Nasterea la Arcadia -is- Bv Nico!Hai Simonik! (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonik21

Neatza si un Happy Valentine's Day super!

Azi dimi mi a curs dopul gelatinos (sunt sigura k era el k era roziu cu un pik de sange) si de aseara am contractii nedureroase la burta dar un pik puternice la spate....ce fac? sa o sun pe doctorita sau sa mai astept?

cu 39+ Stefan Darius

Simonik e super vestea... sper din suflet sa nasti cat de curand

Mami fericita cu Ioan

Mergi la inceput

Hai Simonik !

Mami fericita cu Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Iulia pai eu de cand tot am postat linkuri aici :))stiam ca au pe stoc pentru ca e stocul real pe site.Nici nu trebuia sa mai suni.
Hai Simonik !!!!!!!

Mergi la inceput

Mamici am uitat sa va spun..pe bebele meu nu-l mai cheama Mihail...il cheama Ioan Gabriel...ca pe nashica lui. Nasii nostri au mai cununat pe cineva care a nascut tot in 8 februarie, ca si mine, numai ca ea a nascut dimineata si eu seara...si ea a ales sa-l cheme pe bebele ei Mihai, ca pe nashu, iar eu am zis sa-i pun Gabriel, ca pe nasha...

Mami fericita cu Ioan

Mergi la inceput

mamici voi ati dat gluconat de calciu la bebe ? nu prea e bun la gust
supliment ati dat ? bebele meu nu se prea satura la san, desi am lapte (cred ca inca e colostru pentru ca e galben si destul de gras), si ii mai dau si supliment ca altfel sta tot cu titi in gurita...deja ma ustura...

Mami fericita cu Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nico_A

Mamici am uitat sa va spun..pe bebele meu nu-l mai cheama Mihail...il cheama Ioan Gabriel...ca pe nashica lui. Nasii nostri au mai cununat pe cineva care a nascut tot in 8 februarie, ca si mine, numai ca ea a nascut dimineata si eu seara...si ea a ales sa-l cheme pe bebele ei Mihai, ca pe nashu, iar eu am zis sa-i pun Gabriel, ca pe nasha...

Mami fericita cu Ioan

Foarte frumos, inseamna ca aveti o legatura frumoasa cu nasii
Pupam pe bebe Ioan Gabriel , dar si pe mami

Mergi la inceput

Nico am dat Ca la bb, mai ales in prima luna am continuat , stiu ca e rau,eu la inceput l-am dat cu lingurita de silicon, cand a crescut cantitatea l-am dat cu seringa de la nurofen(am luat nurofen special ptr seringa).
Cat despre supliment nu am dat, oricum cue e el micut are cat 6 zile , sta mai mult cu titi in gurita, cel putin asa a fost la noi...incearca sa stai cu sani la aer si da-i cu garmastan sau cu ce ai ales tu..lanolina, eu una am ales garmastan.
Sa intre fetele specializate sa-ti dea mai multe info..Ionela mami la proaspata mamica.

Mergi la inceput

multumesc Clau...Ca gluconic i l-ai dat asa cum este el din fiola, nu ? noua ne-a spus sa-i dam 3,5 ml/ zi , i-am dat cu seringa dar il da afara
cat despre alaptat, avea program sau ii dadeai titi la cerere ?

Mami fericita cu Ioan Gabriel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nico_A

multumesc Clau...Ca gluconic i l-ai dat asa cum este el din fiola, nu ? noua ne-a spus sa-i dam 3,5 ml/ zi , i-am dat cu seringa dar il da afara
cat despre alaptat, avea program sau ii dadeai titi la cerere ?

Mami fericita cu Ioan Gabriel

La cerere, alaptatul exclusiv inseamna la cerere , cand cere bb dai sa pape, in felul asta stimulezi si lactatia.
Cand ii pui Ca in gurita pune-l intr-un colt sau sub limba, asa ai sansa sa inghita ceva. Noi uneori din 10 ml nici 5 nu inghite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

NICO, SUPLIMENT?? d c?? colostrul( ala galben) ESTE EXTRAORDINAR DE SANATOS si IMPORTANT PT BEBE! nu-l strik cu suplimente pt ca nu va tine mult, si am citit undeva ca are puterea asemenea unui vaccin! toti bbeiii vor cu titi in gura la inceput. nu-l priva de asa ceva!
succes si incredere!

Mergi la inceput