Copilasi iubiti de sept-oct 2010(7)
Raspunsuri - Pagina 9

andreea88 spune:
noapte buna fetele....copilasii sa doarma bine....
aaa uitam fimea in seara asta la baitza a intrat in apa imbracata....pun maine 2 poze k am reusit sa ii fac
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos

cameluska spune:
Buna fetelor,
Bebecris, multa sanatte lui david, si sa nu mai treceti prin atatea incercari :).
andreea, cum papa Elenys carnita, taiata la blender, bucatele taiate cu cutitul? papa singura stafide? adica rupi din ea si ii dau sau baga toata stafida in gurita? Eu sunt tare stresata sa nu s einece, si daca ii dau corn, is cu ochii dupa ea sa vad cat baga in gurita, doar biscuitii si pufuletii o las sa pape in voie.
Ce noroc pe tine ca te lasa sa mai respuri navigand pe net :)
mari, ce zice Vladut de patutul lui? nu "aluneca" si in patul mare?
Intrebare: daca copilul are mucisori, si nu ma lasa sa-i scot cu BB nici sa dau cu spray nazal, o fi mare bai? nu sunt balbeni, dar se aud cateodata ca ii ingreuneaza respiratia, mai ales noaptea. Mi-e frica sa nu faca otita, sau sinuzita :(. Si-a cam luat nasul la purtare din nou, si am reinceput s-o pedepsesc, si o mai las sa planga si numa bine mai curge si nasucul, nu-mi face placere s-o vad plangand, dar trebe si putina educatie ca a ajuns sa urle fara motiv, doar ca se uita "buca" (bunica) la ea, si asta clar e RASFAT.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Petrecere 1 anisor

Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata si de la noi.
CAMELUSKA, nu doar ca ,,aluneca'' in patul mare, dar se mai trezeste ca nu ajunge pilota lui in patul mare si trage de ce apuca sa se inveleasca, urla daca il pun inapoi dar se calmeaza cand il scarpin in cap. Oricum am avut cateva nopti in care iar mi-a facut scandal, dar asta e...
Noi ieri am avut o zi pliiina. A fost Ionut la noi (cu Anca, bineinteles) apoi am fost la o amica de-a mea in vizita unde V s-a jucat cu baiatul acesteia (are 1 an si 2 luni), apoi am fost la soacra-mea pentru ca i-a facut cumnata-mii masa de ziua ei, apoi am fost si la sora mea...si am ajuns seara la 8 acasa. O sa descarc fotografiile de ieri si voi posta pe picasa sa le vedeti.

Mari-Mariuk spune:
-am copilasii bolnavi, si speram sa nu mai treaca prin asa ceva.
BEBECRIS, nu te-am uitat. Bine ai revenit!

histamina spune:
cameluska,riscul de suprainfectare e f mare,daca nu il aspiri.nicis trumf nu vrea.sunt adevarate lupte,dar stiu ca trebuie.
noi cred ca trecem pe antibiotic.

camisv spune:
Buna dimineata,
ieri si noi am fost in "shash" si ne-am intors acasa tarziu, apoi a trebuit sa prestam putina munaca in folosul familiei, adica am scos zapada din curte
ofer cappuccino, caci mi-am refacut proviziile
Bebecris, bine ai revenit, chiar m-am intrebat de multe ori ce mai faci, caci tu erai f. activa pe forum. Sanatate multa si sa nu mai treceti prin asa ceva!
Cameluska, am uitat sa-ti raspund ... T. il cam ignora pe Tedy, iar acesta il mai linge uneori. Am observat ca lui T. nu-i plac animalele, de aceea o sa-l mai las pe Tedy in preajma lui sa se obisnuiasca.
Ma duc sa scot copilul la aer, ca-s numai -5gr!
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

andreea88 spune:
neata fete!
ne-am rasfatat azi la10 ne-am trezit....am pus poze cu Elenys de la baitza de aseara
La multi ani de Ziua Indragostitilor!!! Sa fiti iubite,rasfatate astazi!
Cameluska....eu ii tai bucatele carnea daca e de tara...sau ii dau ei bucata in mana daca e de cumparat carnea...blender numai folosim de la 8 luni...stafidele,nucile i le dau intregi ....
azi i-am dat la micul dejun crenvusti,cascaval,rosii,masline,paine,si un iaurt danonino (crema de branza)...si cateva felii de portocala....masline le manca si imi dadea samburele...
Mari-Mariuk super pozele...Vlad facea curat in sifonier!!!
va pup o zi frumoasa!!!!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss#5708720727080943490