 februarie, ca si mine, numai ca ea a nascut dimineata si eu seara...si ea a ales sa-l cheme pe bebele ei Mihai, ca pe nashu, iar eu am zis sa-i pun Gabriel, ca pe nasha...
Mami fericita cu Ioan
Nico_A spune:
mamici voi ati dat gluconat de calciu la bebe ? nu prea e bun la gust
supliment ati dat ? bebele meu nu se prea satura la san, desi am lapte (cred ca inca e colostru pentru ca e galben si destul de gras), si ii mai dau si supliment ca altfel sta tot cu titi in gurita...deja ma ustura...
Mami fericita cu Ioan
claumarcoci spune:
citat din mesajul lui Nico_A Mamici am uitat sa va spun..pe bebele meu nu-l mai cheama Mihail...il cheama Ioan Gabriel...ca pe nashica lui. Nasii nostri au mai cununat pe cineva care a nascut tot in 8 februarie, ca si mine, numai ca ea a nascut dimineata si eu seara...si ea a ales sa-l cheme pe bebele ei Mihai, ca pe nashu, iar eu am zis sa-i pun Gabriel, ca pe nasha... Mami fericita cu Ioan |
Foarte frumos, inseamna ca aveti o legatura frumoasa cu nasii
Pupam pe bebe Ioan Gabriel , dar si pe mami
claumarcoci spune:
Nico am dat Ca la bb, mai ales in prima luna am continuat , stiu ca e rau,eu la inceput l-am dat cu lingurita de silicon, cand a crescut cantitatea l-am dat cu seringa de la nurofen(am luat nurofen special ptr seringa).
Cat despre supliment nu am dat, oricum cue e el micut are cat 6 zile , sta mai mult cu titi in gurita, cel putin asa a fost la noi...incearca sa stai cu sani la aer si da-i cu garmastan sau cu ce ai ales tu..lanolina, eu una am ales garmastan.
Sa intre fetele specializate sa-ti dea mai multe info..Ionela mami la proaspata mamica.
Nico_A spune:
multumesc Clau...Ca gluconic i l-ai dat asa cum este el din fiola, nu ? noua ne-a spus sa-i dam 3,5 ml/ zi , i-am dat cu seringa dar il da afara
cat despre alaptat, avea program sau ii dadeai titi la cerere ?
Mami fericita cu Ioan Gabriel
claumarcoci spune:
citat din mesajul lui Nico_A multumesc Clau...Ca gluconic i l-ai dat asa cum este el din fiola, nu ? noua ne-a spus sa-i dam 3,5 ml/ zi , i-am dat cu seringa dar il da afara cat despre alaptat, avea program sau ii dadeai titi la cerere ? Mami fericita cu Ioan Gabriel |
La cerere, alaptatul exclusiv inseamna la cerere , cand cere bb dai sa pape, in felul asta stimulezi si lactatia.
Cand ii pui Ca in gurita pune-l intr-un colt sau sub limba, asa ai sansa sa inghita ceva. Noi uneori din 10 ml nici 5 nu inghite
gravidacori spune:
NICO, SUPLIMENT?? d c?? colostrul( ala galben) ESTE EXTRAORDINAR DE SANATOS si IMPORTANT PT BEBE! nu-l strik cu suplimente pt ca nu va tine mult, si am citit undeva ca are puterea asemenea unui vaccin! toti bbeiii vor cu titi in gura la inceput. nu-l priva de asa ceva!
succes si incredere!