Nasterea la Arcadia -is- Bv Nico!Hai Simonik! (32)
Raspunsuri - Pagina 16
gravidacori spune:
pt calciu, la noi a fost de mare ajutor o tetina.o pui in gurita la bb si pui in ea calciu,el suge din tetina instinctiv.
oana.irina spune:
Buna fetelor!
Simonik, iti tinem pumnii stansi, stransi!
Iulia sa stii ca ti-am trimis mesaj privat imediat ce am intrat pe forum. Astept telefonul tau.
Gabriela, iti trimit acum si tie nr de tel, sau daca vrei da-mi tu nr sa te sun eu.
Nico, nu exista sa nu ai suficient lapte. Pune baiatul la san cat de mult vrea. E posibil sa faci ragade, Claudia ti-a spus foarte bine ce ai de facut. Eu am folosit Garmastan, si nu am avut nici cea mai mica ragada si alaptez non-stop aproape 7 luni.
Iar colostru, asa cum spune si Corina, e minune adevarata! Nu rata nicio picatura. Hai succes! Stai sa vezi cand vine furia laptelui, ce o sa plangi ca ai lapte cat pentru o cresa de copii.
Eu am iesit un pic in oras ca am avut treaba si am mers pe jos, pentru ca pe strada noastra nu mai pot urca masinile si era sa ma inzapezesc la propriu E de groaza afara! Incep sa ma satur de atata zapada. Azi mi-am propus sa scot un pic fata afara, dar nu mai pot de oboseala, zici ca am mers 10 km, sunt franta de oboseala.
claumarcoci spune:
Nico uite putina documentatie, daca ai timp:
http://www.breastfeedinginc.ca/content.php?pagename=videos-romanian
http://www.alaptare.home.ro/
http://laptematern.ro/cms/front_content.php?idcat=11&idart=76&lang=1
claumarcoci spune:
Ce aiurea cu vremea asta sper sa pot ajunge diseara la Arcadia, oare o fi dezapezita strada aia??
Sa va povestesc ceva sa va amuzati: rog aseara una bucata sot din dotare ca atunci cand iese de la birou sa treaca pe la Mall si sa-mi cumpere un body , si specific sa fie cu capse, nu sa se traga prin cap si ghiciti cu ce vine acasa... cu o salopeta de facut nani .Il intreb de ce a luat-o daca nu era ce am cerut si a zis ca i-a spus vanzatoarea ca numai asa are,imi venea sa rad si in acelasi timp s-o leg de gat pe vanzatoare cu salopeta
In concluzie nu o sa-l mai rog niciodata sa-i cumpere hainute lui feciora-su
KATY_28 spune:
Nico, cand am venit acasa cu bebele meu de la maternitate manca aproape incontinuu. dormea in reprize scurte si in rest manca.Aveam nopti cand manca intruna.Toata lumea zicea ca nu se satura ca nu e bun laptele, nu e suficient de gras, dar eu m-am incapatinat ca e bun si bine am facut.era obositor sa ma trezesc din ora in ora sa-i dau sa pape sau sa stau treaza toata noaptea dar mi-am facut programul dupa el.Cate o data manca iar la jumatate de ora iar voia.Si acuma are zile cand face asa si are aproape 3 luni.Sau mananca cate o gura si dupa aia scuipa titi.In primele 2 sapt mi-a luat 630 g, iar pe luna mi-a luat pana acum 1200 in medie.Deci laptele e bun si greseam daca-i dadeam completare.Si pe mine ma dureau sanii de la supt dar stateam cu ei mult cu tricoul ridicat.Si garmastanul ajuta mult.Poate simte nevoia sa stea langa tine la caldut si de asta tot vrea titi.
Mie doctorita mi-a recomandat Garmastan sa ma dau cu o luna inainte de a naste ca sa nu fac ragade si nu am avut probleme, dar poti sa te dai si dupa.
Succes cu alaptarea si crestere usoara lui bebe Ioan Gabriel
Mami fericita de bebe Andrei Edward
KATY_28 spune:
Simonik tinem pumnii stransi sa nasti cand vrei tu si asa cum vrei.
