Nasterea la Arcadia -is- Bv Nico!Hai Simonik! (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

madalina daca nu va deranjeaza va rog sa-mi trimite-ti pe pm paraola si userul, ma inebuneste si copilul si tasu care ii e frica ca ii scad boalfele lui fisu si vrea sa dea nu stiu ce prosti ca sa-i creasca pofta de mancare, si vreu sa-l pun sa citeasca poate se mai calmeaza,
azi a mancat doar daca i se canta, eu nu am voce canta tasu, maine nu stiu ce ma fac cu el
claudia nu e un aparat de masat e vb de un aparat de facut abdomene care e in oferta de luni de la lidl, ma bate gandul sa-l iau, eu as vrea sa merg la sala dar la cat de chitaitori sunt astia mici nu am nici o sansa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

hellen am vazut si eu in oferta lidl ap....noua , cred ca tuturor fetelor cu cezariana, ni s-a zis sa nu facem abdomene mai devreme de 6 luni de la operatie.eu cand am fost la control, la 4 luni de la nasterea claudiei prin cezariana am intrebat dr daca pot sa ma apuc de putin sport si a insistat sa nu fac abdomene mai devreme de 6 luni.a zis ca e suficient cat am grija de fata si ma foiesc dupa ea prin casa.daca vrei ia ap acum pt mai la vara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Salut

Hellen da exista, uite aici un doc cu pusee http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/SID-AF88D89B-98F5DAE8/lidl_ro/hs.xsl/index_9419.htm

Iulia, a fost bine :)
Multumim de intrebare.

Felicitari Alynab, pentru progrese !!!

LA multe lunite bb David !!!

Oana, eu am vazut produse mustela tare ieftine pe farmaciatei.ro (si mai ieftin decat aldedra, de unde luam la un moment dat). Inca un inconvenient: nu poti plati ramburs. Am facut aici comanda de 2 ori, partea nasoala e k tb sa platesti transport. Daca iei mai multe se merita.
Eu am luat pt cineva crema roc (in farmacii 107 ron, acolo 95) luasem mai mult si se merita, am mai luat apa termala, cu 30 ron, in farmacii 36 (cea mai ieftina) si apa de mare... in principiu tot ce am avut nevoie pt o perioada mai mare de timp. Ce am vrut sa spun, daca ai mai multe de luat se merita ;)

Katy, uite aici e mai ieftin si cu trasport https://comenzi.farmaciatei.ro/cosmetice_copii/mustela_bebe/mustela_stelatopia_crema_emolienta_piele_atopica-p10021517 :D
Vad k acum sunt multe cu stoc 0...
si eu luasem niste pantalonasi cu piciorus de la Fox, si mie mi-a placut bumbacelul ;)
O sa dau si eu iama :D

Iulia, unde ai vazut poze cu Ioan? :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

lena te rog daca poti sa pui link-ul cu pusee, ai pus cel cu aparatul de la lidl

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Hellen ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Neatza si multumim de urari
Hellen eu am aparat de ala si fac de la 3 luni jumate si tre sa recunosc ca se vede o mica imbunatatire , nu am scapat in totalitate de burta ca mai am si grasime ( eu cezariana am avut).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Melise, dar daca vorbesti cu d-ra doctor sa ii propui sa nasti cu un dr Arcadia, in caz ca nu vei naste cu dumneaei? Ii spui ca din pricina costurilor si cred ca intelege. Ma gandesc ca oricum nu il cunosti pe dr Lazar si ar fi acelasi lucru daca ai naste cu un doctor de la Arcadia. Mai ales ca ei fac si garzi acolo si sunt in spital in permanenta. Si sa stii ca atitudinea personalului este mai buna fata de pacientele care nasc cu doctorii lor. Eu asa am simtit, si am descoperit aceeasi parere si la o prietena care a nascut la ei cu alt dr.

Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011

Da, e si asta o idee, chiar nu ma gandisem... Acuma na, sper ca totusi bebe nu o sa vina mai devreme ca DPN e 27 februarie si sapt trecuta nu dadea semne ca ar vrea sa iasa inca, dar vedem... Mersi pt sfat, oricum.

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nico_A

buna mamici...noi suntem acasa deja si suntem foarte cuminti...
dintre mamicile care au nascut natural a avut cineva epiziotomie ? daca da, in cat timp s-a vindecat ? Va pupam

Mami fericita cu Ioan

Sa-ti traiasca puiul Nico_A si sa fie sanatos si sa creasca mare si frumos!

Eu am avut epiziotomie la prima nastere si m-a disperat... Adica, avand in vedere ca nasterea a fost foarte usoara in rest, epiziotomia mi s-a parut partea cea mai aiurea din tot procesul. Cred ca a durat cam 3 saptamani refacerea, dar o perioada dupa aia am ramas cu o jena in zona respectiva. Ma deranja cand stateam in fund si cand era frig afara. Totusi, din cate am inteles se reface si mai repede la multe persoane. Este un spray cicatrizant pe care il foloseam, dar nu imi mai amintesc cum se chema... desi ar trebui sa o fac, pentru ca am inteles ca daca am avut epiziotomie la prima nastere nu prea scap nici la a doua. Refacere usoara si pupici

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

MElise, Oximed cumva...? noi am folosit la buricut...

http://www.facebook.com/events/281233371944671/

Mergi la inceput