Copilasi iubiti de sept-oct 2010(7)
Raspunsuri - Pagina 10

ana_25 spune:
cameluska si Maia plange de rasfat. Cand vine soacra-mea la noi plange de zici c-o taie cineva,numai daca se uita la ea si vorbeste cu ea...atunci si eu o mai las sa planga....intr-un final se potoleste singura...
mari ce dulce e Vladut
Mucisorii nu-i mai scot...nu sta si urlaaaa.... cand se aduna mai multi ii scot cu un betisor de ureche .
wow andreea ce papa Elenys !!! bravo...noi tot cu blenderul...am incercat azi sa-i bag un pufulete in gurita si a urlat 5 min....nu vrea nimic....doar papica blenduita si iaurt,budinca...
Noapte buna
Ana de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">ArticolBazar umanitar

ancamak spune:
Din categoria " ce-a mai facut copilul meu":
s-a tot invartit in jurul mamei mele care facuse niste pulpe, dar vazand ca nu-l baga nimeni in seama s-a urcat pe scaun si a furat una din farfurie. Daca l-ati fi vazut cu ce pofta tragea de pulpa.Promit sa pun filmuletul

alynta27 spune:
Buna!
Eu cu restantele la scris!
Eu sunt nascuta in "79, deci fac poarte din categoria veteranelor!
Si copii nostri sunt mucosi.
Mari ti-am admirat strunful, patutul si lucrurile lucrate de mana!
Camelia si ai mei fac urat la scos mucii, dar se invata in timp!
Histamina aveam o banuiala ca ai reluat serviciu. Ce face cu baiatul cat esti plecata? Multa sanatate!

nicopic spune:
Buna!
Mari, ce haios e Vladut; si Larisa cand o las sg in camera face niste ravagii.. bine ca eu am scos manerele de la sertare ...
f frumoase lucrusoarele crosetate de soacra..chiar se pricepe, bv!
Vazut pozele cu Elenys din baitza
Alina, multa sanatate copilasilor tai ..ce veterana mai? la varsta pe care o ai esti o super mamica implinita
(eu sunt mai mica doar cu 1 an..si am un sg copilas; zi de zi alaturi de ea simt ca intineresc, nu ca imbatranesc (albesc)
Anca,-ici lui Ionut cel istet si pofticios
Nico, mami Larisa 15/09/10

camisv spune:
hello, fete!
la noi e frig si bate vantul, asa ca astazi ratam plimbarea. Oricum tata i-a promis un "shash" deci se va plimba cu masina
Ana, las-o ca o sa pape ea cand va vrea. Nici T. nu vrea pufuleti, dar adora grisinele. Am gasit unele la Auchan, cu susan, facute chiar de Auchan si sunt. f. sfaramicioase. Incearca poate ii place gustul si textura. Cum se intelege Maia cu strabunica (ca tot nu ne-ai mai zis nimic de ea)?
Anca, este "total" copilul tau!
Mari, deci ai ajutor la "ordine" prin dulap. Vladut este f. expresiv in poze
Andreea sa ai garija cu Elenys, ca nu stii ce mai spala data viitoare
Alynta, zici ca esti veterana ... la experienta cu copiii
Cameluska, cam ce metode de pedeapsa folosesti? am retinut cu patutul! Tine figura? Eu pur si simplu il ignor cand are cate o criza, am retinut ce zicea Mari, ca nu-i distrage atentia ca sa invete ca nu-i voie. Tudor stie teoria, spune "ne-ne" si face linistit.
eu mai uit, de batranete, asa ca nu mai stiu ce voiam sa mai scriu
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

andreea88 spune:
buna fetele!
am culcat pitica si acum mananc niste ciocolata...va invit
fimea a stat ieri cu mama toata ziua...azi dimineata s-a trezit si o cauta pe mama..."mamaie" asa o striga...peste vreo2 ore a luat telefonul si zicea "mamaie papa"...imi venea sa o mananc
Vreau sa fac o supa de rosii...si c-am atat!
O zi frumoasa!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss#5708720727080943490

just_me31 spune:
hello
Copilul meu nu mai doarme , azi , trezita de la 8 jumate , abia acum am reusit sa o adorm , si sa nu va mai povestesc de noaptea trecuta
2 ore jumate a stat treaza , ma duc in lume.....
De vreme ce sa mai zic , daca mai dureaza ma dau cu capul de pereti la propiu .
In schimb papa mai bine , tot blenduit , dar papa .Papa pepene galben cu scobitoarea . Dimineata inainte de papa , stam pe canapea ca fetele(asa ii zic eu )eu beau cafea ea ceai de musetel cu miere .Stie o gramada de lucruri si urca scarile in nestire , deja se ridica idirect in picioare pe ele ...asta asa sa o mai si laud ca in general imi mananca nervii cu somnul .