Nasterea la Arcadia -is- Bv Nico!Hai Simonik! (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Buna la fete ! Noi am fost dimineata la analize ,i-a gasit vena din prima ,rezultatul peste 2 saptamani .As vrea sa ies putin afara cu ANDREI pe la 15 ,cica vor fi cam -5 C .
Acum vad ca e mai linistit ANDREI ,sta singurel in patut sau in patul mare ,dar in ultimele 4 zile cum il puneam jos parca avea tepi ,numai in brate.
O ZI FAINA VA DORESC !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

sa inteleg ca i-ai luat sange? eu stiam ca le ia din degete cat sunt mici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Iulia unde ai dat analiza? si cat costa?
Eu as vrea doar analiza generala care ar trebui luata din degetel.
Pupic lui bb Andrei cumintel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

A venit jucaria in sfarsit dar eu sunt asa de incantata incat nu ma pot concentra sa o asamblez , sunt mii de cutiute si carte in franceza si spaniola.Dar m-am priceput de minune la dezinfectat, am reusit sa bag dezinfectant peste tot in toate jucariile.
Iulia pupam si noi pe bb Andrei .
Abia astept sa mergem maine la dr la revizia de 5 luni, ca in ultimile 2 sapt nu a luat nici un gram, sper sa fi luat in cm .
Poop , ma bag la asamblare ca ma simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

ALYNA, f tare poza !
Multumesc de raspunsuri fetelor, cu skimbatul, deci asa e treaba, mi-am luat de o grija si urmeaza sa dau de altele mai inkolo nu ALYNA?
Si eu vroiam sa va intreb demult de analize..se fac asa de control,sa vedem care e treaba cu CA, fe..etc?O amica i-a facut din urina un control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Alina, geniala poza!

Merci Ionela pentru raspunsul cu papica. Eu i-am dat cam multa carnita, adica vreo 5 zile la rand, de ieri suntem la post.

Claudia, de care jucarie spui? Cred ca mi-a scapat.

Iulia, da vreau si eu crema, o sa imi fac azi timp sa ma uit pe site, sa imi spui cand vrei sa faci comanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Cori, poate o se ai noroc....fetitele sunt mai cuminti :). Eu una deja m-am obisnuit, sunt imuna la toate obrazniciile.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Alina, geniala poza!

Merci Ionela pentru raspunsul cu papica. Eu i-am dat cam multa carnita, adica vreo 5 zile la rand, de ieri suntem la post.

Claudia, de care jucarie spui? Cred ca mi-a scapat.

Iulia, da vreau si eu crema, o sa imi fac azi timp sa ma uit pe site, sa imi spui cand vrei sa faci comanda.

Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011

Aceasta este : http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-3749/bright-starts---doodle-bugs-around-we-go/
mai am o piesa si-i gata

De ascultat: http://www.profm.ro/radio/profm_kids
Noi cu asta ne delectam de vreo 2 zile
Pai Alyna peste o luna cine taie motul , normal sa fie nastrusnic, nici nu vreau sa ma gandesc ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Nico, ce motanel scump ai!!!

Claudia, e super jucaria, defapt e un centru complex de activitati. Numai ca trebuie sa aveti rabdare pana mai tarziu, atunci cand se va ridica singurel in picioare.

Iulia, m-am uitat acum pe site si scrie ca e disponibil pe comanda. Ma gandeam daca nu vrei sa luam impreuna crema emolienta si sa o impartim. Eu am cantar cu precizie de 1 gr si pot sa imi opresc intr-un alt recipient. Cum spuneau si fetele, este putin probabil sa o folosim pe toata timp de 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Am luat niste analize mai deosebite ,pt alergie Ig E totale si Ig E specifice ,am facut panel 4 (pediatric) si daca tot i-a prins vena i-a luat si celelalte (hemoleucograma ,ca ,fe ,TGP,TGO ,uree,creatinina).Am dat o caruta de bani 370 ron .La MEDICALTEST am fost .
CLAUMARCOCI ce fain este centru de activitati
OANA ,pe care site ai gasit crema de la mustela ? ca eu am cautat azi la vreo 3 si mi-au zis ca nu o mai au pe stoc ,bine eu am intrebat unde am gasit mai ieftin. Cat costa acolo unde ai intrebat tu ? sigur ca as vrea sa luam impreuna ,sa vad macar daca ii prieste,tu numai crema emolienta o vrei ?

Mergi la inceput