Nasterea la Arcadia -is- Bv Nico!Hai Simonik! (32)
Raspunsuri - Pagina 12
KATY_28 spune:
Nico sa-ti traiasca cavalerul, este un scumpel.Cum e cu bebelul acasa?Cum te descurci?
Alina super poza!
Claudia spor la activitati.
eu ma declar multumita de crema de la mustela,Aproape i-a trecut lui Andrei si am incercat-o si eu.Aveam pe fata pete cu zona f uscata care nu-mi mai trceau cu orice m-as fi dat.In 3 zile cu mustela nu le mai am.
Iulia pupam bubuta lui Andrei ca sa-i treaca repede.
O zi cat mai buna si calduroasa.
Mami fericita de bebe Andrei Edward
oana.irina spune:
Citat: |
OANA ,pe care site ai gasit crema de la mustela ? ca eu am cautat azi la vreo 3 si mi-au zis ca nu o mai au pe stoc ,bine eu am intrebat unde am gasit mai ieftin. Cat costa acolo unde ai intrebat tu ? sigur ca as vrea sa luam impreuna ,sa vad macar daca ii prieste,tu numai crema emolienta o vrei ? |
Am intrat pe site-ul e-plante.ro, tu ai pus linkul, dar nu am simulat comanda si nici nu am sunat sa intreb, ca am vaz ca se poate da comanda si prin tel. Pai daca esti de acord sa impartim si crema curatatoare, as vrea. Numai ca ma gandesc ca din asta se foloseste mai mult. E ca un fel de demachiant, nu?
claumarcoci spune:
citat din mesajul lui LenaC Unde ati vazut poze cu baietelul lui Nico ??? Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
la avatar,nu??
claumarcoci spune:
Iulia,Oana a dat Lena o alta adresa unde-s mai ieftine https://comenzi.farmaciatei.ro/cosmetice_copii/mustela_bebe/mustela_stelatopia_crema_emolienta_piele_atopica-p10021517
M-as baga si eu,dar astept ca-mi trimite socrela ceva din Italia,sper sa functioneze, ca la colici a functionat
KATY_28 spune:
citat din mesajul lui LenaC Unde ati vazut poze cu baietelul lui Nico ??? Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
La avatar, pag 9, pe la mijloc
Mami fericita de bebe Andrei Edward
Gabrielita81 spune:
OANA daca e vorba despre STELATOPIA vreau eu..
chiar ma gandeam daca ar vrea cineva sa impartim
Nico_A spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
cam dupa 2 sapatamani incepe sa fie oarecum ok. Depinde si de la persoana la persoana. La 6 saptamani ar trebui sa fie bine cicatrizata Cum sunteti? cum a fost nasterea? Cu e arcadia? Alaptarea? Mami fericita de Mihnea si de Tudor |
Suntem bine Ionela, multumim..bebe e cuminte, adica foarte cuminte, doarme, papa si face cacutza...eu astept sa pot sta in sezut...
Nasterea a fost cat de cat usoara...la ora 11 mi-a pus perfuzia cu Oxitocin si au inceput contractiile, pe la 11:30 mi-a oprit perfuzia pentru ca aveam contractii si fara ea. La ora 15 aveam dilatatie 4 cm, la 15:30 m-au dus in sala de nasteri unde mi-a facut o injectie cu ceva care mi-a uscat foarte tare gura (nu mai tin minte cum se numeste) si o injectie pentru relaxarea colului uterin pentru ca era rigid. La 4 au inceut contractii mai dureroase, iar la ora 17 mi-au pus din nou perfuzia cu Oxitocin care mi-a facut contractiile si mai dureroase. Eu bineinteles ca zambeam pentru ca ma gandeam numai la bebe, s-a mirat si d-na dr. La 17:44 am nascut si contrar asteptarilor mele, din momentul in care d-na dr. mi-s spus ca pot incepe sa imping, nu m-a mai durut nimic, simteam doar ca in orice moment voi face pe mine. Mi s-a facut epiziotomie ca sa poata iesi bebe iar dupa ce a iesit am ramas acolo in sla de nasteri pana la 20:20.
La Arcadia a fost super bine, mi-s placut foarte mult, toata lumea draguta si binevoitoare, foarte atenta si mereu la dispozitia pacientului. D-ns dr. Cacicovschi era in concediu si a venit la spital sa ma vada. Mi-a placut foarte mult.
Mami fericita cu Ioan