Nasterea la Arcadia -is- Bv Nico!Hai Simonik! (32)
Raspunsuri - Pagina 11
iulia_iulia spune:
Buna la fete ! Noi am fost dimineata la analize ,i-a gasit vena din prima ,rezultatul peste 2 saptamani .As vrea sa ies putin afara cu ANDREI pe la 15 ,cica vor fi cam -5 C .
Acum vad ca e mai linistit ANDREI ,sta singurel in patut sau in patul mare ,dar in ultimele 4 zile cum il puneam jos parca avea tepi ,numai in brate.
O ZI FAINA VA DORESC !
LenaC spune:
Iulia unde ai dat analiza? si cat costa?
Eu as vrea doar analiza generala care ar trebui luata din degetel.
Pupic lui bb Andrei cumintel
claumarcoci spune:
A venit jucaria in sfarsit dar eu sunt asa de incantata incat nu ma pot concentra sa o asamblez , sunt mii de cutiute si carte in franceza si spaniola.Dar m-am priceput de minune la dezinfectat, am reusit sa bag dezinfectant peste tot in toate jucariile.
Iulia pupam si noi pe bb Andrei .
Abia astept sa mergem maine la dr la revizia de 5 luni, ca in ultimile 2 sapt nu a luat nici un gram, sper sa fi luat in cm .
Poop , ma bag la asamblare ca ma simt
gravidacori spune:
ALYNA, f tare poza !
Multumesc de raspunsuri fetelor, cu skimbatul, deci asa e treaba, mi-am luat de o grija si urmeaza sa dau de altele mai inkolo nu ALYNA?
Si eu vroiam sa va intreb demult de analize..se fac asa de control,sa vedem care e treaba cu CA, fe..etc?O amica i-a facut din urina un control.
oana.irina spune:
Alina, geniala poza!
Merci Ionela pentru raspunsul cu papica. Eu i-am dat cam multa carnita, adica vreo 5 zile la rand, de ieri suntem la post.
Claudia, de care jucarie spui? Cred ca mi-a scapat.
Iulia, da vreau si eu crema, o sa imi fac azi timp sa ma uit pe site, sa imi spui cand vrei sa faci comanda.
AlynaB spune:
Cori, poate o se ai noroc....fetitele sunt mai cuminti :). Eu una deja m-am obisnuit, sunt imuna la toate obrazniciile.....
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana.irina Alina, geniala poza! Merci Ionela pentru raspunsul cu papica. Eu i-am dat cam multa carnita, adica vreo 5 zile la rand, de ieri suntem la post. Claudia, de care jucarie spui? Cred ca mi-a scapat. Iulia, da vreau si eu crema, o sa imi fac azi timp sa ma uit pe site, sa imi spui cand vrei sa faci comanda. Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011 |
Aceasta este : http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-3749/bright-starts---doodle-bugs-around-we-go/
mai am o piesa si-i gata
De ascultat: http://www.profm.ro/radio/profm_kids
Noi cu asta ne delectam de vreo 2 zile
Pai Alyna peste o luna cine taie motul , normal sa fie nastrusnic, nici nu vreau sa ma gandesc ....
oana.irina spune:
Nico, ce motanel scump ai!!!
Claudia, e super jucaria, defapt e un centru complex de activitati. Numai ca trebuie sa aveti rabdare pana mai tarziu, atunci cand se va ridica singurel in picioare.
Iulia, m-am uitat acum pe site si scrie ca e disponibil pe comanda. Ma gandeam daca nu vrei sa luam impreuna crema emolienta si sa o impartim. Eu am cantar cu precizie de 1 gr si pot sa imi opresc intr-un alt recipient. Cum spuneau si fetele, este putin probabil sa o folosim pe toata timp de 6 luni.
iulia_iulia spune:
Am luat niste analize mai deosebite ,pt alergie Ig E totale si Ig E specifice ,am facut panel 4 (pediatric) si daca tot i-a prins vena i-a luat si celelalte (hemoleucograma ,ca ,fe ,TGP,TGO ,uree,creatinina).Am dat o caruta de bani 370 ron .La MEDICALTEST am fost .
CLAUMARCOCI ce fain este centru de activitati
OANA ,pe care site ai gasit crema de la mustela ? ca eu am cautat azi la vreo 3 si mi-au zis ca nu o mai au pe stoc ,bine eu am intrebat unde am gasit mai ieftin. Cat costa acolo unde ai intrebat tu ? sigur ca as vrea sa luam impreuna ,sa vad macar daca ii prieste,tu numai crema emolienta o vrei ?