Claudia m-ai facut sa rad cu ce ai scris cu salopeta.Poate data viitoare o sa fie mai bine la cumparaturi
Andrei al meu simte ca azi e Valentine's Day de cum s-a trezit vrea numai in brate.
o zi buna la toata lumea!
Mami fericita de bebe Andrei Edward
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nico_A mamici voi ati dat gluconat de calciu la bebe ? nu prea e bun la gust supliment ati dat ? bebele meu nu se prea satura la san, desi am lapte (cred ca inca e colostru pentru ca e galben si destul de gras), si ii mai dau si supliment ca altfel sta tot cu titi in gurita...deja ma ustura... Mami fericita cu Ioan |
Nico, eu primele 3 saptamani am stat numai cu sanii afara, aveam si eu ragade care au trecut in timp, astfel cam dupa 1,5 luni deja era o placere alaptatul. Nu mai exista nici urma de durere. Oricum, ragadele trec punand copilul la san
Maia a stat la inceput non stop la san. TErmina de papat o ragaiam si iar o vedeam ca umbla cu gurita... deci era doar somn, mancat si atat.
a luat foarte bine, cate 1200 pe luna in primele 3 luni. acum nu mai stiu, dar tot pe acolo
La mine garmastan a ajutat, dar cu lanolina mi-a trecut, nu stiu dak a fost coincidenta, dar cand am luat lanolina in cateva zile mi-a trecut.
Am si lanolina si garmastan dak vrei. Eu lanolina am gasit destul de greu.
Off Topic: am un pachet Pampers premium care marimea 3, 24 bucati parca. Il dau cine il doreste :)
iulia_iulia spune:
Am dat comanda pt produsele MUSTELA mi-au zis ca o sa ajunga in 2-3 zile lucratoare.
Eu m-am luat cu cremele mele si am uitat sa fac galerie: HAI SIMONIK!.Sa ai o nastere asa cum iti doresti !
Zi8ua de azi nu are asa o semnificatie fericita pt mine ,fix acum 2 ani am avut un accident de masina ,masina facuta praf ,noi am scapat fara nici o zgariietura.Cineva acolo sus ne iubeste !
SI EU AM CEVA OFF-TOPIC :
Vreau sa dau niste creme GRATIS cuiva care are nevoie :
-o cema SUDOCREM pt eritem fesier
-o crema de la BIODERMA ABC DERM CHANGE PREVENTIF pt prevenirea iritatiilor de scutec,expira in 2014
Ar fi pacat sa expire la noi in dulap
Ambele creme sunt incepute
NICO vai cum imi aduc aminte ,si ANDREI al meu vroia numai la titi ,cauta cu gurita mereu ,asa fac ei cand sunt mici ,inarmeazate cu rabdare ,si totusi incearca sa te odihnesti si tu printre picaturi.Si mie mi-a fost de folos LANOLINA ,gasesti in farmaciile SENSI-BLU de la MULTI-MAM ,costa in jur de 40 ron sau mai putin.
La bebel;usul meu nu i-au priit
Simonik21 spune:
Multumesc frumos, pt sustinere. Sper sa nu fie degeaba contractiile astea si durerile insuportabile de spate. De multa vreme bebele nu a mai fost atat de agitat k astazi.
Nico cum te descurci cu bebita? Cand ti l a adus prima data in spital ti a aratat cum se alapteaza?
nerabdatoare cu 39+ Stefan Darius
iulia_iulia spune:
Vai ce mesaj am scris ,sper sa mafi facut inteleasa ,cremele care am zis ca le dau gratis nu i-au priit copilului meu ,LANOLINA mi-a fost de foarte mare ajutor !
DADA multumesc inca o data !
Am fost si eu azi afara de 2 ori ,o data la KAUFLAND si o data la piata ,vai ce greu se merge si mai imi batea si vantul in fata cu zapada ,uf ,cam prea multa zapada totusi ...eu nu imi aduc aminte sa mai fi vazut in viata mea atat zapada