Nasterea la Arcadia -is- Bv Nico!Hai Simonik! (32)
Raspunsuri - Pagina 14
LenaC spune:
Neata !!!
Da, deja ma gandesc la bebe 2. In odisee multe mamici cu mai mult de un bebe povestesc de bebe mai mare si e asa frumoooooos :)
Simonik21 spune:
Neatza si un Happy Valentine's Day super!
Azi dimi mi a curs dopul gelatinos (sunt sigura k era el k era roziu cu un pik de sange) si de aseara am contractii nedureroase la burta dar un pik puternice la spate....ce fac? sa o sun pe doctorita sau sa mai astept?
cu 39+ Stefan Darius
LenaC spune:
Simonik super !!!
Poate vine de SF Valentin!!!
Am recitit, eu zik sa nu o suni pana nu ai contractii dureroase si regulate, dar ai putea sa o anunti ca ai pierdut dopul ca sa stie ca ar putea sa vina un bebe in curand :)
Depinde ce ti-a spus si doctorita. Mi-e mi-a spus in cand si cum sa sun.
Oricum, ca idee sa stai acasa cat poti de mult. Acasa e mai fain decat in spital ;)
Simonik21 spune:
Asa zic si eu Lena, sa mai astept. Sa vad dupa masa cum sta treaba. Cand mi se intareste burtik atunci ma ia si o durere puternica de spate si sunt si dese....cam din 5 in 5 min si tine vreo 4-5 secunde. Sper sa nu ma alarmez degeaba.
cu 39+ Stefan Darius
DadaIna spune:
Iulia eu ti-am dat situl de unde le poti lua pe ambele.Nu inteleg ce altceva cauti.Sunt ambele creme acolo pe stoc.Trebuia sa cauti doar ce te intereseaza ca eu nu aveam de unde sti exact ce vrei sa iei pana la urma.
http://www.farmaciastejara.ro/mustela-stelatopia-crema-curatatoare-p-851.html
iulia_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DadaIna Iulia eu ti-am dat situl de unde le poti lua pe ambele.Nu inteleg ce altceva cauti.Sunt ambele creme acolo pe stoc.Trebuia sa cauti doar ce te intereseaza ca eu nu aveam de unde sti exact ce vrei sa iei pana la urma. http://www.farmaciastejara.ro/mustela-stelatopia-crema-curatatoare-p-851.html |
DADA unde ai gasit? ca eu m-am uitat aseara dar nu am vazut .Cred ca sunt prea stresata.Am sa sun imediat.
OANA ce ai mai facut ,ai dat comanda?
iulia_iulia spune:
DADA esti o scumpa !!!Au pe stoc !!! OANA MAI VREI ?POT SA SUN AZI PANA LA ORA 17 SA DAU COMANDA ! PARCA MAI VROIA SI GABRIELA ...LAS-MI UN NR DE TELEFON PE PM SA TE SUN